Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Snad to tu ještě nebylo :)

Cimier jsem považoval za značku, která neurazí, ale ani nějak extra nepřekvapí, ale teď měním názor.

Podle mě se jim povedly moc pěkný hodinky (hlavně ta 200 kusová PVD limitka) a navíc jsou (alespoň myslím) první, kdo narouboval na Unitas samonátah (údajně jejich vlastní modul).

Když už není na trhu velkej automatickej strojek za rozumné peníze, tak upravíme starej dobrej Unitas. Podle mě super nápad.

post-1118-015884100 1306159661.jpg

post-1118-014423200 1306159687.jpg

post-1118-043517200 1306159717.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tyjo, ten strojek vypadá luxusně.. Taky se mi víc líběj ty bílý, na těch PVD je nějak moc modrý. Jo teď jsem si všimnul tý korunky (umístění), ta se mi moc nezdá.. myslíte že to tak kvůli tomu Unitasu bejt musí, nebo je to nějakej jejich designovej prvek..?

Odesláno (upraveno)

Tyjo, ten strojek vypadá luxusně.. Taky se mi víc líběj ty bílý, na těch PVD je nějak moc modrý. Jo teď jsem si všimnul tý korunky (umístění), ta se mi moc nezdá.. myslíte že to tak kvůli tomu Unitasu bejt musí, nebo je to nějakej jejich designovej prvek..?

ked si vsimnes sekundovku tak ta je taktiez posunuta (nie standardna pozicia na "9"). ide teda o dizajnovy prvok a podla mna aj celkom podareny. Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno (upraveno)

Tie biele sa mi jednoznacne pacia viac,Cimier co viem tak cena velice prijatelna a ten unitas...,mrknem niekde na cenu a urobim si nazor...:oneeyed02:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
  • po měsících...
Odesláno

...mrknem niekde na cenu a urobim si nazor...:oneeyed02:

No neviem... mne ako nováčikovi síce táto značka doteraz nič nehovorila, ale príde mi, že za 3650 EUR (biele), resp. 3950 EUR (limitka) sa dá kúpiť aj niečo o dosť lepšieho... mýlim sa?

Odesláno

No neviem... mne ako nováčikovi síce táto značka doteraz nič nehovorila, ale príde mi, že za 3650 EUR (biele), resp. 3950 EUR (limitka) sa dá kúpiť aj niečo o dosť lepšieho... mýlim sa?

ver mi, ze takovych znacek, co ti nebudou nic moc rikat a jejich cena se ti bude zdat neumerne vysoka, bude s casem stravenym na foru pribyvat :) tady nepomerujeme jen pomer cena/vykon (na to jsou tu ostatne jine sekce a vlakna), ale i hodinarske umeni, zajimavosti, design a hlavne subjektivni pocit clenu :)

3650 eur neni malo, to rozhodne ne, ale zase za tu cenu dostanes, dle meho nazoru, kus kvalitni hodinarske prace s temer "in-house" strojkem a nejen znackovou upravenou ETU, kde opravdu platis jen reklamu..

cili zalezi na tom, co mas na mysli tim necim lepsim. nepochybne za tuhle cenu muzes mit pekny omegy, heuery a dalsi, ktere vsak uvidis na spousty rukou, kdezto tyto cimiery? trosku platis i za tu exkluzivitu :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Ok... uznávam, že argument, že táto konkrétna značka mi nič nehovorí nebol úplne na mieste, ale priznám sa, že stále úplne nerozumiem, prečo upravená ETA je "značková ..., kde platíš len reklamu", ale upravený Unitas je "kus kvalitnej hodinárskej práce a takmer in-house". Z môjho pohľadu sú obe akcie "iba" nejakou úpravou "štandardého" strojčeka.

• Po roku...
Odesláno

Ty se mi líbí, nejvíc ta černostříbrná společenská verze. Elegantní ručky a utěšený pohled do strojovny v pravém smyslu slova :). Mohli vypustit nápis MasterArt, nebo ho nenaspat radiálním směrem, protože takhle by se mi pletl s ručkama. Podobně ochrana korunky by tam být nemusela, nebo ji nějak pečlivěji pojednat. Ale celek stojí za hřích.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...