Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A taky jsem zjistil, že nutně potřebuju pro zlepšení nálady bílý Marinemastery, nebo Cosmonauty s chronem, todle fórum mě jednou zruinuje :-D

Odesláno

Pavle, musi to byt krasa v lete... skoda ze neni luneta modra, boli by to dokonale letnasky :)

Odesláno

Tak přátelé, nedalo se nic dělat a musel jsem mít taky black & white, omluvte hnusnou fotku mobilem, snažil jsem se čekat na důstojnější foto které nemám čím pořídit a ani neumím, ale nevydržel jsem:-)

post-41822-0-36123300-1502992686_thumb.jpg

Odesláno

Já trochu redukoval, takže už jen toto ( chyběj tam cosmonauty bez chrona, ale ty už má stejně neteř ).

post-12324-0-15122600-1503379667_thumb.jpg

Odesláno
  V 22. 8. 2017 v 7:20, misoo napsal:

pekne to mate hosi :clap:

Diky, ty zas umis fotit.

Tohle je inspirace pro jirku, do budoucna :-).

Odesláno
  V 22. 8. 2017 v 5:24, kuncák7 napsal:

Jirko, moc pěkný :-))), gratuluju. Takže spokojenost?

Spokojenost naprostá, dík:-) Důstojný fotky to chce, už je to v jednání:-)

Odesláno

Pred par dnami mi v spone zahrdzaveli stezejky a nedali sa stlacit, co mi znemoznovalo vymenit ciernu gumku na oranzovu... :/ Dnes sa mi to konecne podarilo (vypacil som srobovakom a stuhnutu stezejku ohol), tak konecne oranzada :)

8387d5a0e88790976799e094c858647a.jpg

Odesláno

No někdo tu myslim psal, že používá lunetu na počítání piv, ale já měl počítadlo vypnutý, dvanáct jsem jich neměl :-D

Odesláno

Jj jeden fajny sposob pouzitia lunety :)

Aby som nebol OT, dneska sa trochu ochladilo, cas na kozku... ;)

961a3037037e43e09e02f55cc54ead3e.jpg

Odesláno

Kuze jim tez slusi! Kuzi zatim nemam, ale tu bych chtel hlavne k Fliegerum, ktery ale zatim taky nemam, takze to je pouze takova fantazie a snad i hudba budoucnosti:-D

Odesláno

Tak kup najprv kozu aby si mal potom silnejsiu motivaciu na tie fliegre :D btw. a ktore mas v merku? :speak_cool:

Odesláno

Fliegery bych chtěl s chronem, bílym cifrem a modrejma ručkama, ty jsou hodně povedený:-) Nicméně teď nemam ani na tu kůži, takže to musí počkat:-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...