Džanek Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Kamarád mě požádal, abych mu pomohl zjistit informace o těchto hodinkách. Jeho otec je získal před cca 35 lety. Obracím se na Vás, na borce, kteří jistě budou vědět více o těchto krásných hodinkách.Vše je původní, včetně řemenu i krabice. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Džanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Napis Stepinovi, myslim, ze nikdo jiny se tady ve starych Heuer neorientuje lepe nez on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 73663 Monaco, šedá verze (aspoň to tak podle fotek vypadá ). Uvnitř by měl být Valjoux 7736. Vypadají, že jsou ve velmi dobrém stavu. Gratuluju kamarádovi, ten originální řemen, krabička a i ten stav z toho dělají super kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 25. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Hodinky mají šedou barvu. Dostal je od otce jako dědictví, takže případní zájemci o koupi, bohužel budete zklamáni, stejně jako já Upraveno 25. května 2011 uživatelem Džanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Kamarádovi gratuluju, to je povedenej dárek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Ona to taky není úplně levná sranda, takže zájemců o koupi by zas tolik nebylo. Tento model ve skvělém stavu a s náramkem jsem vídával za 5000 eur (prodal se) a v mint stavu ho má jeden prodejce za 5600e. Modrásci šly nedávno na ebay za 4700e. Je to cenný kousek, obzvlášť jako dědictví, takže rozhodně se toho nezbavovat. Ať se to předává z generace na generaci, vo tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) to je prae to. ze hodinky jak pises jsi videl na tahu. urcovat takhle cenu neni lehke. to jako bych tady nabidl svoje vintage silverstone na tahu NSA (original je take NSA) za 99 tisic. neocekavam ze je nekdo koupi.vis to moc dobre sam podle svych Jo Siffert Autavii. tady jsem o ne mel zajem ja, ale nemel jsem prachy tak jsem vubec se neodvazil napsat.a nakonec sly mimo CR pokud se nepletu. je toho hodne co hraje roli. a nejvetsi vliv ma to zda si majitel vubec preje takovou vec prodat. je to asi 2 roky co manualni Autavie v barvach Jo Siffert sly za 17 000 Kc.zrovna tak pred 2 rokama se na slovenskem aukru prodavaly uplne stejne Monaca bez krabicky za 30 tis. tenkat jsem vahal a promeskal jsem je. dnes bych nevahal v te dobe se oboje hodinky ve svete prodavaly za dvojnasobne castky. naopak se pak stane ze nekdo v CR prijde s obyc heuer modelem mysli si ze ma asi neco extrovniho a chce za nej treba 25 tisic (nic moc stav) a ve svete se stejne prodavaji za 12 tis Kc a vic nikdo neda. ale jinak mas pravdu. byt dedicem tak si je necham (ja jako stepan) ale pokud mi hodinky nic nerikaji a predstavuji pro me(kdokoliv hodinkama nepoznamenany) tak je prodam a poridim si to co mi udela radost. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 (upraveno) Autavie opravdu šly ven, přesně za mnou požadovanou cenu. A zájemců bylo víc. Tam ale hrálo roli to, že byly v původním stavu, s původním řemenem a sponou a perfektně čistým strojkem (viz foto). A že to byl zahraniční prodej...Tady by je samozřejmě nikdo nekoupil, resp. ne za tu cenu, zájemci nějací byli. Cena u nás a cena venku, to se opravdu nedá vůbec srovnávat. Proto jsem tu prodejní cenu u Monaca vztahoval spíš na zahraničí. U nás by taky šly prodat, ale tak možná za těch 46, za který tu Frantik nedávno prodával nový Monaca. A i tak bys měl zájem ty, já a asi 2 další členové. Dobře víš, že sehnat za slušnou cenu Heuer lze: - tady na fóru, putovní orange boy a viceroyky jsou o nějakých 30% levnější než venku na fórech, občas se vyskytne případ jako tvoje silverstony- cz/sk aukro, kde lidi často úplně nevědí co mají v ruce nebo nemají možnost prodat to ven. - velmi náhodně z venku, kde třeba jsou třeba teď na prodej stříbrné cal. 12 za 1000 liber. ale jenom protože maník to během pár dnů zlevnil o 300 liber Obecně ty ceny během poslední doby vyletěly nahoru, ale naštěstí ne úplně u všech modelů.Prodat/neprodat je určitě komplexnější otázka, ale pokud si toho člověk váží jako dědictví a netouží okamžitě po penězích, tak platí to co jsem