NIGHTinGALE Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 (upraveno) Snad to tu ještě nebylo Cimier jsem považoval za značku, která neurazí, ale ani nějak extra nepřekvapí, ale teď měním názor.Podle mě se jim povedly moc pěkný hodinky (hlavně ta 200 kusová PVD limitka) a navíc jsou (alespoň myslím) první, kdo narouboval na Unitas samonátah (údajně jejich vlastní modul).Když už není na trhu velkej automatickej strojek za rozumné peníze, tak upravíme starej dobrej Unitas. Podle mě super nápad. Upraveno 23. května 2011 uživatelem NIGHTinGALE
bandicoot Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Mě se teda líbí ta bbílá verze - pěkný velký oblekovky s pěkným pokukem dovnitř (ten můstek je fakt výbornej).
Micey Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Tyjo, ten strojek vypadá luxusně.. Taky se mi víc líběj ty bílý, na těch PVD je nějak moc modrý. Jo teď jsem si všimnul tý korunky (umístění), ta se mi moc nezdá.. myslíte že to tak kvůli tomu Unitasu bejt musí, nebo je to nějakej jejich designovej prvek..?
jankoxxx Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 (upraveno) Tyjo, ten strojek vypadá luxusně.. Taky se mi víc líběj ty bílý, na těch PVD je nějak moc modrý. Jo teď jsem si všimnul tý korunky (umístění), ta se mi moc nezdá.. myslíte že to tak kvůli tomu Unitasu bejt musí, nebo je to nějakej jejich designovej prvek..? ked si vsimnes sekundovku tak ta je taktiez posunuta (nie standardna pozicia na "9"). ide teda o dizajnovy prvok a podla mna aj celkom podareny. Upraveno 23. května 2011 uživatelem jankoxxx
Micey Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Janko: Ajo máš recht.. je fakt že umístění tý sekundovky se mi líbí.
svijanskymaz Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 (upraveno) Tie biele sa mi jednoznacne pacia viac,Cimier co viem tak cena velice prijatelna a ten unitas...,mrknem niekde na cenu a urobim si nazor... Upraveno 29. května 2011 uživatelem svijanskymaz
rancor Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 maji je i v cerno stribrnem provedeni
NIGHTinGALE Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 maji je i v cerno stribrnem provedeni Super, to je mazec, líbí se mi moc. Chtěl bych je vidět naživo.
Naving Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 ...mrknem niekde na cenu a urobim si nazor... No neviem... mne ako nováčikovi síce táto značka doteraz nič nehovorila, ale príde mi, že za 3650 EUR (biele), resp. 3950 EUR (limitka) sa dá kúpiť aj niečo o dosť lepšieho... mýlim sa?
rancor Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2011 No neviem... mne ako nováčikovi síce táto značka doteraz nič nehovorila, ale príde mi, že za 3650 EUR (biele), resp. 3950 EUR (limitka) sa dá kúpiť aj niečo o dosť lepšieho... mýlim sa? ver mi, ze takovych znacek, co ti nebudou nic moc rikat a jejich cena se ti bude zdat neumerne vysoka, bude s casem stravenym na foru pribyvat tady nepomerujeme jen pomer cena/vykon (na to jsou tu ostatne jine sekce a vlakna), ale i hodinarske umeni, zajimavosti, design a hlavne subjektivni pocit clenu 3650 eur neni malo, to rozhodne ne, ale zase za tu cenu dostanes, dle meho nazoru, kus kvalitni hodinarske prace s temer "in-house" strojkem a nejen znackovou upravenou ETU, kde opravdu platis jen reklamu.. cili zalezi na tom, co mas na mysli tim necim lepsim. nepochybne za tuhle cenu muzes mit pekny omegy, heuery a dalsi, ktere vsak uvidis na spousty rukou, kdezto tyto cimiery? trosku platis i za tu exkluzivitu 1
Naving Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Ok... uznávam, že argument, že táto konkrétna značka mi nič nehovorí nebol úplne na mieste, ale priznám sa, že stále úplne nerozumiem, prečo upravená ETA je "značková ..., kde platíš len reklamu", ale upravený Unitas je "kus kvalitnej hodinárskej práce a takmer in-house". Z môjho pohľadu sú obe akcie "iba" nejakou úpravou "štandardého" strojčeka.
Návštěvník admira Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 http://www.cimier.com/bigmatic-16.html
cigi Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Ty se mi líbí, nejvíc ta černostříbrná společenská verze. Elegantní ručky a utěšený pohled do strojovny v pravém smyslu slova . Mohli vypustit nápis MasterArt, nebo ho nenaspat radiálním směrem, protože takhle by se mi pletl s ručkama. Podobně ochrana korunky by tam být nemusela, nebo ji nějak pečlivěji pojednat. Ale celek stojí za hřích.
Návštěvník kupec Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Pekný kúsok, ten strojček je nádherný..............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se