Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,které hodinky by jste si z těchto dvou koupili a případně proč?

Díky za odpovědi.

post-2839-021008500 1306647250.jpg

post-2839-003258700 1306647266.jpg

Odesláno

Je pravda,že ty Orienty jsou moc výrazný a Sumo je Sumo.Jen mne zajímají různé názory.Díky

Odesláno

Chci se ještě poptat,zda v tomto obchodě někdo nakupoval www.SeiyaJapan.com a za jak dlouho dorazí hodinky od objednání ?

Odesláno

Já bych bral nové M-force, nástupce Revolveru. I cenově je na tom stejně se Suma. Jednak nebudeš mít hodinky co tu má/měl skoro každý třetí, v ceně máš safírové sklíčko. O kalibru těžko říct, jestli je lepší/horší. 10 hodin rezervy nátahu vyměníš za ukazatel natažení, jinak jsou funkčně stejné. Tož tak.Posted Image

Zdroj

Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni,které hodinky by jste si z těchto dvou koupili a případně proč?

Díky za odpovědi.

z těchhle dvou ty suma, zrovna tyhle OS jsou prostě nějaké divné (jo, už vím, nelíbí se mi taky barva ciferníku)...

Já bych bral nové M-force, nástupce Revolveru. I cenově je na tom stejně se Suma. Jednak nebudeš mít hodinky co tu má/měl skoro každý třetí, v ceně máš safírové sklíčko. O kalibru těžko říct, jestli je lepší/horší. 10 hodin rezervy nátahu vyměníš za ukazatel natažení, jinak jsou funkčně stejné. Tož tak.

...ale kdybych měl vybírat mezi sumo a tímhle, zvítězí nové M-force.

To je zas odpověď, co? Člověk se ptá jestli A nebo B a odpovědí je mu C :-D ...ale tak už to tady chodí, pokud nemáš zrovna nějaký konkrétní důvod, proč je volba omezená jen na první pár hodinek.

Upraveno uživatelem san.cho
Odesláno

Z těch prvníd dvouch určitě Suma,ale ty nový M-force jsou nejhezčí.Ještě k těm Sumo-asi bych nepřekousnul ten dámskej náramek místo tahu

Odesláno

Ty M-Force jsou strasne preplacany... Strojek je o uroven niz a o okoukatelnosti plati to co psal baker. V ruce jsem mel jen ty Orienty ze zakladniho vyberu a Suma. Pokude se nepletu Abbotovi se u techhle Orientu uvolnili sroubky / nyty lunety - tolik ke kvalite ( i kdyz to mozna byla samozrejme vada konkretniho kusu ). Zakze za me Suma.

Odesláno

Za mne Sumo, jsou jednoduše pěkné a těžko se okoukají. To že jich se jich tu pár objevuje nevidím jako překážku určitě.

Odesláno

Ty M-Force jsou strasne preplacany... Strojek je o uroven niz a o okoukatelnosti plati to co psal baker. V ruce jsem mel jen ty Orienty ze zakladniho vyberu a Suma. Pokude se nepletu Abbotovi se u techhle Orientu uvolnili sroubky / nyty lunety - tolik ke kvalite ( i kdyz to mozna byla samozrejme vada konkretniho kusu ). Zakze za me Suma.

Strojek je o úroveň níž? Proč tak soudíš? Podle mně je v nich 40N50, který se dává i do nových OS a který se tady i na WUS běžně srovnával s 6R15. Nejsem odborník, abych to sám posuzoval, jen uvádím informace, které jsem získal, rád se nechám poučit ;-)

Odesláno (upraveno)

Chci se ještě poptat,zda v tomto obchodě někdo nakupoval www.SeiyaJapan.com a za jak dlouho dorazí hodinky od objednání ?

ten obchod je vseobecne akceptovany ako jeden z top v japonsku, hodinky ti pridu za par dni /mne od higuchiho za 48h/, ale pozri si vlakna ohladne colného prejednania v CR, pocitaj ze to tam par tyzdnov stravi, na tak suchom, tmavom a chladnom mieste, ze aj francuzsky syr by im zavidel :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Dantechno:podle čeho soudíš, že strojek je o úroveň níž?

Mam zafixovano z diskuzi na zahranicnich forech ze 46N4A je kvalitativne razena o neco nize nez 6R15. Odpovidala by tomu i absence hackingu, rucniho natahu a delka rezervy.

Odesláno

Strojek je o úroveň níž? Proč tak soudíš? Podle mně je v nich 40N50, který se dává i do nových OS a který se tady i na WUS běžně srovnával s 6R15. Nejsem odborník, abych to sám posuzoval, jen uvádím informace, které jsem získal, rád se nechám poučit ;-)

Aha tak to jsem trochu mimo - omlouvam se. Myslel jsem , ze je uvnitr jiny kalibr.

Odesláno (upraveno)

Mam zafixovano z diskuzi na zahranicnich forech ze 46N4A je kvalitativne razena o neco nize nez 6R15. Odpovidala by tomu i absence hackingu, rucniho natahu a delka rezervy.

S tim souhlasim, ale M-force nemají tenhle kalibr, mají 40N50 (podle koncovky EL v jejich typovém označení...) a ten už - jak uvádí Seyia má hacking a já mám za to, že má i ruční nátah.

Edit: omlouvám se, přehlídnul jsem odpověď... jinák já na ty Orient kalibry teď hodně zacílil a četl co se jen dalo, na cestě z Japonska mám OS WZ0081EL (totéž, co má uvnitř M-force).

Upraveno uživatelem san.cho

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...