Street Glide Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 To Bert............Bertíku,datum není rozhozené s největší pravděpodobností chodem Ety,nýbrž neopatrnou manipulací s hodinkami na nichž je povytažená korunka v seřizovací poloze pro datum. Viz detail korunky na foto Aquatimer,......takže fuj se neříká :-)))) David
Bert Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 V 21. 6. 2011 v 10:07, 'Street Glide' napsal: To Bert............Bertíku,datum není rozhozené s největší pravděpodobností chodem Ety,nýbrž neopatrnou manipulací s hodinkami na nichž je povytažená korunka v seřizovací poloze pro datum. Viz detail korunky na foto Aquatimer,......takže fuj se neříká :-)))) David Takže máš pravdu :-)
igor261069 Odesláno 21. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2011 ava: vzal jsem jen jedny, ale i tak už mám po starostech :-)
Leviathan Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 hmm...aky bol konecny vyber? ak IWC tak fajn..akurat asi vykrvacas pri dokupovani kaucuku....ak Bcka tak novy superocan heritage v 42mm. Ale, co sa tyka remenov, je ten Breitling variabilnejsi
igor261069 Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 mám limitku, chrono, 46mm na meshy, viz. chlubící vláko. kaučuk na SOH stojí 9tis. a na to, že bych ho vzal tak jednou ročně, tak raději zůstanu u meshe.
Jony Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Já bych se klonil k IWC. Je pravda, že Breitling jsou na oko více honosnější, ale IWC je otázka prestige. Je to asi jako když si budeš vybírat auto. Budeš se rozhodovat mezi Astonem Martinem a rudým Ferrari. Každý by chtěl Ferrari,ale pak když vidí Astona jen řekne: "tak to je styl a půjdou z nich slova obdivu. Tím samozřejmě nějak nechci hanit firmu Breitling, ale ten rozdíl ,jaký jsem zde uváděl tak cítím... Prostě IWC je opravdu pro fajnšmekry a znalce v oboru, Breitling zná každý a také je na ně spoustu různých názorů. Positivních i negativních. Jen můj názor...
Street Glide Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 ....a jak skončil tedy ten výběr?........ETA nebo ETA ? :-) P.S. ....když ony ty starosti s tím výběrem,jsou na tom všem to nejkrásnější :-))))))
igor261069 Odesláno 28. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2011 budeš se divit, ale nakonec jsem vybral etu! jo to vybírání a pak následné kupování je nejkrásnější. takže už vybírám něco dalšího :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se