lib Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 a rozmysleli jste si to dobre? To prece budou vsichni vasi predplatitele
Matthew Odesláno 9. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 všichni ne... já bych vám hlavně doporučil dostat se do hodinářství, když jsem byl v Carollinu tak mi dali WatchMagazine, z Koscomu jsem si odnesl Hodinky a Šperky... na prolistování to poslouží, ale jinak je to hnůj, už jsem si zvykl na něco jinýho... tyhle hodinářství prostě musí být zásobené Watch IT
quest987 Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 všichni ne... já bych vám hlavně doporučil dostat se do hodinářství, když jsem byl v Carollinu tak mi dali WatchMagazine, z Koscomu jsem si odnesl Hodinky a Šperky... na prolistování to poslouží, ale jinak je to hnůj, už jsem si zvykl na něco jinýho... tyhle hodinářství prostě musí být zásobené Watch IT Kubson jej ma v nabidce,coz je hlavni a zadne jine hodinarstvi me moc netankuje
skalis Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Nechci sem dávat reklamu, ale abych podpořil zdejší nadšení z Watch it, můžeme každému, kdo se ozve s žádostí o předplatné s heslem "Chronomag" nabídnout výhodnější předplatné. Vždy o jedno vydání zdarma navíc. Funguje to i zpetne (aspon to zkusim )? Partnerka mi (myslim, minuly tyden) objednala predplatne a o tomhle figlu samozrejme nevedela...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se