NIGHTinGALE Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Nord Zeitmaschine Variocurve - retrográdní zobrazení minut pomocí výkyvné asymetrické ručky a k tomu dva doplňkové ciferníčky na okrajích.Hodinky se mi moc nelíbí, ale tvůrce má můj obdiv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atomicsteve Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Odesláno 23. května 2011 Chvíli jsem musel studovat, kde a co jaký ukazatel vlastně znamená, dát mi tohle někdo do ruky bez té ilustrace, tak asi nebudu schopen říci, kolik je vlastně hodin Taky by mne zajímalo, co vlastně přesně dělají ty ciferníčky (45,50 a 5,10) po stranách, že by se pootáčely, aby na ně ručička dosáhla? Jinak mám rád podobné experimenty, třeba Urwerk je taky super.
Radim01 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 (upraveno) Taky by mne zajímalo, co vlastně přesně dělají ty ciferníčky (45,50 a 5,10) po stranách, že by se pootáčely, aby na ně ručička dosáhla? Myslím, že při tom "vysouvání a zasouvání" dělá ručička v čase jen malý pohyb, atak aby to bylo čitelnější, jde jí "subciferník" naproti/od ní - jinak myslím, by tam indexy byly hodně našťouchaný u sebe. Zajímá mě. zda se ty ciferníčky hýbou pořád, nebo stojí a v pohybu jsou až přijde jejich chvíle... A vzhledově se mi taky moc nezamlouvají, ale kdoví jak to udělat líp a hlavně - ta mechanika je neuvěřitelná... ... takže ve finále by mi nevadily.... EDIT: tak se hýbou pořád, viz. http://www.nord-zeitmaschine.ch/a-de/a-Variocurve/VC-video/vc-video-en.html Upraveno 21. července 2011 uživatelem Radim01
StanoBare Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 S ukazovaním v dvoch úrovniach jednou ručičkou hrá prim podľa mňa v čitateľnosti Cyclos od Johna Ermela - v odkaze je aj animácia.
Rodkopf Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Ta animace je moc zajímavá - a v pravo dole ten ukazatel ukazuje co? datum? Jinak ty Cyclos mají chytře jednoduchý systém! ( myšleno co do zobrazení, ne strojovny )
Alina Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 (upraveno) Necelých 24.000 dolarů za Cyclos Upraveno 30. července 2011 uživatelem Alina
organic Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 A to mě se ty Variokur.vy moc líbí. jsou takové industriálně brutální
tenge Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Za mě super..bral bych je všema deseti,ale cena bude asi silně mimo muj budget
johny357 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 hmmm taky podle myho gusta a taky mne napadlo slovo industrialni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se