bandicoot Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 já myslím (podle fotky), že luneta sedí. houby sedí, copak je "60" přesně na indexu dvanáctky?
algy Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Fake to doufám není. Dyť je to tam napsaný, kde je to vyrobený. People´s Republic of China
lib Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 houby sedí, copak je "60" přesně na indexu dvanáctky? Close enough is good enough!
pepe61 Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Je to FAKE a nebo ne? ak je toto fake, tak ja mam potom taky isty len v modrom :-) Ak zoberiem skutocnost, ze mam pootocenu lunetu (co trochu mam) tak vsetky "indicie" ako centrovane M a ine by boli zhodne s tvojimi
kilosunky Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Je to FAKE a nebo ne? No, podla mna ta vnutorna luneta sedi a len to vyzeralo vyosene, kvoli foteniu z mierneho uhla... Podla mna to nevyzera na Fake...
helmutek Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 ak je toto fake, tak ja mam potom taky isty len v modrom :-) Zítra napíšu do Jihlavy co stou velkou sekundovou ručičkou, že nesedí na 12 (opravit, neopravit, originál, fake) uvidím jak se vyjádří.
pepe61 Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Zítra napíšu do Jihlavy co stou velkou sekundovou ručičkou, že nesedí na 12 (opravit, neopravit, originál, fake) uvidím jak se vyjádří. Daj mi potom prosim ta vediet, kedze som kupoval v tom istom obchode.dikes
sankakofi Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Pánové nic proti,ale vy si myslíte,že se vám z Jihlavy přiznají,že to je Fake???To asi těžko,je to u těhle hodinek normální a kdyby Jihlava měla fake hodinky tak asi nejsou jako autorizovaní prodejci na stránkách Tissotu.Prostě to tak je a hotovo.Tissot má fabriku v Číně na tyto hodinky a v žádném Švýcarsku se už tento typ roky nevyrábí.Pokud si nejsi jist tak si nech hodinky otevřít viz. foto.Nic proti,ale děláte tady z komára velblouda.Z Číny,Singapuru a dalších zemích z Asie se prodávají na ebay značky jako Citizen,Seiko atd. a nikdo neřeší jestli je to originál nebo ne,přitom rozdíl v cenách je kolikrát větší než u Tissotu.Můžu jen potvrdit,že např. Citizen má vady s ručičkama taky časté.Ano,dělají se Fake Tissotu,ale to jsou na ebay většinou hodinky kde o Tissotu v aukci není napsáno vůbec nic a jsou tam jen stáhnuté fotky origo hodinek,ale ne vše Tissot z Číny je Fake!!!Druhá věc,chceš PRC 200 a origo?Kup si je z prověřeného obchodu od cca 5tis korun v zahraničí,pokud chceš ušetřit tak nekupuj vůbec a nebudeš potom nadávat nebo žít s pocitem,že nosíš fake.Detaily o kterých tu píšete nebudou u 10ti kusů stejného druhu jakékoliv origo značky také totožné.Jednou bud ručička ok,podruhé trochu mimo.Jak už bylo psáno,tohle je normální.A to,že má někdo takový problém neznamená,že má FAKE hodinky!!!
Horhe Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Tissot má fabriku v Číně na tyto hodinky a v žádném Švýcarsku se už tento typ roky nevyrábí. To jsou mi věci, já žil v tom, že aby na číselníku mohlo být napsáno SWISS MADE, musí mít švýcarský strojek a být smontovány ve Švýcarsku. Nepleteš se?
Horhe Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Asi se mýlím já, resp WIKI. Hodinky sice musí mít švýcarský strojek, ale nemusí být smontovány ve Švýcarsku, ale tam musí projít finální kontrolou. Pak ještě TADY NA FORU Upraveno 15. června 2011 uživatelem Horhe
klaucz Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 To jsou mi věci, já žil v tom, že aby na číselníku mohlo být napsáno SWISS MADE, musí mít švýcarský strojek a být smontovány ve Švýcarsku. Nepleteš se? sankakofi vůbec netuší o čem píše nebo ty fake Tissotů prodává.
