Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

mám na zdejší členy fóra dotaz. Přítelkyně shání nějaké hodinky na léto a tak jsem se jí rozhodl jako správný milující partner pomoci z výběrem Posted Image Když jsme procházeli různá obchodní centra, tak pokukovala po zn. jako QaQ apod. To jsem jí rozmluvil s tím, že požádám o radu Vás, místní znalce.

Takže k požadavkům:

- cena 2000 - 2500 kč max

- bílá barva

- diametr vhodný na jemnou dámskou ruku

- kožený nebo gumový řemen

- spíše sportovně laděné hodinky

- vzhledem k ceně určitě quartz

- chrono může být a nemusí

jako takový mustr jsem jí našel tyhle pánské Swatche...něco podobného v dámském provedení by bylo ok

http://hodinky.heure...tch-svck4045ag/

Prosím Vás tedy o nějaké názory, typy a rady...

Děkuji Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

obojí vypadají super a dokázal bych si je na její ručce představit...díky za typ...Ty Lorus jsou výborný, že maj i chrono a ty fialový subcifry vypadaj opravdu skvěle. Plus bonus, že značka spadá pod ověřené Seiko. Na Zodiakách je zase výbornej day date, ale jsou trochu nad limit. Jinak můžete v návrzích pokračovat, ať je z čeho vybírat...

Odesláno (upraveno)

Když už se tu objevily ty Golana, tak Aura 100.3: Posted Image

že bysme měli v rodině dvoje Golany Posted Image Ikdyž tyhle už jsou takový uhlazený...a nějak nemůžu vygooglit jejich cenu.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Amazonka.uk -Rotary

Ty první Rotary se mi zdaj už moc pánský..možná ty druhé by šli, ale nejsou celý bílý...tak jedině pak splašit stejně barevnej řemen Posted Image

Ale děkuju za tip

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...