Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

Rusákovi zde nadáváte do dobytka, souhlasím,hrál jak prase ale nějak jste zapomněli nadávat na Nagyho který si rozbil rypák jen proto,že náš uhnul.Jinak mohl dopadnout stejně .Nikdo to neviděl? Jo a na webu našich sousedů byl titulek,že Nagy musel do nemocnice po zákroku soupeře . Objektivita jako prase . Kdopak loni vzal vlastního brankáře po kebuli po utkání s námi? Vzpomínejte! Rus to nebyl. Jen ať se někoho nedotkneme .

Nevidím důvod, proč to tak hrotit. Jedno je nějaká ta hrubost během zápasu(případně emočně vyprovokovaný faul) - ono právě proto mají na sobě to brnění a jiná věc je opakovaný likvidační zákrok. Nesrovnával bych to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ten 116 kilovej bezmozek je jen poslušný h.o.v.a.d.o. Hlavního strůjce těch sviňáren hledejte na střídačce s kamenným ksiftem, v sáčku se stužkou vítězství. Ten ho tam posílal s jasným úkolem

naprostý souhlas, navíc ten poslední zákrok proti Rachunkovi byl podle pravidel, ač tvrdý, neb 116kg udělá své...:tank:

Odkaz ke komentáři

naprostý souhlas, navíc ten poslední zákrok proti Rachunkovi byl podle pravidel, ač tvrdý, neb 116kg udělá své...:tank:

leda podle ruskejch, ten rusák jasně vyskočil, jestli náhodou už se mezitím puku nedotkl gólman nevím ..... ale je fakt, že rachůnek by si mohl správně nasadit a zapnout přilbu, nerozbil by si hlavu. Doufám, že naši už přestanou bulet a budou zase hrát hokej, což jim jde letos líp. kdyby uměli přesilovky, vyhráli jsme 5:1 a Bykov by toho brzo nechal, takhle mu to docela vycházelo - máme ještě co zlepšovat.

Každopádně nechápu počínání strejců z komise, měl jsem za to, že smyslem je vymýtit z hokeje bezmozky, co nechtěj hrát, ale hlava nehlava rozdávat hity. Přesně to totiž ten chlap na jasnej příkaz trenera dělal. Dištanc by v týhle logice měl dostat nejen hráč, ale i trener. Jinak tam bude deset chlapů hrát kulečník a kdo zbude poslední na nohách, ať vyhraje..... Noto bene tuhle taktiku ( asi z tý jejich káháel) používá opakovaně - loni taky vydal pokyn zranit Jágra, jenže rozhodčí za to správně natřel 5 min a byli jsme mistři.

Chudáci slováci, ani ta likvidace jim nevyšla :D :D I když to vypadalo strašně prčovně ( hned u plexi měl fotograf objektiv, moc rád bych viděl tu fotku,

i když nebude ostrá, mohla by být parádní) , do smíchu mi nebylo, nagy by si měl taky odpočinout od hokeje a zajít k lékaři....

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

ale tak ano, keď je výškový nepomer, tak to človek schytá, ale neviem, či vyhľadávať stret s heslom "Zotnem ho" je ešte stále hra - sice tvrdá ale férová.

Typickým príkladom takýchto zákrokov, z ktorých sa väčšinou ešte v lepšom prípade vyviazlo otrasenosťou, bol Scott Stevens z New Jersey Devils. On bol expert. Dodnes si pamätám likvidačné zákroky na Karyiu, Kozlova, či Lindrosa v NHL.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

ale tak ano, keď je výškový nepomer, tak to človek schytá, ale neviem, či vyhľadávať stret s heslom "Zotnem ho" je ešte stále hra - sice tvrdá ale férová.

Typickým príkladom takýchto zákrokov, z ktorých sa väčšinou ešte v lepšom prípade vyviazlo otrasenosťou, bol Scott Stevens z New Jersey Devils. On bol expert. Dodnes si pamätám likvidačné zákroky na Karyiu, Kozlova, či Lindrosa v NHL.

Jojo, pamatuju. U Lindrose mi to ale nevadilo, ten hral neskutecne prasacky celou karieru a za par let se mu to vsechno vratilo, protoze si ho vsichni pamatovali a dostal to zpet i s urokama. tady namatkou jeden z jeho asi 10ti otresu mozku, ktery mu privodil Darius http://www.youtube.com/watch?v=tylu3vEWwE4&feature=related
Odkaz ke komentáři

leda podle ruskejch, ten rusák jasně vyskočil, jestli náhodou už se mezitím puku nedotkl gólman nevím ..... ale je fakt, že rachůnek by si mohl správně nasadit a zapnout přilbu, nerozbil by si hlavu. Doufám, že naši už přestanou bulet a budou zase hrát hokej, což jim jde letos líp. kdyby uměli přesilovky, vyhráli jsme 5:1 a Bykov by toho brzo nechal, takhle mu to docela vycházelo - máme ještě co zlepšovat.

mno on sice vyskočil, ale ne když do něj narážel a bylo to těsně než odehrál puk, takže to bylo přijatelné, ovšem určitě se shodnem, že zákrok na Michálka už nebyl v pořádku a měl být potrestán více než 2min...

Odkaz ke komentáři

Jojo, pamatuju. U Lindrose mi to ale nevadilo, ten hral neskutecne prasacky celou karieru...

On si to už pobabral hneď na začiatku kariéry :) keď odmietol hrať za slabý Quebec po nováčikovskom drafte...ale to sa proste nerobí.

Ide mi príklad práve tých zákrokov, ktoré sice tvrdé sú, ale nie férové, lebo v týchto pozíciach, nemá súper šancu vyhnúť sa a väčšinou v lepšom prípade, len periférne vidí, že sa k nemu niečo blíži a práásk. (teda keď hráč už odohral puk, alebo ho ani nemá a on to do neho natrepe v plnej rýchlosti)

Odkaz ke komentáři

To isté som si všimol aj ja. Asi mu ani všetci nerozumeli a tak to dopadlo :oneeyed02:

Ale má pravdu - ten otisk obličeje do plexi si pamatuju. Kéž by tak skončili všichni padouši. Ještě k tomu výkonu Slovenska - pokud můžu. Přišlo mi, že trenéra tak nějak nikdo neposlouchal. On tam šílel, pobíhal, furt jim něco povídal a oni se v půlce věty zvedli a odešli třeba střídat. Tak bylo vidět, že tam něco neklape. Škoda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník quartzik

Tak včera jsem dal 100 euro na CZE a SWE a dnes se ještě chystám dát buď 200 nebo 300. Co mi na to řeknete? Bude to dobrý? Podle mě jsou to nejvěčší tutovky za celá MS, lepší dle mě už nebudou. Kurz na obě cca. 1,5.

Upraveno uživatelem quartzik
Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem dal 100 euro na CZE a SWE a dnes se ještě chystám dát buď 200 nebo 300. Co mi na to řeknete? Bude to dobrý? Podle mě jsou to nejvěčší tutovky za celá MS, lepší dle mě už nebudou. Kurz na obě cca. 1,5.

no neviem,vasim chalanom verim ale bojim sa nemcov ...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...