Přejít na obsah

Gnomonik black (SCHAUMBURG WATCH)

pikec

Doporučené příspěvky

Tak a jsou doma. Koupeno zde a také je zde info o hodinkách. A zde jsem žádal o pomoc při rozhodování, ale na rady jsem moc nedal a udělal jsem dobře. Přesto všem moc díky za pomoc při rozhodování.

K hodinkám jen dodám: výška hodinek je 12mm, rozměr s korunkou je 46mm a max rozměr s nožkama pro řemen je 50mm. Balíček dorazil za 4 pracovní dny společností FedEx. Rozměr balíčky byl cca 50x30x30cm. Říkam si copak to poslali. Chtěl jsem přeci jenom hodinky a né hodiny. Ale po rozbalení důkladného zabalení už na mě koukalo jen toto papírové černé balení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A celé po rozbalení to už je nádhera hnědé pouzdro je asi koženkové.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Mám je cca 1 hodinku, tak nevím co dodat. Asi toto, jsou SUPER :guitar: Jen je zatím pořád přikládám k uchu, jestli vůbec jdou, jelikož se tam nic nehýbe :angel: Tedy hýbe ale pomalu a je to nezvyk. :worried_anim:

Změřím přesnost a napíšu kolik dělají, ale můj odhad bude tak +/- 3 minutky. Což je velice dobré né?. :gora:

Pár fotek za které se omluvám, ale lépe to neumím.

A něco málo pokusů z přírody

A jedna na ruce. Rozměr mám 18,5cm. Tak pro představu.

Upraveno uživatelem pikec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc. Ano řemen je 24mm. Je to můj první takový macek. Největší u mě byl max 20mm. Ale kupodivu příjemný a takový heboučký no žůžo klucí a holky. :guitar:

Odkaz ke komentáři

Buď vůle tvá, stejně jsi chtěl od začátku spíš tyhle :). Někdy bych je chtěla vidět, uděláme společnou fotografii, co myslíš? Někde u Spolany...trochu váhám nad tím článkovaným pouzdrem, ale vem to čert, ať slouží.

Odkaz ke komentáři

V 2. 5. 2011 v 9:29, 'Alina' napsal:

Buď vůle tvá, stejně jsi chtěl od začátku spíš tyhle :). Někdy bych je chtěla vidět, uděláme společnou fotografii, co myslíš? Někde u Spolany...trochu váhám nad tím článkovaným pouzdrem, ale vem to čert, ať slouží.

Fotce se nebráním. A díky. :notworthy:
Odkaz ke komentáři

Díky moc za pochvaly. Už druhý den na ruce a nemohu se na tu skromnost vynadívat. Přesnost jsem se snažil změřit jde to horko těžko, ale k dnešnímu dni, když je ručička na indexech, tak souhlasí s časem. Prostě zatím není ručka mimo indexy ani v předu ani vzadu, do těch +/- pár minut se vlezu :smile_anim:

A pořád je dávám k uchu :suicide_anim: jdou nejdou?

Řemenem jsem uchvácen je moc pohodlný. Bál jsem se toho rozměru (šíře), ale už asi vím co je to pravé ořechové. Tedy asi.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak po 14 dnech stále velká radost. :guitar: Na dotazy o strojku je tam strojek ETA 2824-2. Ale mám velké nutkání je otevřít a kouknou na ten ciferník hodně z blízka, jelikož je keramický. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2011 v 9:27, 'Olda' napsal:

Na stránkách SW jsem nenašel odkaz na obchody nebo eshop kde je prodávají. Jak jsi je prosím objednal?

O pouzdru píší že je z pravé kůže.

Ano kůže nakonec pravá, já to bohužel nepoznám. Objednáno přes email na jejich www stránkách.
Odkaz ke komentáři

nádherný ....

pokročil jsem zase o stupínek v chronovývoji. Od "co maj na těch mechanikách" (pochopeno), přes "co maj na těch roládách" (pochopeno) k "co maj na těch jednoručkách" (právě pochopeno) :thumbsup_anim:

gratulace

Odkaz ke komentáři

Jsou moc hezké a především mají tu správnou velikost. Loni jsem se trochu unáhlil a pořídil jsem si jednoručky UNO - Botta Design průměr 40mm. Na mém zápěstí se ztrácely... Řešení se našlo ihned, moje manželka si je půjčila a už nevrátila. Zatím jsem přemýšlel o Defakto, ale ty jsou spíš pro mladé, nebo Meistersinger a ty jsou zase poněkud nákladnější... Takže blahopřeji a hodně radosti z jednoruček!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...