Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Janďa

Jmenuji se Jana, je mi 20 let a bydlím ve vesničce pár km od Brna. Zajímám se o všechno, co se týká vnímání, snů, o aury, jediismus, psychologii, filozofii, historii, magii, přírodu, lidi kolem sebe i lidi různých kultur, kreslení, čtení (občas čtu vzhůru nohama a všimnu si toho až pochvíli :), psaní povídek, hudbu, rodinu a hlavně svoje přátele. Můj sen je skrze Sílu porozumět světu a pomoct mu. Řekla bych o sobě, že jsem introvertní optimista. Moje nejoblíbenější jídlo jsou prababiččiny bramboráky (i když ty dědovy taky nejsou špatné :), mám ráda pampelišky, pohádky (hlavně Krakonoše), Mr.Beana a Dánsko (nejspíš proto, že jsem tam v zimě roku 2001 spadla do moře, boty sušila 2 dny a kalhoty čistila papírovejma kapesníkama :) Ráda chodím do divadla, fotím, bruslím, plavu a běhám po horách :) Ctím jediijský kodex, a proto ať vás provází Síla... :)

Zdroj

Odesláno

Lásku k Dánsku pocítila až když tam spadla do moře a stálo jí to papírové kapesníčky...

Janďa

Jmenuji se Jana, je mi 20 let a bydlím ve vesničce pár km od Brna. Zajímám se o všechno, co se týká vnímání, snů, o aury, jediismus, psychologii, filozofii, historii, magii, přírodu, lidi kolem sebe i lidi různých kultur, kreslení, čtení (občas čtu vzhůru nohama a všimnu si toho až pochvíli :), psaní povídek, hudbu, rodinu a hlavně svoje přátele. Můj sen je skrze Sílu porozumět světu a pomoct mu. Řekla bych o sobě, že jsem introvertní optimista. Moje nejoblíbenější jídlo jsou prababiččiny bramboráky (i když ty dědovy taky nejsou špatné :), mám ráda pampelišky, pohádky (hlavně Krakonoše), Mr.Beana a Dánsko (nejspíš proto, že jsem tam v zimě roku 2001 spadla do moře, boty sušila 2 dny a kalhoty čistila papírovejma kapesníkama :) Ráda chodím do divadla, fotím, bruslím, plavu a běhám po horách :) Ctím jediijský kodex, a proto ať vás provází Síla... :)

Zdroj

Odesláno

Takovyhle "nabozenstvi" mi neprijde uplne blby... Nemaji zadnyho boha, proroka, zadny nebe ani peklo a staraji se predevsim i sebe. A ne**rou se do ostatnich...

Dokud to tak zustane, nepujdou po moci a prachach, tak za mne palec nahoru :)

Odesláno

I já jsem Jedai, přijal jsem jméno Dart Maul a jsem v poho. Necht Vás Síla provází!

nejsem Jedai, ale obědval jsem fazole a vzývám jméno Fart Manuel. nejsem úplně v poho. občas čtu, zatímco text je na druhé straně papíru a všimnu si toho až pochvíli.
Odesláno

ono to funguje už delší dobu. Protože jsem jezdil na různé scifi cony,znám komunitu fanoušků StarWars. Velmi zajímavé jsou diskuze mezi nimi a vyznavači této "víry" :lol2:

Ale nevaděj mi.....

may the force be with you post-1110-011748800 1307470814.gif

Odesláno

ono to funguje už delší dobu. Protože jsem jezdil na různé scifi cony,znám komunitu fanoušků StarWars. Velmi zajímavé jsou diskuze mezi nimi a vyznavači této "víry" :lol2:

Ale nevaděj mi.....

may the force be with you post-1110-011748800 1307470814.gif

jo hezky to bylo ukázaný v televizi, myslím že to bylo z cyklu Ta naše povaha. Ti věrozvěstové přišli na nějaký con a snažili se mezi těma okostýmovanýma fanouškama SW shánět podpisy pro oficiální zaregistrování církve. Celkem vzato moc neuspěli. A nějak nemohli pochopit že ti vymaškaření pošuci v imperiálních uniformách, hnědých pyžamech a jiných šaškárnách to nechtějí proto, aby nevypadali jako nějaká sekta magorů. Připadá mi že SW komunita je sice víc vyzdobená ale není v tom ta živelnost jako u trekíšů a brankářů. Ale možná už jsem toho moc zažil, když si vzpomenu na Dračí doupě...

Jinak teda Jediismus jako rebelie při sčítání lidu dobrý.

Odesláno

Ti věrozvěstové přišli na nějaký con a snažili se mezi těma okostýmovanýma fanouškama SW shánět podpisy pro oficiální zaregistrování církve. Celkem vzato moc neuspěli.

Jo,byl to Pragocon.......ale náběh pěknej :lol2:

Odesláno (upraveno)

cituji se: mužu se přítomných zeptat na jejich názor na toto nové náboženství ?

moc těch názorů jsem neviděl... jen zbytečný= OT

Upraveno uživatelem Ace-Rimmer
Odesláno

Já ti mám pocit, že víra by neměla být o tom, co si myslí tvé okolí (notabene lidi z Chronomagu, které ani neznáš osobně a můžou ti být ukradení).

Když ti napíšeme, že to je super, tak do toho půjdeš a začneš si říkat Obi-Wan Kenobi, případně princezna Leia Organa?

Odesláno

Můj názor: dokud mi nezazvoní u dveří tak mi nevadí :P Né vážně, sice mi to přijde mírně ujeté, ale nakonec proč ne, hlavně když je to nějak naplňuje...

Odesláno

moc těch názorů jsem neviděl... jen zbytečný= OT

promiň, vyjádřil jsem se asi nejasně. můj názor je, že je to úplná pitomost. trochu mi to hází do jiného světla výrok, který jsem do teď nesnesl, že "náboženství je opium lidstva". jestli jsi svůj dotaz myslel vážně, tak ho publikuješ na špatným fóru. jestli tě zajímá religionistika, a to teda jde mimo mne, tak - Mircea Eliade - pro orientaci pro začátek asi nebude špatný čtení.
Odesláno (upraveno)

Muj nazor je ten, ze je to megakravina. Jako zabava, recese a protest proti nesmyslnemu scitani lidu fajn, ale tim to konci.

Ale stejne si nedokazu predstavit, ze to nekdo bere vazne.

Edit: A ten dotaz... souhlas s NiGem - dotaz "co si myslite o nabozenstvi" je trochu nesmyslnej. Pokud by ses ptal na to, jestli si myslime, ze je to fakt nabozenstvi nebo jenom pr*el, tak ok, ale takhle? Co si myslis o Bahai, o baptismu jizni konvence, o marianskopanenskem kultu, o Davidu Koreshovi, o manazerskem rizeni krestanskych sboru podle purpose-driven metodiky, o zakonictvi v adventismu, o mesianskych zidech, o muslimech, o budhismu a zenovem budhismu, o diamantove ceste, ... ? ;)

Upraveno uživatelem boo-beek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...