emef Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2012 Pro mě jedny z nejkrásnějších potápek. Úžasná čistota, žádný kompromisy, všechno, co tam je, tam bejt prostě má. A na tom řemeni vyniknou ještě víc!Tak si je jdu asi začít gůglit.
NIGHTinGALE Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 Halios jsem vůbec neznal a jak vidím, tak jsem o dost přišel. Moc pěkný hodinky a na té staré kůži od Zrna jim to sekne.
habadej Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Pěkná lumi, škoda že jsi s fotkou nepočkal ještě pár minut. Nebo to byl záměr?
vrcan Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Konecne sa mozem pripojit do klubu majitelov blueringu. Fotky su asi aj zbytocne, pretoze mam presne rovnaky model ako Miroslav, modry, ETA, v stave ako nove. Paradne hodinky, velmi zvlastny a podareny dizajn, perfektny odtien modrej farby, jednoznacne keeper! (uz aj pre to, lebo som zaplatil o 80% viac za ne ako bola cena novych... to uz nieco hovori o mojej laske ku nim LOL)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se