Přejít na obsah

Kolik je nás? (Fortis diver)

Petrson

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

... len pre info par poznatkov - rozdielov medzi B42 Off.cosmo (cierne) a B42 Marinemastermi (biele)

- iny font na DAY a DATE

- potapacska extenzia v spone je u bielych plocha, u ciernych obsahuje dva prelisy
- tah ma u bielych ostrejsie hrany
- tah je u ciernych jemne lesklejsi (moze byt ze ide o starsie - vylestenejsie hodinky)
- vlisovane pruhy na dieliku ktory vyplna nozicky su na bielych hlbsie a sirsie ako na ciernych
- konce stezejek na bielych maju akoby spicku, cierne su plochejsie a zaoblenejsie
- sklicko na bielom ciferniku nehadze az taku modru ako na ciernom
- sklicko je na bielom ciferniku viac "neviditelne"

post-22327-0-85101500-1364225852_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

Tak jsem v klubu Marinemastry na tahu, který hned skončil v šuplíku a šup s nimi na gumu. Důvod je prostý s tou gumou se mi více líbí. Guma není originál  a to z důvodu, ža po dovolené (nechci si zrušit PO) je bude nosit manželka a synek, což by s origo gumou nešlo...  Na bílou gumu zatím čekám.

DSC_0298.jpg

DSC_0300.jpg

20130707_194509.jpg

Ta luminiscence je pekelná ,horní fotka je s minimem světla, kde ještě ciferník nesvítil.

Odkaz ke komentáři

bozechran, ja len ze oranzova sa tam nehodi, cierna, biela, modra, tah. to je komplet sada pre tvoje fortisky ;)

pozri ako pekne to vyzera :smile_anim:

61YkOTBuq8L._SL1200_.jpg

Teda ja mam tyto bile marinemastry na tahu, nejak jsem nechtel bilou gumu, ale kdyz vidim tu modrou, ktera me predtim vubec nenapadla, tak musim priznat ze to doopravdy nevypada zle.

Ale jinak stale uvazuju o cerne origo kuzi s bilym prositim, nebo necim obdobnym.

Odkaz ke komentáři

mne na tieto nase b-42 nejako vobec kozka nejde... su to take kovovo-techno-gumeno-moderne (inac som v pohode, zdravy a tak...) hodinky, nemaju ani naznak vintaznosti a elegancie, preto len kov a gumka... :)

Asi mas pravdu, tady jsem vygooglil foto:

http://forum.tz-uk.com/showthread.php?80386-Fortis-B-42-Marinemaster

asi v prvni tretine, ale je pravda ze to neni uplne, uz jsem si nejak navykl na tah, nicmene ta proita guma mi prijde tez spis sportovni nez elegantni, ale je to jen muj nazor. Chtelo by to videt nekdy nazivo.

Odkaz ke komentáři

Kůže je fakt divná, pásek je cool. už jsem u odpustil tu nemožnou šířku...

Bohuzel je to asi pravda. Jeste nedavno jsem MM nosil vyhradne na hnede kuzi od Spinacha, ale pote, co jsem na ne zkusmo nasadil original cernou gumu, ji uz asi nesundam. Najednou jsou hodinky kompaktni a chlapacke jako nikdy pred tim. Jen to bohuzel asi obnasi vyber novych hodinek, ktere budu nosit k hnedym hadrum, no...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...