Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc hezký kousek techniky s Valjoux 7751, ve skutečnosti jsou ještě hezčí :smile_anim: než na fotkách.

Jen se potvrdilo, že v Praze není úplně všechno v pořádku, pokud jde o ceny. Oproti Berlínu, Vídni a dokonce i Moskvě jsou v Praze o cca 500 EUR dražší. Takže jsem se na ně v Praze podíval o dojel si pro ně do mimopražské prodejny, která také patří k oficiálním distributorům a měla to za vídeňskou cenu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Paráda, gratuluji, ty by se mi líbily, dokonce jsem o nich velmi reálně uvažoval. Mohu se zeptat, jaká je vídeňská cena? V Praze u Bechyněho mi je nabízeli za cca 62.000,- Kč (pokud se nepletu), ale viděl jsem je na zahraničních e-shopech za cca 42.000,- Kč (fungl nové se zárukou pravosti, s plnou zárukou).

Odesláno

Paráda, gratuluji, ty by se mi líbily, dokonce jsem o nich velmi reálně uvažoval. Mohu se zeptat, jaká je vídeňská cena? V Praze u Bechyněho mi je nabízeli za cca 62.000,- Kč (pokud se nepletu), ale viděl jsem je na zahraničních e-shopech za cca 42.000,- Kč (fungl nové se zárukou pravosti, s plnou zárukou).

No Berlín i Vídeň jsou dnes za 2300 EUR. Do konce března to bylo cca 2060, ale od 1.4. prodejci zdražili. V Praze dnes jsou standardně za 67 000. Když jsem se ptal pražských obchodníků, jestli je šance se dostat na 2300 EUR úroveň, tak že prý ne. Zjevně ale jenom v Praze.

Odesláno

Paráda. Krásne hodinky. Gratulácia. :guitar: Tu som ich našiel za 2.030? Yatego

S podobným vyhledáváním je třeba zacházet opatrně. Yatego u nich sice má cenu 2030, ale vlastní odkaz na prodejce dovede zájemce sem

http://www.juwelier-roller.de/php/anzeige_artikel.php?art_id=3725&hs_id=34&ag_id=1&pl_id=13&seiten_zahl=&seiten_bez=Uhren&suchbegriff=&angebot=&aa=1

kde už je cena stejná, jako jinde. Já našel taky několik prodejců, jak píšu výše, s cenou 2060, ale při dotazech pokaždé potvrdili, že jsou to zastaralé informace.

Odesláno

Ode mne taky veliká gratulace, jsou to solidní a spolehlivé hodinky .-) Akorát je musíš udržovat furt v chodu, ptz nastavování všeho toho, co ukazují, je na mrtvici. :rolleyes:

(Uznávám, že moje gratulace je dost schizofrenní = odkaz na můj dosud neúspěšný pokus v prodejním vláknu...)

Odesláno

Je to možné. Ja som to ďalej nesledoval

S podobným vyhledáváním je třeba zacházet opatrně. Yatego u nich sice má cenu 2030, ale vlastní odkaz na prodejce dovede zájemce sem

http://www.juwelier-...=&angebot=&aa=1

kde už je cena stejná, jako jinde. Já našel taky několik prodejců, jak píšu výše, s cenou 2060, ale při dotazech pokaždé potvrdili, že jsou to zastaralé informace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...