Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doufám, že si tohodle vlákna nevšimne cigi, aby ho nedrblo. Od něj jsem naučenej, že ručičky, který maj co společnýho se stopkama, maj mít stejnou barvu. Tohle je nic než bordel, navíc u týhle firmy bude ta 7750 řádně vomaštěná. Jako pokročilej chronouš bych si o tyhle hodinky neopřel ani watchwinder.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno (upraveno)

plus reliéfne zobrazenie zemegule...už aj tak je ciferník preplnený a tým, to zobrazenie stráca na význame, nie je tak jednoznačné, naopak, ešte viac zahlcuje.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno (upraveno)

ja mam v tom svedomie čisté, ofrflem bez problémov aj Breitling, keď mi dá k tomu príležitosť :D

edit: ručky prekusnem, zvykneš si na horšiu okamžitú orientáciu, ale tie rovníky, poludníky by tam byť nemuseli.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

ja neviem co sa vam stale nepaci, brajtling mnam, bremont fuj a pritom je to na jedno kopyto :) tie hodinky su super az na ten aeroplan na ciferniku..

Suhlas s jankoxxx, to lietadielko si mohli odpustit (a napr. ho vygravirovat vzadu), ale hodinky sa mi pacia. Celkovo mi je produkcia Bremontu velmi sympaticka, bohuzial nelovim vo vodach kde sa nachadza... .
Odesláno

Myslím, že většina "swiss made" ETA montérů se kvalitou a zpracováním pouzder BREMONTu ani nepřibližuje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Veď to, ako to majú zmáknuté - bez diskusie - tak potom pridajú prvok (na ciferníku), ktorý môže odradiť. Ako zástanca - menej je viac, by mi k ich krásnemu puzdru, bohate stačil čistejší ciferník. Samozrejme, v ponuke majú takéto modely.

Odesláno

JJ, Bremont je i mě po chuti.

Líbí se mi velmi jejich "jednodušší" modely jako U-2, MBII, pak ALT1-C a i divery mi příjdou povedené.

Každopádně bych si vybral.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...