Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tímto svým zadáním jsi vlastně výběr omezil natolik, že není už co radit. Určil jsi, že to mají být titanové hodinky, chrona a k tomu značky Citizen, takže si vyber podle vzhledu z jejich nabídky co se ti líbí a hotovo.

Odesláno

Tak určitě se tady najdou zkušení chronomaníci, co nakupují na ebay skoro pravidelně a dokázali by ti doporučit spolehlivého prodejce. Já bohužel mezi ně nepatřím.

Tvůj původní příspěvek/dotaz opravdu není moc výstižný a navíc by ses asi dočkal většího počtu odpovědí, kdybys ho dal do vlákna "Poraďte s koupí, výběrem".

Odesláno

asi bys měl upřesnit: jaký cca průměr, tah/řemínek, vodotěsnost, sklo minerál/safír, rádiem řízené, a hlavně do jaké max. ceny, pak Ti asi poradí konkrétněji. Fake Citizen nejsou tak časté, ale jsou, spíš se fejkují Casia.hlavně G-Shock a Edifice

Odesláno

No omlouvám se, špatně jsem se tady na fóru zorientoval. Toho tématu jsem si nevšiml. Ale líbily se mi ty, co jsme na ně dával odkaz. Cena solidní, a hodinky nevypadají špatně.

A taky jsem myslel, že se třeba ozve někdo, komu něco podobného leží doma v šuplíkuPosted Image

Odesláno
  V 7. 5. 2011 v 10:11, 'noki' napsal:

No omlouvám se, špatně jsem se tady na fóru zorientoval. Toho tématu jsem si nevšiml. Ale líbily se mi ty, co jsme na ně dával odkaz. Cena solidní, a hodinky nevypadají špatně.

A taky jsem myslel, že se třeba ozve někdo, komu něco podobného leží doma v šuplíkuPosted Image

Na tomto modelu je jen základní titan u Citizenu značen Titanium Base. Oproti drašším modelům nemá Titankarbidovou povrchovou úpravu a je proto měkčí než např. nerez ocel. Navíc počítej s tím, že hodinky budou bez záruky.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jo, jasně. Četl jsem, že jsou z leštěného titanu. To znamená, že mají barvu jako normální pochromovaná ocel nebo jsou tak trochu do šeda?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...