Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

všichni ne... já bych vám hlavně doporučil dostat se do hodinářství, když jsem byl v Carollinu tak mi dali WatchMagazine, z Koscomu jsem si odnesl Hodinky a Šperky... na prolistování to poslouží, ale jinak je to hnůj, už jsem si zvykl na něco jinýho... tyhle hodinářství prostě musí být zásobené Watch IT

Odesláno

všichni ne... já bych vám hlavně doporučil dostat se do hodinářství, když jsem byl v Carollinu tak mi dali WatchMagazine, z Koscomu jsem si odnesl Hodinky a Šperky... na prolistování to poslouží, ale jinak je to hnůj, už jsem si zvykl na něco jinýho... tyhle hodinářství prostě musí být zásobené Watch IT

Kubson jej ma v nabidce,coz je hlavni a zadne jine hodinarstvi me moc netankuje :)
Odesláno

Nechci sem dávat reklamu, ale abych podpořil zdejší nadšení z Watch it, můžeme každému, kdo se ozve s žádostí o předplatné s heslem "Chronomag" nabídnout výhodnější předplatné. Vždy o jedno vydání zdarma navíc.

Funguje to i zpetne (aspon to zkusim :))? Partnerka mi (myslim, minuly tyden) objednala predplatne a o tomhle figlu samozrejme nevedela...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...