fcb1950 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) To jsou mi věci, já žil v tom, že aby na číselníku mohlo být napsáno SWISS MADE, musí mít švýcarský strojek a být smontovány ve Švýcarsku. Nepleteš se? Zdravim,jsem rad ze existuje tohle forum.Taky me dlouhou dobu tento problem vrtal hlavou. Ja o tom uz nekolikrat slysel taky.Strojek musi byt z vetsi casti vyroben ve Svycarsku aby mohl mit to oznaceni Swiss made,ale hodinky uz muzou byt pote vyrobeny prakticky nebo smontovany kdekoliv. Takze podle me posila do Ciny Tissot jen hotove strojky a nejake soucasti panove tam dodelaj zbytek a smontuji. Dival jsem se na krabicku od mych Tissotek a tam je dokonce ze se vyrabi v nemecku.Takze to je takova vsehochut. Jo ten Citizen to ma u eco-drive podobne.Strojek je vyroben v Japonsku a zbytek v Cine viz. http://en.wikipedia....i/Citizen_Watch All Citizen Eco-Drive models are made in Japan but may also be assembled in China. Takze tezko rict jestli na ebay take nejsou nejake fake hodinky od teto firmy kdyz je prodavaji prodejci z Ciny a jinych asijskych zemi tak jako Tissot. Kazdopadne pozor!!! TISSOT2 jak je oznacovan na ebay neni na 99% origo!!! Nezkousel jsem kupovat,ale nevidim duvod proc by mel byt original takhle oznacova. Nebo je taky mozne ze se na ebay z Ciny prodavaji nejake druhojakostni kousky,ktere treba neprosli kontrolou a po nejakem case se hodinky pokazi. Upraveno 15. června 2011 uživatelem fcb1950
fcb1950 Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 sankakofi vůbec netuší o čem píše nebo ty fake Tissotů prodává. Ani bych nerekl.Z hlediska uspory penez je klidne mozne,ze Svycari vyrobi strojek a zbytek hodinek jim dodela levna pracovni sila nekde v jinem state.
klaucz Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Pánové nic proti,ale vy si myslíte,že se vám z Jihlavy přiznají,že to je Fake??? To asi těžko,je to u těhle hodinek normální a kdyby Jihlava měla fake hodinky tak asi nejsou jako autorizovaní prodejci na stránkách Tissotu.Prostě to tak je a hotovo.Tissot má fabriku v Číně na tyto hodinky a v žádném Švýcarsku se už tento typ roky nevyrábí. Pokud si nejsi jist tak si nech hodinky otevřít viz. foto. Nic proti,ale děláte tady z komára velblouda.Z Číny,Singapuru a dalších zemích z Asie se prodávají na ebay značky jako Citizen,Seiko atd. a nikdo neřeší jestli je to originál nebo ne,přitom rozdíl v cenách je kolikrát větší než u Tissotu.Můžu jen potvrdit,že např. Citizen má vady s ručičkama taky časté. Ano,dělají se Fake Tissotu,ale to jsou na ebay většinou hodinky kde o Tissotu v aukci není napsáno vůbec nic a jsou tam jen stáhnuté fotky origo hodinek,ale ne vše Tissot z Číny je Fake!!! Druhá věc,chceš PRC 200 a origo?Kup si je z prověřeného obchodu od cca 5tis korun v zahraničí,pokud chceš ušetřit tak nekupuj vůbec a nebudeš potom nadávat nebo žít s pocitem,že nosíš fake. Detaily o kterých tu píšete nebudou u 10ti kusů stejného druhu jakékoliv origo značky také totožné.Jednou bud ručička ok,podruhé trochu mimo.Jak už bylo psáno,tohle je normální.A to,že má někdo takový problém neznamená,že má FAKE hodinky!!! Ukaž mi jiné chronografy, kde nesedí ručička na 12. Pokud jsi je ještě neviděl, tak se běž podívat do obchodu. Pokud máš potřebu diskutovat o fake Tissotů, tak si o tom něco zjisti. Zkus si třeba zjistit, proč jsou tito prodejci na Ebay po pár prodaných kusech odstavování. Proč pak znovu a znovu prodávájí pod dalšími účty / připravené na několika desítkami hodnoceními za prodej cetek /. Proč Vám pak tito prodejci nabízejí na prodej i další značky hodinek / např. Rolex za pár stovek /. Proč mají tyto Tissoty často nečistoty na ciferníku. Prostě jen plácáš. K těm Citizenům a Seikám. Věř tomu až se najdou nějaké fake Citizenu nebo Seika, tak se řešit bude. Zatím jsem viděl jen fake Citizen AT0360-50E / špatně nanesená luminescence, nečistoty na ciferníku, špatně usazená world time stupnice /. Shodou okolností zrovna tento model jako jediné Citizeny prodávali prodejci Tissotů PRC200. I na Aukru je prodávali prodejci, jež prodávají PRC200. Trochu moc náhod. A hlavně mi neříkej, že jsou tyto chyby normální. Nejseš na diskusi ve Vlastě nebo na Trenky.cz. A s tím strojkem jseš taky trochu mimo. Podle něj taky nic nepoznáš. Navíc ten strojek jsem viděl na prodej za cca 20,- USD, tak si to přeber. Prodej fake vs autorizovaný prodejce. Jak už jsem někde psal. Tento prodejce je i autorizovaný prodejce Citizenu a prodává i Citizeny nakupované individ. v Asii. nemáš proto záruku, že všechny hodinky, co prodává jsou z ofic. distribuce. Tím neříkám, že prodává fake. Možnost tam ale jistá je. Osobně bych si dnes Tissot nekoupil. Snad jen u Hanáka.
