Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 8:23, 'Baker' napsal:

Uz jsem to psal, jeste o chlup pomaleji nez u tech Hamilton na videu.

Sorry. Než jsem to napsal, už tu bylo spoustu vašich příspěvků. ;)

Myslíš to video s těma ošklivejma helikoptérskejma hodinkama z příspěvku "nezájemce" . :D

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Kdyby do toho Nemo mohl kecat, tak by určitě řekl "B" jako já. Jelikož by časem dospěl k tomu, že je šroub promakaný a výkonný. A patří díky 6 lopatkám do časomíry. :rolleyes:

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 8:15, 'Baker' napsal:

Chlapi, nemuzete si to vzit nekdo na starost? Mam i jinou praci nez chronomag :D

Diky.

Poslal jsem BrotHellovi, Jatovi, Princi Milisovi a saidovi žádost o odebrání svých hlasů, tak se to snad dá do regulérního stavu.

Odesláno

To je hrůza, a to jsem si myslel, že už mám to rozhodování z krku. Po mučivém zkoumání toho trhaného pohybu nakonec nechávám furt B, přesně kvůli tomu více vyplněnému prostoru, co tu někdo zmínil. Možná, kdyby se tomu Béčku trochu otupily - zaoblily - špičky, vylezlo by z toho něco kompromisnějšího?

Po zkoumání různých obrázků mám totiž pocit, že ten retro look toho šroubu ruší ty ostré konce, oni ty starší šrouby měly takové oblejší lopatky.

Odesláno

Já teda zůstávám u B, to D mi evokuje leda na stropě se líně točící větrák v jihoamerickým bordelu...

A jak upozorňoval NightinGale - ty odkazy, který sem sypete jsou všechno fantazie nějakých hračkářských firem, holywoodského filmového průmyslu (myslím ten plagát, ne Zemana) případně v nejlepším případě nějakých nadšenců, to bych teda moc za bernou minci nepokládal.

Jak psal Donuts - chtělo by to zpřevodovat na 1 otáčku tak za 15 vteřin, stejně na tom nikdo ty vteřiny nechce odečítat, tak co :)

Odesláno

TO Baker : Jinek strojek !!! Tohle je přeci průser a žádnej tvar lopatek ani jejich počet to IMHO nezachrání.

Jo a jinak se přidávám k tvrzení, že jsi machr. Ta animace je boží.

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 8:45, 'Klotzman' napsal:

Jak psal Donuts - chtělo by to zpřevodovat na 1 otáčku tak za 15 vteřin, stejně na tom nikdo ty vteřiny nechce odečítat, tak co :)

To by byl frkot. Ale asi zase díky tomu nebude cena cca 18000kč. :worried_anim:
Odesláno

Tak je ta vrtule tedy dost líná, ale to nevadí, budu všem tvrdil, že to je tourbillon :)

Pořád si myslím, že důležitější než počet lopatek či rychlost otáčení, bude provedení vrtule.

Pokud to bude plastovej výlisek jak z modelu letadýlka za 5 korun, tak to bude na pytel s libovolným počtem listů.

Pokud bychom si připlatili a byl to hezky zpracovanej kus kovu (bronz, měď), tak to bude vypadat špičkově bez ohledu na počet listů či rychlost otáčení.

Odesláno

OK, jsme zachráněni. :) Příště si to strašení nech. Mi bylo chvíli ouzko a měl jsem silný tlak na prsou. ;)

P.S. No jo, vždyť ono se to teď oběhne celé za cca 15 vteřin.

Odesláno

Já vím, že teď nehlasujeme o ciferníku, tak mi nenadávejte, ale teď mě to papadlo a určitě bych na to pak zapomněl :)

Jak je na tom návrhu Mobilis in Mobili kolem vrtulky (mimostředky), to je dobrý. Líbí se mi to a navíc umístění i celkem koresponduje s významem toho citátu.

Ale to N a Nautilus tam pak působí blbě.

Takže co udělat ten nápis stejně dokulata jako kolem té mimostředky a udělat ho jako Nautilus N Submarine? To N, které tam chtěl Baker, bude uprostřed (pod indexem 12) a celý to bude do obloučku jako Mobilis in Mobili.

Odesláno

NiGu já bych tohle přeci jen nechal až na to přijde čas... Může se tím rozpoutat celkem obsáhlá diskuze a přitom nemáme vyjasněno ještě ani v případě mimostředky...

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 9:44, 'Baker' napsal:

Ted by to melo byt sprave, jak rychlost kmitu, tak i cas.

Děkuji pro mě představa jasná. :notworthy:
Odesláno

Díky za animaci, líbí se mi to. Sice měl asi Nautilus zrovna vybitý generátory, ale v pohodě, beru :)

A když se to bude zdát někomu pomalý, tak mu řeknu, že to není lodní šroub, ale kormidelní kolo :)

Odesláno

Skvělá práce Bakere, díky. Zůstávám u "B" :) a doufám, že se podaří vyrobit kvalitní sekundovku, protože to vůbec nemusí vypadat špatně:) (jen pro zajímavost kolik by stálo zlato v barvě "bronzu"?, má to být brainstorming, tak každá blbost dobrá..)

edit teď jsem se ještě zasnil nad převodem 3x a stupnicí 0-180, ale to už je moc..

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 9:08, 'NIGHTinGALE' napsal:

Ale to N a Nautilus tam pak působí blbě.

Takže co udělat ten nápis stejně dokulata jako kolem té mimostředky a udělat ho jako Nautilus N Submarine? To N, které tam chtěl Baker, bude uprostřed (pod indexem 12) a celý to bude do obloučku jako Mobilis in Mobili.

To neni imho cesta, diky tomu, ze ta slova nejsou stejne dlouha to vypada blbe.

Loga na ciferniku uz bych nechal byt, myslim, ze se nikdo nevyjadril vyslovene proti.

nahled.jpg

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 10:05, 'Donuts' napsal:

Sice jasna, ale priserna. A je celkem jedno jake budou lopatky, porad to bude vypadat blbe.

A proc? Mi to neprijde blby.

Je potreba si uvedomit, ze ten sroub je v realu obrovsky a toci se pod vodou, ktera klade odpor, tudiz se natoci nijak extremne rychle (ne asi az tak pomalu, ale rozhodne neleti).

Odesláno
  V 16. 6. 2011 v 10:12, 'gougy' napsal:

(jen pro zajímavost kolik by stálo zlato v barvě "bronzu"?, má to být brainstorming, tak každá blbost dobrá..)

Na ruckach by pravdepodobne mela byt PVD uprava (diky jedne skryte), takze to snad neni problem, ale moc predbihas. :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...