Ace-Rimmer Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 ahoj,protože jsem nemocný tak se doma nudim a koukám na internetu po blbostech...a co dnes nenajdu http://cs.wikipedia.org/wiki/Jediismus , mužu se přítomných zeptat na jejich názor na toto nové náboženství ?
jankoxxx Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 znie to zaujimavo, urcite lepsie ako katolicka cirkev...
shag Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Janďa Jmenuji se Jana, je mi 20 let a bydlím ve vesničce pár km od Brna. Zajímám se o všechno, co se týká vnímání, snů, o aury, jediismus, psychologii, filozofii, historii, magii, přírodu, lidi kolem sebe i lidi různých kultur, kreslení, čtení (občas čtu vzhůru nohama a všimnu si toho až pochvíli , psaní povídek, hudbu, rodinu a hlavně svoje přátele. Můj sen je skrze Sílu porozumět světu a pomoct mu. Řekla bych o sobě, že jsem introvertní optimista. Moje nejoblíbenější jídlo jsou prababiččiny bramboráky (i když ty dědovy taky nejsou špatné , mám ráda pampelišky, pohádky (hlavně Krakonoše), Mr.Beana a Dánsko (nejspíš proto, že jsem tam v zimě roku 2001 spadla do moře, boty sušila 2 dny a kalhoty čistila papírovejma kapesníkama Ráda chodím do divadla, fotím, bruslím, plavu a běhám po horách Ctím jediijský kodex, a proto ať vás provází Síla... Zdroj
Ace-Rimmer Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Lásku k Dánsku pocítila až když tam spadla do moře a stálo jí to papírové kapesníčky... Janďa Jmenuji se Jana, je mi 20 let a bydlím ve vesničce pár km od Brna. Zajímám se o všechno, co se týká vnímání, snů, o aury, jediismus, psychologii, filozofii, historii, magii, přírodu, lidi kolem sebe i lidi různých kultur, kreslení, čtení (občas čtu vzhůru nohama a všimnu si toho až pochvíli , psaní povídek, hudbu, rodinu a hlavně svoje přátele. Můj sen je skrze Sílu porozumět světu a pomoct mu. Řekla bych o sobě, že jsem introvertní optimista. Moje nejoblíbenější jídlo jsou prababiččiny bramboráky (i když ty dědovy taky nejsou špatné , mám ráda pampelišky, pohádky (hlavně Krakonoše), Mr.Beana a Dánsko (nejspíš proto, že jsem tam v zimě roku 2001 spadla do moře, boty sušila 2 dny a kalhoty čistila papírovejma kapesníkama Ráda chodím do divadla, fotím, bruslím, plavu a běhám po horách Ctím jediijský kodex, a proto ať vás provází Síla... Zdroj
Harry Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Takovyhle "nabozenstvi" mi neprijde uplne blby... Nemaji zadnyho boha, proroka, zadny nebe ani peklo a staraji se predevsim i sebe. A ne**rou se do ostatnich... Dokud to tak zustane, nepujdou po moci a prachach, tak za mne palec nahoru
Hasič Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 I já jsem Jedai, přijal jsem jméno Dart Maul a jsem v poho. Necht Vás Síla provází!
Dantechno Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 I já jsem Jedai, přijal jsem jméno Dart Maul a jsem v poho. Necht Vás Síla provází! Halt´s Maul
maama Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 I já jsem Jedai, přijal jsem jméno Dart Maul a jsem v poho. Necht Vás Síla provází! nejsem Jedai, ale obědval jsem fazole a vzývám jméno Fart Manuel. nejsem úplně v poho. občas čtu, zatímco text je na druhé straně papíru a všimnu si toho až pochvíli.
Gilius Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 ono to funguje už delší dobu. Protože jsem jezdil na různé scifi cony,znám komunitu fanoušků StarWars. Velmi zajímavé jsou diskuze mezi nimi a vyznavači této "víry" Ale nevaděj mi..... may the force be with you
NIGHTinGALE Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Radši si přečti Principia Discordia, uděláš líp Hail Eris!