klaucz Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Ani bych nerekl.Z hlediska uspory penez je klidne mozne,ze Svycari vyrobi strojek a zbytek hodinek jim dodela levna pracovni sila nekde v jinem state. To je každému jasné. Ale taky ja snad každému jasné, že Tissot si ty hodinky i sám prodává / pokud by to tak bylo /. Prodejci fake tady budou za chvíli tvrdit, že jde o ofic prodej vrátného z továrny čínského Tissotu. Upraveno 15. června 2011 uživatelem klaucz
klaucz Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Zdravim,jsem rad ze existuje tohle forum.Taky me dlouhou dobu tento problem vrtal hlavou. Ja o tom uz nekolikrat slysel taky.Strojek musi byt z vetsi casti vyroben ve Svycarsku aby mohl mit to oznaceni Swiss made,ale hodinky uz muzou byt pote vyrobeny prakticky nebo smontovany kdekoliv. Takze podle me posila do Ciny Tissot jen hotove strojky a nejake soucasti panove tam dodelaj zbytek a smontuji. Dival jsem se na krabicku od mych Tissotek a tam je dokonce ze se vyrabi v nemecku.Takze to je takova vsehochut. Jo ten Citizen to ma u eco-drive podobne.Strojek je vyroben v Japonsku a zbytek v Cine viz. http://en.wikipedia....i/Citizen_Watch All Citizen Eco-Drive models are made in Japan but may also be assembled in China. Takze tezko rict jestli na ebay take nejsou nejake fake hodinky od teto firmy kdyz je prodavaji prodejci z Ciny a jinych asijskych zemi tak jako Tissot. Kazdopadne pozor!!! TISSOT2 jak je oznacovan na ebay neni na 99% origo!!! Nezkousel jsem kupovat,ale nevidim duvod proc by mel byt original takhle oznacova. Nebo je taky mozne ze se na ebay z Ciny prodavaji nejake druhojakostni kousky,ktere treba neprosli kontrolou a po nejakem case se hodinky pokazi. Eco-Drive modely od Citizenu se dělají v Japonsku. V Číně se na některé modely dělají tahy a pásky a kompletují se s hodinkami. Také se tam kompletují klasické quartz modely a jejich levná značka QQ. Navíc to, že si nějaká firma nechá hodinky v Číně dodělávat, přece nemá nic společného s tím, že je pak budou čínští prodejci i prodávat. Navíc zavedení prodejci ze Singapuru a Hongkongu s dlouholetou prodejní historií a tisíci prodeji nemají nic společného s čínskými prodejci, kteří po pár desítkách prodaných hodinek končí. Prostě Singapur není Čína a není prodejce jako prodejce. Zjednodušování v této diskusi nikam nevede.
helmutek Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Poslal jsem e-mail prodejci do Jihlavy (zda je to opravitelné, zda je to normální, problematiku Fake jsem jen naznačil). Uvidím co mi odpoví.
helmutek Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Zde je odpověď prodejce:"Hezký den přeji, můžete si být naprosto jistý, že jsou to pravé Tissoty - jsme oficiální distributoři hodinek Tissot. Co se týče nesedící centrální vteřinky - jde o seřízení. Takto to, samozřejmě, při vynulování být nemůže. Pan Hanák je autorizovaný servis pro mnoho švýcarských značek, včetně značky Tissot. Můžete tedy hodinky donést panu Hanákovi - chtějte si zavolat pana Loužila. Pan Loužil je šéf servisu a je to jeden z nejšikovnějších hodinářů v naší republice. Pokud chcete, hodinky mi pošlete a já to též seřídím. Velmi se omlouvám za tento model od Tissotů, který vykázal tuto "chybu". S pozdravemVyskočil, Jihlava" Tahle odpověď mě uspokojila hodinky tam buď pošlu a nebo se tam stavím. Děkuji ostatním diskutujícím za jejich rady a názory.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se