Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Po dlouhém sledování zdejších diskusí jsem zcela přehodnotil svůj záměr koupit univerzální hodinky na všechno a zjistil jsem, že potřebuji minimálně dvoje :suicide_anim:

Rád bych od zdejších zorientovanějších členů poradit s koupí hodinek určených čistě na sport a akčnější aktivity, hlavně lyže, kolo, běhání, příroda atd.

Jde mi hlavně o odolnost a dobrou čitelnost, čímž je asi řečeno všechno.

Po přečtení X vláken bych požadavky zformuloval asi následovně: qaurzt, ne chronograf, WR minimálně 100m, datum, vteřinovka, do cca 5000 Kč.

Jako ideál se mi jeví toto, nicméně vzledem k tomu, že budu potřebovat i něco více oficiálnějšího (a drahšího) tak bych rád trochu ušetřit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tm80
Odesláno

A co treba nejaky SEIKA? Ty se vejdou do tve cenove relace a vypadaji i sportovne a daji se nosit k obleku.. nektery typy samozrejme. Takze bys mel celkem vsestrany hodinky.. a neber me ze sem blazen do SEIK, ale jinak bych ti poradil digitalky CASIA mudmany :-)

Odesláno

Digitalky opravdu ne : -)

Jinak Seika jsem hledal na netu, ale nějak jsem neměl štěstí.

A co třeba Wenger nebo Hanowa? Nemáte někdo zkušenosti?

Návštěvník ?po
Odesláno

čistě na sport a akčnější aktivity, hlavně lyže, kolo, běhání, příroda atd.

Jde mi hlavně o odolnost a dobrou čitelnost, čímž je asi řečeno všechno.

kup si co chceš :) , pokud vypíchnu na co to chceš, tak si uvědom, že i u quartzových hodinek (nemyslím digitálky) můžou při nárazu ulítnout ručky a pochroumat se plastová kolečka - pravděpodobnost je minimální, ale je - tím chci říci, nezavrhuj digitálky a když si koupíš nějaké solární, multiband za 3t, tak ušetříš na nákup něčeho dalšího- já sám už nic jinýho nenosím (i do divadla)
Odesláno

Seika musis hledat na eBay. Jestli se ti nejaky budou libit a nemas ucet na paypal/ebay, tak ti je klidne pak obednam.

Odesláno (upraveno)

Dobre na to ideš, popozeraj sa aj po SWISS MILITARY a VICTORINOX swiss army a LUMINOX. V tejto kategórii niet čo porovnávať, vyber podľa vzhľadu.

edit: s tým VICTORINOX som to prehnal, teraz pozerám, že sú v inej cenovej kategórii...

Upraveno uživatelem relativ
Odesláno (upraveno)

Seika musis hledat na eBay. Jestli se ti nejaky budou libit a nemas ucet na paypal/ebay, tak ti je klidne pak obednam.

Mám tady jedny. Fakt moc pěkný, sice automat, ale stejně mám poci, že je jen tak z ruky nesundám. Jenom aby mi nebylo líto je někde omlátit :-)

http://cgi.ebay.com/Seiko-5-Military-Nylon-Strap-Automatic-Watch-SNZG15K1-/370501179985?pt=AU_Watches&hash=item5643975a51

Upraveno uživatelem tm80
Odesláno

kup si co chceš :) , pokud vypíchnu na co to chceš, tak si uvědom, že i u quartzových hodinek (nemyslím digitálky) můžou při nárazu ulítnout ručky a pochroumat se plastová kolečka - pravděpodobnost je minimální, ale je - tím chci říci, nezavrhuj digitálky a když si koupíš nějaké solární, multiband za 3t, tak ušetříš na nákup něčeho dalšího- já sám už nic jinýho nenosím (i do divadla)

Pravda. Takové G-shoky :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...