Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fuuuha tak authenticwatches.com teda urcite nehrozi...

Dakujem za pomoc.

Nevies prosim Ta nieco o tom druhom e-shope ?

Popripade nejaky iny skutocne overeny eshop ?

V 5. 5. 2011 v 8:17, 'Baker' napsal:

Tady mas nejake info.

Odesláno

Jinak pozor na vyplněné záruční karty - co jsme slyšel, tak Swatch group ted zpřísnila uznávání karet pro záruku a zavdla nová bezpečností opatření.

Odesláno

Neznám přesné detaily, ale pry nějake ochrane znaky (čárové kody?)přímo na zaručních kartách - tak aby bylo poznat, odkud karta pochazi a jestli je vyplněná od AD a máš pak právo na záruční servis.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 5. 5. 2011 v 8:06, 'kamco' napsal:

Ahojte,

vedeli by ste mi odporucit e-shop kde kupit Omegy za co najlepsiu cenu ?

Pozeral som

http://www.authenticwatches.com

http://www.prestigetime.com

avsak bojim sa moznych komplikacii.

Dakujem

Co bys řekl na úplně nové Omegy SMP s plnou zárukou v automatu v modrém či černém provedení, prostě "funglovky" za 2099 Euro /49 900kč? Osobní předání samozřejmostí, plus gratis kafčo :)

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno
  V 17. 5. 2011 v 20:30, 'Jay Doll' napsal:

Tvářím se, že nic nevidím :pokey: .

Ale příště Axeli, podobné nabídky posílej přes SZ. Teďka to vypadá jako poptávka a kamcovi hrozí ban ;)

Kamcovi? Spíš mně, ne? :) Já tady nabízím, i kdyžnejsem v prodejním vlákně...Posted Image Když tak se tedy omlouvám, polepším se a příště pošlu SZ.. Posted Image
Odesláno

Ahojte,

jednalo sa len o odporucenie eshopu. Bal som sa, ze by som sa mohol nechat napalit a 'kupit macku vo vreci'.

Ak som porusil pravidla fora, tak sa ospravedlnujem public/style_emoticons/default/angel.png.

V 17. 5. 2011 v 20:38, 'Axel' napsal:

Kamcovi? Spíš mně, ne? :) Já tady nabízím, i kdyžnejsem v prodejním vlákně...Posted Image Když tak se tedy omlouvám, polepším se a příště pošlu SZ.. Posted Image

Odesláno

Tak to gratuluji, tvoje "chlubící" vlákno jsem přehlédl, dobrá volba.. A teď bych ti radil rychle utéct a fóro už neotvírat, jinak u těch automatů nakonec ještě skončíš .. Posted Image

Odesláno (upraveno)

Teraz si to 100% vystihol :) . Automaty financne este 'nezvladam', ale z novych hodiniek sa tesim ako maly chlapec :clap:

V 17. 5. 2011 v 20:50, 'Axel' napsal:

Tak to gratuluji, tvoje "chlubící" vlákno jsem přehlédl, dobrá volba.. A teď bych ti radil rychle utéct a fóro už neotvírat, jinak u těch automatů nakonec ještě skončíš .. Posted Image

Upraveno uživatelem kamco
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...