Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred časom som vyberal hodinky, ale iba do momentu kým som zistil, že mi moje vtedy vysnene hodinky nesedia na ruke ( Longines GrandeVitesse L3.637.4.50.0 ). Vtedy som si povedal, že si treba nechať čas a tie správne hodinky si ma nájdu. Minule som skúšal OMEGA PLANET OCEAN a cítil som, že si ma hodinky konečne našli, ale mali jednu chybu pre mňa.......nemali priehľadné dynko :( (potrpím si na tom)

Potreboval by som nájsť alternatívu za Omega PO. Musia mať max 43mm priemer, prehľadne dynko .....a to hlavne nakoniec.....musia mi sedieť Ako Omega PO 42mm :)

Odesláno

Omega Speedmaster sa mi nepáči...design ma neoslovil a z Omega Aqua Terra sa mi páči iba jeden model (Omega 231.13.44.52.06.001 Seamaster Aqua Terra Chronograph Gents) a ten je už cenovo niekde inde :(

Odesláno

Nikoho nenapadá niečo podobne ako OMEGA PO, ale s preskleným dýnkom......

.....alebo sa nato vykašlať a kúpiť si tie omegy?

Odesláno

no, nejdřív jsem si taky potrpěl na průhledné dýnko. po roce koukání na strojek mě to trošku pustilo a když kolem běžely PO o kterých jsem pořád snil, skočil jsem po nich a naprosto mi nevadí, že nemají průhled.

Jsou boží i bez něj :)

Odesláno

Planet ocean jsou hodinky, kde Ti nikdy nebude vadit, že nemají průhledné dýnko. Koukneš na ně a jenom vzdychneš ....

A mají ještě jednu výhodu (které asi až tak brzy nevyužiejš). Vždy se najde někdo, kdo Tě v pohledu na ně rád vystřídá, až se Ti okoukají.

Sice je má zkušenost relativně čerstvá, ale je velice intenzívní.

Prostě kup omegy, kochej se a přitom hledej dále něco, co Ti je jednou nahradí (a bude mít průhledný dýnko, třeba).

Odesláno

viem, že nove OMEGY s kalibrom 8500 budú mať priehľadne dýnko....ich cena už nezodpovedá mojej predstave :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...