quint Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Zdravím všechny postižené,tak jsem si myslel, že se mi šílenství mého otce vyhne. Dlouhou dobu jsem také odolával a hodinky bral jako spotřební zboží, které ukazuje čas, kterého je vždycky nedostatek. Vše se ale změnilo, když jsem od něho k promoci dostal pozlacené švýcarské chronografy. Ta preciznost a estetická krása mě naprosto ohromily. Pak již byla jen otázka času, kdy člověk této vášni propadne naplno. Po objednání svých prvních automatů - Longines Legend Diver ve verzi s datumem, na které stále čekám, jsem objevil toto fórum a zjistil, že nejsem zdaleka sám. V mezičase mi dlouholetý přítel nabídl nějaké Heuery, které na něho byly příliš těžké. Včera jsem si je dovezl a přidávám první fota svých "staronových" Autavií. Budou chtít vyčistit a nejspíše přeleštit nebo možná vyměnit plastové sklíčko, nicméně vše funguje a chod je naprosto přesný. Možná by mi někdo mohl pomoci s přesnější identifikací. První pořádné hodinky. Chronographe Suisse 17 Rubis, pozlacené pouzdro, antimagnetic Včerejší úlovek - Heuer Autavia, Automatic Chronograph A takhle vypadají na mém tenkém zápěstí
Horhe Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Tomu říkám moc hezkej rozjezd.Vítej ve společnosti, kam dozajista patříš
Radek K Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Prima hodinky. Ty Autávie jsou parádní
Návštěvník Tada Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Jojo, ty Autávie jsou nadmíru parádní Stačí pořešit sklíčko a je to
bandicoot Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 quinte, a pan otec je zdejší pacient?
brett Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Jako milovník klasiky jsem se zakoukal do toho chronografu, ale gratulace ke všem přírůstkům :-)
quint Odesláno 22. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Diky za pozdravy a vřelé přijetí. Otec není s internetem příliš kamarád, takže se zde nenalézá. Zde je update ohledně těch Autavií. Sklíčko je crystal (původně jsem myslel plast ale není tomu tak) a pod ocílkou je vyraženo číslo 11630. Takže to vypadá na kompletní Autavie . To brett: ten chronograf je moc povedený. Mám k němu velmi citový vztah a je v úžasném stavu - nenošený ze sbírky.
Leviathan Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 ....pan je labuznik. Moc fajn, len tak dalej :-)
hejdik Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ačkoliv chrona zrovna nejsou můj čaj,protože mám rád jednoduchost,ale musím říct jen ,že jsou fakt pěkný.Ale stejně mám takovej vnitřní pocit,že ke chronům časem asi taky dospěju.
JDenver Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ty chrona jsou krásná. Táta má dobrý vkus. Gratuluji.
quint Odesláno 26. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ačkoliv chrona zrovna nejsou můj čaj,protože mám rád jednoduchost,ale musím říct jen ,že jsou fakt pěkný. Ale stejně mám takovej vnitřní pocit,že ke chronům časem asi taky dospěju. Na mě se ty chrono nějak nalepily. K patnáctinám jsem dostal titanový Quartz chronograph Citizen, který jsem 15 let nosil každý den. Pak se k tomu přidaly ty dva chronography na fotkách a musím říci, že snad budou na chvíli poslední. Když ale ony ty chronography vypadají na ruce tak parádně..... Čekám ještě ty diverky, po kterých vyhlašuji na delší dobu stop stav.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se