Jirka19 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 A taky jsem zjistil, že nutně potřebuju pro zlepšení nálady bílý Marinemastery, nebo Cosmonauty s chronem, todle fórum mě jednou zruinuje :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Já tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Pavle, musi to byt krasa v lete... skoda ze neni luneta modra, boli by to dokonale letnasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Jo jsou parádní a mám je rád. Chtěl jsem je prodat, ale zůstanou u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Tak přátelé, nedalo se nic dělat a musel jsem mít taky black & white, omluvte hnusnou fotku mobilem, snažil jsem se čekat na důstojnější foto které nemám čím pořídit a ani neumím, ale nevydržel jsem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jirko, moc pěkný :-))), gratuluju. Takže spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Já trochu redukoval, takže už jen toto ( chyběj tam cosmonauty bez chrona, ale ty už má stejně neteř ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 pekne to mate hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 pekne to mate hosi Diky, ty zas umis fotit.Tohle je inspirace pro jirku, do budoucna :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Jirko, moc pěkný :-))), gratuluju. Takže spokojenost? Spokojenost naprostá, dík:-) Důstojný fotky to chce, už je to v jednání:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Pred par dnami mi v spone zahrdzaveli stezejky a nedali sa stlacit, co mi znemoznovalo vymenit ciernu gumku na oranzovu... :/ Dnes sa mi to konecne podarilo (vypacil som srobovakom a stuhnutu stezejku ohol), tak konecne oranzada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Mám jí tam též, super:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Pořádný fotky sice nemám, ale takto včera a dnes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Pivo a luneta na 12 ?? Deje sa nieco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 No někdo tu myslim psal, že používá lunetu na počítání piv, ale já měl počítadlo vypnutý, dvanáct jsem jich neměl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Jj jeden fajny sposob pouzitia lunety Aby som nebol OT, dneska sa trochu ochladilo, cas na kozku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Kuze jim tez slusi! Kuzi zatim nemam, ale tu bych chtel hlavne k Fliegerum, ktery ale zatim taky nemam, takze to je pouze takova fantazie a snad i hudba budoucnosti:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak kup najprv kozu aby si mal potom silnejsiu motivaciu na tie fliegre btw. a ktore mas v merku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Fliegery bych chtěl s chronem, bílym cifrem a modrejma ručkama, ty jsou hodně povedený:-) Nicméně teď nemam ani na tu kůži, takže to musí počkat:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se