Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1. Tada když mluví vážně

2. Fazer Když si dělá p...l

3. Luštěla

4. Tada když se vyfotí

5. Milisák

6. Cigi když dělá chytrýho

7. Kalifx když píše vo programech a nikdo mu nerozumí

.......

Odesláno
  • Montemar, když zakládá nesmyslná vlákna
  • Shag, když montemara označuje za vtipného, protože zakládá nesmyslná vlákna
  • FrantisekH, když si myslí, že je vtipný, když se označí za nejvtipnějšího na fóru
  • Dantechno, když dělá seznamy lidí
  • Já, protože do nesmyslných vláken rád přispívám
  • Hasič, když vidí Dantechna Na Vlastní Oči jako Klíma
Odesláno

Dantechno, na fotkách z kulturistických přeborů v Karlových Varech. 6x získal titul Tovaryšč kul turísta od Teplejch pramenů!

Dnes jsem ho viděl na vlastní voči, jak říkal Klíma! Hasič:cheers:

Odesláno

U mě jednozančně vede už legenda tohoto fora.

Mr.Fistule , Strýček Dada, LegoKreativní producent, Dr.No, Půlka Luštěly, Dvě piva a jeden fernet, ...to je rozumné..., Půlnoční rozpuštění copu.

Pro neználé-Salamio.

Mrzí mě, že už tady vlastně vůbec nebývá.

Těch vtipníků je tu dost, řekl bych, nebudu tu dělat pořadí.

Gothaj je ale nejvíc...

Odesláno

doufam, ze kdyz jsem oznacil millis a fazer jako nejvtipnejsi, neberou to tito jako snahu snizovat timto jejich odborne kvality.. to bych nerad... to bych si vycital...

Odesláno

Tak já tedy odpovím vážně. Jsou tu asi dva členové fóra (respektive jeden ex-člen) u jejichž příspěvků jsem se smál tak, že jsem padal ze židle pod stůl. A to jsou Salamio a xxxxfazerxxxx :smile_anim:

Odesláno

uplny suhlas, toto ma rozosmialo :)

1. Tada když mluví vážně

2. Fazer Když si dělá p...l

3. Luštěla

4. Tada když se vyfotí

5. Milisák

6. Cigi když dělá chytrýho

7. Kalifx když píše vo programech a nikdo mu nerozumí

.......

Odesláno

Mr.Fistule , Strýček Dada, LegoKreativní producent, Dr.No, Půlka Luštěly, Dvě piva a jeden fernet, ...to je rozumné..., Půlnoční rozpuštění copu.

Pro neználé-Salamio.

Ano, ano. Kdo nezažil, nepochopí :)

Odesláno

Jako měl Čuk Geka, Mach Šebestovou, Štaflík Špagetku, Křemílek Vochomůrku a Marx Engelse, tak i tady jsou dvojce, které mi k sobě perfektně pasují, skvěle se doplňují a čtu je rád:

Vtipnej je Fazer a jeho sestra Dantechno.

Super záseky mívají Cigi a hciq.

Milis a Grga Pitič mě taky dost baví.

Salamio a Kalifx pobaví i poučí.

Ale bezkonkurenčně nejvíce jsem se nasmál u té pamatné Sibiřanovi rady, když se někdo ptal, jakou si má koupit barvu ciferníku a Sibirnaya mu jako odpověď popsal svoji anabázi s výměnou asi 10 Rolexek :)

Odesláno

Pro ty, kdo tuto pamatnou radu neznaji:

"heledse, ja sem to samy resil u Rolexu, konkretne Datejust II. Prvni co sem koupil, byly modry. A zjistil jsem, ze nutne potrebuju cerny. Modry sem prodal a v obchode si objednal cerny. Nez dosly, tak sem sehnal bily - nasadil a prodal - pak cerny - a zjistil, ze to neni uplne ono. Pak prisly cerny, no, nejak me za srdce nechytly, tak sem sehnal ty bicolory s cernym cifrem. Ten me nudil, tak sem objednal zlatej s diamantama. To byla dost divocina, tak sem je prodal a koupil s sedym s rimskejma cislama. To byl hnus, tak sem si na ne objednal modrej cifr. Cifr dosel, prehodili mi ho, cerny sem prodal a jediny, co sem si nechal, sou modry. Takze asi tak :) Tohle ti pisu s modrejma doxama na ruce a s modrejma iwc na stole. A v mezicase pokukuju po modrejch sumech. Doufam, ze sem se vyjadril jasne :D"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...