PepaSFI Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 ono to funguje už delší dobu. Protože jsem jezdil na různé scifi cony,znám komunitu fanoušků StarWars. Velmi zajímavé jsou diskuze mezi nimi a vyznavači této "víry" Ale nevaděj mi..... may the force be with you jo hezky to bylo ukázaný v televizi, myslím že to bylo z cyklu Ta naše povaha. Ti věrozvěstové přišli na nějaký con a snažili se mezi těma okostýmovanýma fanouškama SW shánět podpisy pro oficiální zaregistrování církve. Celkem vzato moc neuspěli. A nějak nemohli pochopit že ti vymaškaření pošuci v imperiálních uniformách, hnědých pyžamech a jiných šaškárnách to nechtějí proto, aby nevypadali jako nějaká sekta magorů. Připadá mi že SW komunita je sice víc vyzdobená ale není v tom ta živelnost jako u trekíšů a brankářů. Ale možná už jsem toho moc zažil, když si vzpomenu na Dračí doupě... Jinak teda Jediismus jako rebelie při sčítání lidu dobrý.
Gilius Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Ti věrozvěstové přišli na nějaký con a snažili se mezi těma okostýmovanýma fanouškama SW shánět podpisy pro oficiální zaregistrování církve. Celkem vzato moc neuspěli. Jo,byl to Pragocon.......ale náběh pěknej
Ace-Rimmer Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) cituji se: mužu se přítomných zeptat na jejich názor na toto nové náboženství ? moc těch názorů jsem neviděl... jen zbytečný= OT Upraveno 8. června 2011 uživatelem Ace-Rimmer
NIGHTinGALE Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 cituji se: mužu se přítomných zeptat na jejich názor na toto nové náboženství ? Já ti mám pocit, že víra by neměla být o tom, co si myslí tvé okolí (notabene lidi z Chronomagu, které ani neznáš osobně a můžou ti být ukradení). Když ti napíšeme, že to je super, tak do toho půjdeš a začneš si říkat Obi-Wan Kenobi, případně princezna Leia Organa?
GentlemanT Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Můj názor: dokud mi nezazvoní u dveří tak mi nevadí Né vážně, sice mi to přijde mírně ujeté, ale nakonec proč ne, hlavně když je to nějak naplňuje...
maama Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 cituji se: mužu se přítomných zeptat na jejich názor na toto nové náboženství ? moc těch názorů jsem neviděl... jen zbytečný= OT promiň, vyjádřil jsem se asi nejasně. můj názor je, že je to úplná pitomost. trochu mi to hází do jiného světla výrok, který jsem do teď nesnesl, že "náboženství je opium lidstva". jestli jsi svůj dotaz myslel vážně, tak ho publikuješ na špatným fóru. jestli tě zajímá religionistika, a to teda jde mimo mne, tak - Mircea Eliade - pro orientaci pro začátek asi nebude špatný čtení.
boo-beek Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Muj nazor je ten, ze je to megakravina. Jako zabava, recese a protest proti nesmyslnemu scitani lidu fajn, ale tim to konci. Ale stejne si nedokazu predstavit, ze to nekdo bere vazne. Edit: A ten dotaz... souhlas s NiGem - dotaz "co si myslite o nabozenstvi" je trochu nesmyslnej. Pokud by ses ptal na to, jestli si myslime, ze je to fakt nabozenstvi nebo jenom pr*el, tak ok, ale takhle? Co si myslis o Bahai, o baptismu jizni konvence, o marianskopanenskem kultu, o Davidu Koreshovi, o manazerskem rizeni krestanskych sboru podle purpose-driven metodiky, o zakonictvi v adventismu, o mesianskych zidech, o muslimech, o budhismu a zenovem budhismu, o diamantove ceste, ... ? Upraveno 8. června 2011 uživatelem boo-beek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se