Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

No, jestli je oprávněná obava ohledně výroby, zdá se mi právě fikaný ten font na těchhle eterna, který je spíš než exaktně řezaný patkový takový kaňkový, a ještě lepší je ten na blancpain, který je spíš už jen vertikálně prohnutý - existují i radikálnější verze, i na cibulích. Takový font ( asi bych napsal kuželkový, nebo snad chladící věže :D) by myslím řešil i tu požadovanou oblost, co odešla s arabskými čísly - asi by k vrtuli a harpunám fakt pasoval, ale - nebyl by už vůůůůbec exaktoměrný, anýbrž umělecký. Pak se eventuální nedokonolosti lehce ztratí, ba jsou i pro dobro věci. Já myslím, že by bylo škoda to nezkusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se ty patky fakt líbí, tedy třetí varianta. Ani čtvrtá by nemusela být špatná, kdyby ale natočení jednotlivých indexů směřovalo jen do středu ciferníku, tedy například i všechny IIII ve čtyřce...

No a pokud bez patek, tak druhá varanta je lepší, mírně zeslabit indexy kromě 3,9,12 by taky nemuselo vypadat špatně... To je variant! :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

nigu, to je perfektně ilustrativní - obě tvoje cibule mají racionální font bez patek, jako první dvě varianty a jsou skvělý - a mrkni na ty ručky, a pak na ty harpuny, a mrkni na tu vteřinovku a pak na vrtuli, a znova a znova ...... už je jasný, proč k tomu jde nejlíp patkový malířský písmo ??

Kdybych mohl volit, dal bych tu čtvrtou úplně vpravo, protože je opravdu unikátní a krásná, konečně to jednou sedne, ale i obyčejné patkové písmo na třetí je prostě vynikající pokrok. Jenže pak už zase ruší ty průměrně vodorovný pruhy :D

Obecně - začali jste hodinkama pro řadového potápěče druhé třídy a nejčko máte zaděláno na prvního důstojníka - bezva práce !!!

Odkaz ke komentáři

Z posledních Viktorových návrhů za mě ten třetí.

A moc bych se přimlouval za ukončení procesu "vývoje".

Bez urážky kolegové, ale mám pocit, že špatných nápadů je s přibývajícím časem mnohem víc, než těch dobrých.

Sice si tu nebude chvíli o čem povídat, ale alespoň zmenšíme riziko, že ty hodinky zmršíme definitivně.

TO Viktor: Tvojí trpělivost bych chtěl mít. :D (A nebo raději ne ;) )

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...