napsal předtím. Pokud jsou priority jinde, tak je prodej na místě. Při správné konstelaci by mohla být prodejní cena dobrá. Upraveno 25. května 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 nezbyva mi nez souhlasit se vsim co jsi napsal. kdysi jsem tu prodaval autavie 11063 rok 1984 masivnejsi pouzdro a neni jich moc. tady po nich nestekl ani pes tak sly ven a prodaly se lepe nez jsem za ne chtel tady. jinak putovni Autavie jsou u soucasneho majitele zhodnocene o puvodni plechovy tah v cene nekolika set eurasku a obavam se ze levne uz jen tak nebudou. ja sam mam hodinky jako poteseni a o prodeji nemuze byt rec. Jediny duvod je ze nebudu mit na chleba. Az budou moji kluci velky tak jim hodinky rad odkazu/darujudriv nez umru. Pokud si je budou chtit nechat jako pamatku na otce bude me to tesit, ale jestli je prodaji a koupi za to neco co jim udela vetsi radost tak s tim nic nenadelam. jen kvuli sobe doufam ze jim tech hodinek prenecham co nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 kamaradovi gratuluji ke krásnýmu dědictví. Dědit hodinky je pěkná věc, a i když to jsou ty nejobyčejnější PS2, jako v mým případě, ve sbírce mají vždycky vyjímečný místo. ..jinak souhlasím se Stepinem, sice železo odkážu klukovi, ale je na něm, co s tím udělá. můžeš se snažit vychovávat a pěstovat vztah, můj kluk by svý hojerky nevyměnil za nic na světě(..no za rolex možná jo) ,ale zatím jsou mu nejsou ani 4, a než vyroste, může být všechno jinak. a né vždycky to musí být vina rodičů. jo, život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 29. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Líbí se mi na těch hodinkách i výrobní číslo - 033. Kdo ví, kolik jich bylo celkem vyrobeno.Na ebay jsem viděl ty samé monaka v modré barvě a výrobní číslo měly rovněž 033 - že by taková náhoda? Ovšem cena 6000 eur !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2011 Líbí se mi na těch hodinkách i výrobní číslo - 033. Kdo ví, kolik jich bylo celkem vyrobeno. Na ebay jsem viděl ty samé monaka v modré barvě a výrobní číslo měly rovněž 033 - že by taková náhoda? To ale není výrobní číslo (serial number). To je tool number, tzn. číslo / označení nástroje, kterým se do nich leze. Aby hodinář nedoprasil pouzdro / dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 9. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Přátelé, po pěti letech obnovuji své téma. Kamarád se dostal do velice tíživé situace a přemýšlí nad tím, že by musel hodinky prodat Nechal to na mně, buď si hodinky nechám, nebo je prodám. Ještě nevím.Hodinky jsou ze 73 roku a mají velice hezkou historii. Mám je nyní u sebe, kochám se jejich krásou a hlavně tím, jak jsou zachovalé. Typoval bych tak 90% stav ! Vše je původní, nádhera ! Posílám pár fotek, mrkněte na ně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jsou paradni, co vic dodat, jsem zvedavy jak to dopadne.Přátelé, po pěti letech obnovuji své téma. Kamarád se dostal do velice tíživé situace a přemýšlí nad tím, že by musel hodinky prodat Nechal to na mně, buď si hodinky nechám, nebo je prodám. Ještě nevím.Hodinky jsou ze 73 roku a mají velice hezkou historii. Mám je nyní u sebe, kochám se jejich krásou a hlavně tím, jak jsou zachovalé. Typoval bych tak 90% stav ! Vše je původní, nádhera ! Posílám pár fotek, mrkněte na ně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Nářez!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Historie hodinek je taková, že v sedumdesátých letech dostal kluk k 18 narozeninám tyto hodinky od otce, který mu je přivezl ze Švýcarska. Kamarádův otec mu později stavěl dům a ten kluk mu pak za práci dal hodinky, protože už neměl peníze. Ty hodinky už pak nikdo nenosil.Kamarád si teď opravuje starý dům a potřebuje každou korunu. Napadlo ho, že by ty hodinky prodal. No a jelikož tomu vůbec nerozumí, tak ani neví, jakou cenu ty hodinky mají. Dal je mně, abych je koupil, nebo je prodal. Podíval jsem se na aukční portály i na chrono24 a zírám, za jakou cenu se prodávají.Teď sám nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Je to přesně rok, jak to tedy s hodinkama dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se