Návštěvník Kamil Odesláno 25. dubna 2005 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2005 Nemáte někdo zkušenost s touto značkou? Hodinky vypadají moc pěkně... Na druhou stranu jejich web (www.zeno-watch.ch) moc důvěru nebudí.
odklizec Odesláno 25. dubna 2005 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2005 Ja nemam primou zkusenost, ale co znam lidi co je maji, jsou dost spokojeni. Mam tam vyhlidnuto hned nekolik modelu Na prvnim miste je Zeno Carre Magellano (podoba s IWC ciste nahodna )... Godat Power reserve...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2005 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2005 Díky, tohle jsou i mí favoriti.
Návštěvník Irwing Odesláno 20. června 2005 Nahlásit Odesláno 20. června 2005 Zdravim vespolek. Jsem rad, ze jsem natrefil na tuto diskuzi, protoze po delsi dobe zmatku mezi ruznymi typy hodinek, jsem se nakonec priklonil k temto krasnym hodinkam. Padly mi do oka na prvni pohled, moc se mi libi vterinova stupnice na tom vnitrnim okraji a jsou nadherne strizlive a pritom zajimave rafinovane. Jsou i v cernem provedeni, ale asi se mi vice zamlovaji ty bile. Tak jsem zacal patrat po vice informacich. Podle informaci ze zastoupeni pro CR se cena pohybuje kolem 30.000.- Volitelne pouziti safiroveho sklicka navysi cenu o dalsich 5.000.- Kc Bohuzel, zapomeli mi sdelit jestli se jedna o cenu s DPH, nebo bez. Ale snad jsou vcetne dane. Nechavam si ted zjistovat, na co by prisly primo ve Svycarsku a doufam v dobre zpravy, abych si je hned nechal privezt Zajimave je, ze tyto hodinky jsou sice na strankach www.zeno-watch.ch ale ne na www.zenowatchbasel.com Jako by nebyly urceny pro prodej v USA, nebo je to jenom proto, ze pro USA neni aktualizovany web. Snad bych se jen chtel zeptat co si myslite o pouzitem strojku Valjoux 7750 Bicompax. Tady www.timezone.com jsem se docetl, ze jsou pouzity dva plastove dily, coz me trosku prekvapiloa rad bych vedel, jestli jsou i v tech zenech.
TomasW Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nakonec do těch Magellano šel nebo ne? Rozhoduju se mezi tímto modelem, který mi vyhovuje velikostí a Revue Thommen, které jsou trošku menší a podstatně levnější. Tomáš
Kocour Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Grasshopper napsal: Nemáte někdo zkušenost s touto značkou? Hodinky vypadají moc pěkně... Na druhou stranu jejich web (www.zeno-watch.ch) moc důvěru nebudí. Je to seriózní, byť spíše levnější značka. Zaručeně švýcarská práce, žádná Čína. S Omegou nebo dokonce s IWC nelze srovnat, ale ve své cenové kategorii je to skvělé pořízení za ty peníze. Mám dvoje, takže mluvím z vlastní zkušenosti.
jirka2 Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Běž do toho. Mně se taky moc líbí. Kocour má naprostou pravdu.
TomasW Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Mám docela slušnou nabídku na ty Magellano ale chronograf s minerálním sklíčkem. Ještě váhám. Přijde mi to trošku až moc klasický. Nejhezčí (pro mě) jsou ty modely z řady Godat ale musím ještě dohledat nějaké rozumné ceny. Každopádně nejhorší na celé značce se zdá být to příšerné logo
TomasW Odesláno 7. července 2006 Nahlásit Odesláno 7. července 2006 Našel jsem pár hezčích fotek než má na webu (mimochodem dost hrůza) výrobce:
Milis Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Docela pozoruhodná podoba ne? http://www.elysee.cz/mechanicke/swiss-made...dition/7841410/ Já jen, že diskuze na vlákně o čínskejch hodinkách s p. Romanem byla docela zajímavá..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se