maty Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Jaka je predstava o cene? Osud nejak urci, ze si misto hodinek budem kupovat kocarek... Jinak sorry za pozdni reakci, mel sem ted strasny prace a moc jsem nestacil ChM sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Nautilus L.E. Predpokadana cena je cca 18.000 Kc (i kdyz po navrhu vterinovky muze jeste dojit k drobne korekci). Ternim zhotoveni (pokud pujde vse podle planu) nejpozdeji jaro 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Secte, funfe, tohle me celkem mrzi... Zkuste se na to podivat z druhe strany - neco jsem ocekaval, prubezne se to od moji vize lehce odklanelo, ale rikal jsem si porad, ze treba ten celek me za srdicko chyti. Bohuzel nechytil. Nechtel jsem byt konkretni, protoze to bude trochu znit, jako ze si nevazim toho, co vznika - tak to samozrejme ale neni, klobouk dolu pred iniciatory a pred vsemi, kdo se na tom podili! Kazdopadne, pokud mam byt konkretni, tak se mi nelibi nekoli veci, jednu z nich jsem zminoval a avizoval, ze kvuli ni dost mozna odstoupim. Dynko - text je super, ale ja jsem na tech hodinkach chtel odkaz na komunitu, kde to vzniklo. Celkovy dojem - na zacatku to mely byt, aspon ja jsem to tak vnimal, hodinky, ktery budou ulitly, dobrodruzny, detinsky a nemozny, stejne, jako pro me byly veci okolo Kapitana Nema. To, co vzniklo jsou sice krasny, ale pro me porad prilis uhlazeny a obycejny hodinky, ktery se mi sice libi, ale stejne tak se mi libi i nekolik set dalsih hodinek. Tyhle maji par zajimavych a neobvyklych detailu, ale jako celek jsou na me - vzhledem k tematu - porad prilis konvencni. Omlouvam se, jestli to vypada, ze jsem si chtel zahlasovat a kafrat do veci, a pak se na to vykaslal. A zaroven verejne vyjadruji obdiv a respekt vsem, kdo se na tom podili, a hlavne tem, co do toho vkladaji obrovske mnozstvi energie a casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Ferry zatim nemame ani prase v chlivku, na porcovani je cas.. Uvidime jak dopadne vysledek poradi a kdo jeste vypadne. Kdyz tak si pak strihnem. Nedobře se na to díváš CODY v pohodě nejde o nic jsou to jen hodinky , ale krásný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Nejak se v tom seznamu ztracim, muzete jej nekdo napsat srozumitelne. Pridavam pri nedeli par mizernych fotek z mobilu, aby jste vedeli, ze se neco deje. Lepsi snad koncem pristiho tydne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Koukám, že mi tu roste konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Nejak se v tom seznamu ztracim, muzete jej nekdo napsat srozumitelne. Tak já to teda zkusím: 1. sect 2. grga_pitic 3. pevo 4. ava 5. lukin_ova 6. habadej 7. honza71 8. pikec 9. tenge 10. Kamil 11. igor261069 12. flagolo 13. funf5 14. vikhra 15. vlasta66 16. Radim01 17. Skipi 18. francin 19. Saturnax 20. DuVen 21. ferrycz 22. Michal_R 23. cody 24. mrakodrap 25. gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Zaplat buh, jsem tam:-) A ted uz do toho muzu kecat::-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Jsem tam a už se nepustím. Hurááá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Takze uz jenom 5 zajemcu a jsme komplet. Kdyz tak piste sem, nebo SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Myslím, že to snad zaplníme, možná někoho z nováčků může odradit v nádpisu vlákna už jen pro vážné zájemce...co napsat posledních 5 ks.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 tak napřed jsem se bál, že budu jen náhradník, teď se zase bojím, aby nás bylo dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 tak napřed jsem se bál, že budu jen náhradník, teď se zase bojím, aby nás bylo dost. Tomu přeci sám nevěříš. Za sebe, všem kdo se podílí na této limitce moc moc díky. :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Nevím jestli to tu už někde je, ale kdo nebo kde bude vlastně výroba těchto hodinek? Třeba jako pouzdro (on+ona) a nebo aspoň stát. Sklíčko, ciferník, strojek, ručky, dýnko atd. Prosím hlavně nepsat vyrobeno v EU. Prosím trochu podrobněji, jestli je to možné. Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Pouzdro -> CZCifernik -> CZ nebo SRN (resi se)Strojek -> SWISSRucky -> CZ (resi se)Dynko -> CZ Vyrobeno v EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Bakere moc moc díky. Jen už jsem jednou otravoval ohledně micro regulace (labutí krk), když bych byl jediný kdo by ho chtěl, šlo by to? Za nějaký přiměřený obnos. (cca do 4000kč) Nevím jestli je to reálné. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Pouzdro -> CZ Cifernik -> CZ nebo SRN (resi se) Strojek -> SWISS Rucky -> CZ (resi se) Dynko -> CZ Vyrobeno v EU Skvělá práce, díky všem zůčastněným :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Bakere moc moc díky. Jen už jsem jednou otravoval ohledně micro regulace (labutí krk), když bych byl jediný kdo by ho chtěl, šlo by to? Za nějaký přiměřený obnos. (cca do 4000kč) Nevím jestli je to reálné. Díky za info. Na to Ti ted neumim odpovedet, pokud v ramci 30 ks strojku pujde objednat jeden "lepsi" pak by to nemel byt problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Bakere díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Šlo by shrnout jejich finální vzhled na kterém jste se domluvili, použitý strojek, proč limitka 33 kusů a předpokládanou cenu? Asi by to pomohlo pro nalezení chybějících 5 zájemců, ať nemusejí pročítat celý thread a hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.