PhoeniX Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 ODKAZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) Doufám, že si tohodle vlákna nevšimne cigi, aby ho nedrblo. Od něj jsem naučenej, že ručičky, který maj co společnýho se stopkama, maj mít stejnou barvu. Tohle je nic než bordel, navíc u týhle firmy bude ta 7750 řádně vomaštěná. Jako pokročilej chronouš bych si o tyhle hodinky neopřel ani watchwinder. Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem Princ Milis
StanoBare Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) plus reliéfne zobrazenie zemegule...už aj tak je ciferník preplnený a tým, to zobrazenie stráca na význame, nie je tak jednoznačné, naopak, ešte viac zahlcuje. Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem StanoBare
jankoxxx Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 ja neviem co sa vam stale nepaci, brajtling mnam, bremont fuj a pritom je to na jedno kopyto tie hodinky su super az na ten aeroplan na ciferniku..
StanoBare Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) ja mam v tom svedomie čisté, ofrflem bez problémov aj Breitling, keď mi dá k tomu príležitosť edit: ručky prekusnem, zvykneš si na horšiu okamžitú orientáciu, ale tie rovníky, poludníky by tam byť nemuseli. Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem StanoBare
PhoeniX Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Velká škoda, že hodinky nejsou vyfoceny také z boku. To pouzdro je konstrukčně mnohem dál, než pouzdra od zmiňovaného BREITLINGu.
eskimak Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 ja neviem co sa vam stale nepaci, brajtling mnam, bremont fuj a pritom je to na jedno kopyto tie hodinky su super az na ten aeroplan na ciferniku.. Suhlas s jankoxxx, to lietadielko si mohli odpustit (a napr. ho vygravirovat vzadu), ale hodinky sa mi pacia. Celkovo mi je produkcia Bremontu velmi sympaticka, bohuzial nelovim vo vodach kde sa nachadza... .
PhoeniX Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Myslím, že většina "swiss made" ETA montérů se kvalitou a zpracováním pouzder BREMONTu ani nepřibližuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 veru nepriblizuje, ale maju to aj patricne premietnute do ceny.
shag Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Chlapi ved porozpravajte nieco o tej kvalite puzdier, nech vieme ...
PhoeniX Odesláno 28. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Chlapi ved porozpravajte nieco o tej kvalite puzdier, nech vieme ... Jako důkaz může posloužit např. jejich Trip-Tick konstrukce pouzder. KLIK KLIK
shag Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8uT16ERpNCY&feature=youtu.be&a
StanoBare Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Veď to, ako to majú zmáknuté - bez diskusie - tak potom pridajú prvok (na ciferníku), ktorý môže odradiť. Ako zástanca - menej je viac, by mi k ich krásnemu puzdru, bohate stačil čistejší ciferník. Samozrejme, v ponuke majú takéto modely.
MarcelG Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 JJ, Bremont je i mě po chuti. Líbí se mi velmi jejich "jednodušší" modely jako U-2, MBII, pak ALT1-C a i divery mi příjdou povedené. Každopádně bych si vybral.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se