lukin_ova Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 Zamiloval jsem se do Omegy. Začal jsem hledat starší hodinky v co nejlepším stavu a s nějakým znamením, které by mělo vztah přímo k mojí osobě. Našel jsem tyhle: OMEGA SEAMASTER CAL 565 Jsou prodané jako nové v roce 1975. Pak byly pravděpodobně hodně dlouho někde v šuplíku. Stav je naprosto perfektní. Přesnost je zhruba +1 vteřina, což je na věk cca 35 let paráda. V katalogu Omega jsem je našel pod číslem 166.0067. Jsou pozlacené. Pár detailů: velikost pozdra: 35,6 mm pohon: cal. 565 (vyvinut v roce 1965, 24 jewels) Vyráběné byly v rozmezí 1969-1973 WR 60m Doporučená cena pozlacené verze byla 420 CHF
MutraBG Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 A hele, nekdo si neda pokoj, gratuluji!
lukin_ova Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 To teď po sobě čtu ... Ta přesnost +1s je samozřejmě myšlena za den. Každopádně je to o 5s lepší než moje nové SMP (bondovky). Ty dělají denně +6s. Z těch jsem torchu zklamaný. Při účasti co-axialu jsem čekal větší přesnost.Tyhle vintage samozřejmě tolik nenosím a točí se spíše na grilu.
piktor Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 gratuluju, moc pekne! zlate hodinky moc nemusim, ale tyhle jsou tip top, navic krasne zachovale...
lukin_ova Odesláno 2. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2011 gratuluju, moc pekne! zlate hodinky moc nemusim, ale tyhle jsou tip top, navic krasne zachovale... Jo, jsou v perfektním stavu. Mám je moc rád a vím, že je nikdy neprodám. Fascinuje mne jak dobře fungují a jak jsou přesné. Ráno, když vstanu, jdu se na ně podívat a mám hned lepší náladu.
lukin_ova Odesláno 7. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Přidávám lepší fotky mých Seamasterů. Krásně se točí na windru a dělají teď trvale +3s/24h.Chodím se na ně jen dívat a na ruku je moc neberu. Mám strach ať si s nimi něco neudělám.
lastam Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) tyjo ty jsou jak novy, parada a k tomu ten strojek nadherny, fakt! Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem lastam
flagolo Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Nádherný Omegy. Fotky taky. Má úcta pane Jak jsi udělal ten perfektní odlesk v dýnku ?
lukin_ova Odesláno 7. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Nádherný Omegy. Fotky taky. Má úcta pane Jak jsi udělal ten perfektní odlesk v dýnku ? Děkuji. Ten odlesk byla náhoda. V jedné ruce reflekor v druhé hodinky a jeden cvak za druhým, no a po selekci se mi líbil tenhle. Přidávám ještě jedno foto dýnka a celku ....
flagolo Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Pěkný fotky. A ten stav v jakým jsi ty Omegy sehnal je úplně neuvěřitelnej. Jediná strašná škoda, že je dělali tak malý :-(
Jiribartl Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Dříve bylo všechno tak "malý" ..., ale u takového kousku to ani nevadí.
brett Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Úžasný stav. Na vintage Omegách trochu ujíždím. Gratuluju !!!
Moty Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Opravdu krasny omegy, taky si budu muset poridit nejaky z roku 1975
brett Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 jen pro připomenutí, proč ujíždím na Seamasterech :-)
Jay Doll Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 ...proč ujíždím na Seamasterech :-) Protože máš skříň s propiskama? Jasně, to dává smysl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se