long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Nazdárek vy holoto jedna, ne aby jste mi na ně někdo přihazoval. moc vás prosím o radu tedy hlavně ty kteří mají buď Rolex a nebo přímo tento model. http://cgi.ebay.com/AUTHENTIC-ROLEX-1601-CIRCA-1966-DATE-SERVICED-SILVER-/160599310651?pt=Wristwatches&hash=item256477013b Je to můj rok narození tak, že srdcovka. Takhle jsem já mladý. MOC DĚKUJI ZA PŘÍSPĚVKY A RADY K TÉMATU A OTÁZCE.
Gilius Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 a nebudou Ti malé???? Ale jinak jsou parádní......taky teď nosím menší hodinky a rozhodně si chrochtám ( 38 mm) .
long Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 a nebudou Ti malé???? Ale jinak jsou parádní......taky teď nosím menší hodinky a rozhodně si chrochtám ( 38 mm) . Budou mi malé, menší. K obleku a košili fajn. Ale je to Rolex a navíc ten můj zpropadený rok narození Takhle hledám cca od roku 1988. A ten stroj to je vážně libůstka. JEN NEVÍM JAK DOPADNU S CLEM A DANĚMI spadnoili do mně. :-)
obchodnik-o3 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 mladik s mliekom na brade ako ja drzim palce nech sa to podari,dobre budu k obleku
honza71 Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 TO long: nerad to říkám, vím jakej je to vopruz hledat a najít ty ze správného roku, ale jsi kus chlapa tzn. budou Ti malý !!! P.S. Ale přihazovat nebudu. Slibuji.
blackhead Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Ahoj Longu, tipuju ze pujdou na 1600$ , no a jestli vyhrajes, tak nejlepsi by bylo pres fedex nebo podobne, tam jsem to mel do 2 dnu proclene a ani nechteli vypis z paypalu.
long Odesláno 10. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Ahoj Longu, tipuju ze pujdou na 1600$ , no a jestli vyhrajes, tak nejlepsi by bylo pres fedex nebo podobne, tam jsem to mel do 2 dnu proclene a ani nechteli vypis z paypalu. Vyhraji to je jasné, jsem nerad druhý, Každý si pamatuje jen vitěze. Já jen doufám, že se nějak zaonačí to clo a daň. Ta Korea se třeba povede bez cla a dph ? Mě se to tady těm zlodějům nějak nechce platit, oni ty peníze ve finiši stejně rozkradou. :-)
blackhead Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Vyhraji to je jasné, jsem nerad druhý, Každý si pamatuje jen vitěze. Já jen doufám, že se nějak zaonačí to clo a daň. Ta Korea se třeba povede bez cla a dph ? Mě se to tady těm zlodějům nějak nechce platit, oni ty peníze ve finiši stejně rozkradou. :-) Tak tomu se nevyhnes 20% plus clo, jeste kdyz je to ze severni korea !
eXe Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Kdyz ti nenapisou udanou cenu na krabicku, tak posles na celnici doklad o zaplsceni za nejaky hodinky s hodnotou 20$ a budes za vodou
ricous Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Tak tomu se nevyhnes 20% plus clo, jeste kdyz je to ze severni korea ! Na tu Severní Koreu jsi přišel jak? Jinak já ti nevím, s těma 20 USD. Nejsou to asi žádní znalci hodinek, ale když uvidí Rolex za 20 baků, tak je zřejmě napadne, že jsou buď podhodnocený a nebo fejk...
lac1 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Fedex-om, alebo DHL-kom to nebude ošetrené symbolickým colným poplatom "400" korún ?? Či už aj tieto zásielky idú cez Prahu 120 ?
ricous Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Fedex-om, alebo DHL-kom to nebude ošetrené symbolickým colným poplatom "400" korún ?? Či už aj tieto zásielky idú cez Prahu 120 ? Nevím, jak to přesně funguje, ale nevidím důvod, aby Fedex nebo DHL měly mít vyjímku na bezcelní limit (určitě ho nemají). Těch 400,- Kč bude poplatek jim za vyclení, ne platba za DPH a clo. Možná je to tak, že když předloží tyhle dvě společnosti návrh na propuštění zboží do volného oběhu, tak jim celníci ne vždy kontrolují, jestli deklarovaná cena odpovídá skutečné hodnotě...
blackhead Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Nevím, jak to přesně funguje, ale nevidím důvod, aby Fedex nebo DHL měly mít vyjímku na bezcelní limit (určitě ho nemají). Těch 400,- Kč bude poplatek jim za vyclení, ne platba za DPH a clo. Možná je to tak, že když předloží tyhle dvě společnosti návrh na propuštění zboží do volného oběhu, tak jim celníci ne vždy kontrolují, jestli deklarovaná cena odpovídá skutečné hodnotě... FEDEX uctuje 300Kc, je to platba za to ze to za Tebe vyridi + platis DPH a clo. Na tu Severní Koreu jsi přišel jak? Jinak já ti nevím, s těma 20 USD. Nejsou to asi žádní znalci hodinek, ale když uvidí Rolex za 20 baků, tak je zřejmě napadne, že jsou buď podhodnocený a nebo fejk... To byl joke (nebo alespon pokus) . No ale Long se nam jeste nepochlubil?
jankoxxx Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 cena za ktoeru sli vyzera byt fajn aj ked clovek pripocita DPH. noze sa pochval longos ci si ich schmatol
long Odesláno 13. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2011 cena za ktoeru sli vyzera byt fajn aj ked clovek pripocita DPH. noze sa pochval longos ci si ich schmatol NEPOCHLUBÍM protože jsem nakonec vyměkl a 36 mm se mi zdálo na mých 190 cm a 112 kg málo. Možná je to chyba, ale za posledních 14 dní mám 3 kousky na ruku a asi 3 kousky na škříňku nebo na zeď. Potřeboval by jsme je od někoho z vás na 10 minut PŮJČIT ? SORRY tak že asi tak. UF !
lukin_ova Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 NEPOCHLUBÍM protože jsem nakonec vyměkl a 36 mm se mi zdálo na mých 190 cm a 112 kg málo. Možná je to chyba, ale za posledních 14 dní mám 3 kousky na ruku a asi 3 kousky na škříňku nebo na zeď. Potřeboval by jsme je od někoho z vás na 10 minut PŮJČIT ? SORRY tak že asi tak. UF ! Buď si chceš koupi hodinky adekvátní tvé VELIKOSTI, nebo si chceš koupit Rolex. Bojím se, že jiné dilema není .... U Rolex většinou neuděláš chybu.
long Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Buď si chceš koupi hodinky adekvátní tvé VELIKOSTI, nebo si chceš koupit Rolex. Bojím se, že jiné dilema není .... U Rolex většinou neuděláš chybu. Děkuji za radu, ještě jsem si žádné hodinky nekupoval. Ale přesto mi není potřeba sáhodlouze vysvětlovat historii ROLEX. :-) Potřeboval jsem ty hodinky jen na deset minut půjčit na ruku. "Svoji" velikost nemám a ten kdo mě zná to ví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se