JAJA Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 v pyjoneerskejch dobách mě asi nejvíc bavilo todle Ahoj, jaké pořadové číslo máš té limitky diver? Já mám 94/100. Myslel jsem, že další tady neobjevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 ... len pre info par poznatkov - rozdielov medzi B42 Off.cosmo (cierne) a B42 Marinemastermi (biele)- iny font na DAY a DATE- potapacska extenzia v spone je u bielych plocha, u ciernych obsahuje dva prelisy- tah ma u bielych ostrejsie hrany- tah je u ciernych jemne lesklejsi (moze byt ze ide o starsie - vylestenejsie hodinky)- vlisovane pruhy na dieliku ktory vyplna nozicky su na bielych hlbsie a sirsie ako na ciernych- konce stezejek na bielych maju akoby spicku, cierne su plochejsie a zaoblenejsie- sklicko na bielom ciferniku nehadze az taku modru ako na ciernom- sklicko je na bielom ciferniku viac "neviditelne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 tak já se zase přidávám-Fortis B42 Marinemaster - cirkulárky .Jen doufám,že mi vydrží déle než posledně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 B42 MARINEMASTER + Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinaj Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 B-42 Chronograph na kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Tak jsem v klubu Marinemastry na tahu, který hned skončil v šuplíku a šup s nimi na gumu. Důvod je prostý s tou gumou se mi více líbí. Guma není originál a to z důvodu, ža po dovolené (nechci si zrušit PO) je bude nosit manželka a synek, což by s origo gumou nešlo... Na bílou gumu zatím čekám. Ta luminiscence je pekelná ,horní fotka je s minimem světla, kde ještě ciferník nesvítil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Gumka zo strapcode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Je to z Německa (Berlin) z e-bay. A původně na seika. Už jsem si objednal bílou a oranžovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Oranzovu?? Modru, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 nezlob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 (upraveno) bozechran, ja len ze oranzova sa tam nehodi, cierna, biela, modra, tah. to je komplet sada pre tvoje fortisky pozri ako pekne to vyzera Upraveno 9. července 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 proč mi to děláš...... je to parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 bozechran, ja len ze oranzova sa tam nehodi, cierna, biela, modra, tah. to je komplet sada pre tvoje fortisky pozri ako pekne to vyzera Teda ja mam tyto bile marinemastry na tahu, nejak jsem nechtel bilou gumu, ale kdyz vidim tu modrou, ktera me predtim vubec nenapadla, tak musim priznat ze to doopravdy nevypada zle.Ale jinak stale uvazuju o cerne origo kuzi s bilym prositim, nebo necim obdobnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 mne na tieto nase b-42 nejako vobec kozka nejde... su to take kovovo-techno-gumeno-moderne (inac som v pohode, zdravy a tak...) hodinky, nemaju ani naznak vintaznosti a elegancie, preto len kov a gumka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 mne na tieto nase b-42 nejako vobec kozka nejde... su to take kovovo-techno-gumeno-moderne (inac som v pohode, zdravy a tak...) hodinky, nemaju ani naznak vintaznosti a elegancie, preto len kov a gumka... Asi mas pravdu, tady jsem vygooglil foto: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?80386-Fortis-B-42-Marinemaster asi v prvni tretine, ale je pravda ze to neni uplne, uz jsem si nejak navykl na tah, nicmene ta proita guma mi prijde tez spis sportovni nez elegantni, ale je to jen muj nazor. Chtelo by to videt nekdy nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Kůže je fakt divná, pásek je cool. už jsem u odpustil tu nemožnou šířku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 a jsem v háji, ještě,že jsem si neobjednal ten modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Preco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Kůže je fakt divná, pásek je cool. už jsem u odpustil tu nemožnou šířku... Bohuzel je to asi pravda. Jeste nedavno jsem MM nosil vyhradne na hnede kuzi od Spinacha, ale pote, co jsem na ne zkusmo nasadil original cernou gumu, ji uz asi nesundam. Najednou jsou hodinky kompaktni a chlapacke jako nikdy pred tim. Jen to bohuzel asi obnasi vyber novych hodinek, ktere budu nosit k hnedym hadrum, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se