mechano Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Chtěl bych požádat vážené členy o radu se sháněním dámských JLC Reverso. Měly by být v oceli a na koženém pásku. Nevíte někdo, kde by se (nejraději v Evropě) daly koupit za rozumnou cenu? Nějaká zkušenost?
Chumpus Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Odkaz na tohoto "překupníka" jsem kdysi získal odsud, takže na něj někdo možná dá referenci. Já už to asi nedohledám. Pár jich tam má, jestli je to dobrá cena nebo ne, to neposoudím.
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Wempe v Drážďanech Máme od nich jedny dámské Reverso, stačí napsat ref. číslo modelu a do 3-4 dnů seženou cokoliv Jak se dá čarovat s cenou nevím ...
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 A jedny ocelový jsem viděl ležet u dušáka.
farářskej Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Co Dušáci? Třeba by se dali ukecat na masivní slevu...?
Návštěvník Tada Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 (upraveno) Já ale mám takovej neodbytnej pocit, že ve Wempe jsou lacinější. EDIT: A když ne, bude to fajn Upraveno 1. května 2011 uživatelem Tada
xjr1 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 (upraveno) Uhren-Miquel jak psal chumpus jsou v pohodě - osobní zkušenost. Asi nebude úplně nejlevnější ze všech, ale zato je rychlej a spolehlivej. Už jsem u něj nakupoval, tak kdybys chtěl, můžu ho zkusit naťuknout, třeba ještě nějaký procento pustí, kdyžtak sz. http://www.uhren-miquel.com/Jaeger-LeCoultre-Reverso-Dame-females-watch_art_2055_en.html Upraveno 3. května 2011 uživatelem xjr1
organic Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Ahoj, na tohle jsem narazil. Pri soucasnem kurzu dolaru je USD2150 moc pekna cena. ZDE
mechano Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Ahoj, na tohle jsem narazil. Pri soucasnem kurzu dolaru je USD2150 moc pekna cena. ZDE Dík za tip, zkusím to.
organic Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Dík za tip, zkusím to. rado se stalo Snad se za tebou dostanu s temi svymi Speedmastery. Nejak nestiham...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se