lukin_ova Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Při hledání sebe sama a při hledání elegantních oblekovek, jsem narazil na tyto Tissoty. Splňovaly všechny mé požadavky (mechanické automaty, černá kůže) a navíc mají i stopky. V reálu vypadají velice hezky a byly mi několikrát pochváleny. Jsou trochu vyšší, což dělá problém s užšími rukávy. Přiznám se, že po pročtení vlákna TISSOT jsem lehce zaváhal, zda jsem udělal dobře, ale naživo a v reálu jsem si jist, že jsem nepochybil. Byť jsou všeobecně známé, přidám pár detailů: Tissot PRC200 chrono automatic T014.427.16.051.00 Velikost pouzdra: 42 mm Hmotnost 108g Safírové sklíčko s vnitřním antireflexem WR 200m Strojek: ETA C01.211 Zadní průhled na strojek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Některé fotky jsem si půjčil z webu.
obchodnik-o3 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 hodinky pekne ale ja by som sa bal tej vysky puzdra
simon_magus Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 pekny hodinky ... az je budes prodavat, tak se klidne ozvi
MutraBG Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Pěkné, fakt pěkné. Taky mám pár, košil, kde hodinky narvat nejde.. No a kolik je teda výška pouzdra?
Matthew Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 pěkný, kamarád je má se světlým ciferníkem, jsou to dobrý hodinky
vraby Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Moc pěkne,gratuluji.Škoda že ta datumovka není tmavá myslím že by to prdělo víc.
gerhard Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Pacia sa mi, rucky chvalim, a ze su tak tlste im celkom svedci.
Ondra.T Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Pěkný...mám podobný, akorát světlej ciferník a hnědej pásek...večer jsem dám taky nějakou fotku:) Jinak gratulace k pěknejm hodinkám
Jiribartl Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 I já si všiml, že Tissot tu zrovna neletí, ovšem tyto vypadají opravdu elegantně, no a na výšku pouzdra si musíš dát pozor.Ale to je jen otázka zvyku.
mira1.1 Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 jsou hezký, gratuluju... na výšku si rychle zvykneš, jen ze začátku to chce trochu opatrnosti, abys s nima někde neťuknul
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se