kejklik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 A co řemen? Osobně jsem pro dodání hodinek bez řemenu, případně "proforma" na nějakém jednoduchém, který bude jen transportní. Každý asi bude hledat v řemenu svůj šálek čaje. Je to jediná možná individualizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Upravene dynko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 A tady je dukaz misto slibu Jedna se o "syrove" pouzdro pred finalni povrchovu upravou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Super, nádhera, já už to chci !!!!! Díky Viktore i ostatní za Vaši práci (DOBROU). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 co dodat :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 naprosto skvělé..dokonalé..už abych je měl na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Teda, fakt se dost těším, Vlastně děsně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Už abych je měl pod stromečkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Kdyby někoho zajímal vzhled pouzdra na zápěstí 17,5 cm, koukněte do: Co mám dnes na ruce ...... Viktore, byl jsem tak ohromen, že už je to pouzdro na světě, že jsem Ti ho ani pořádně nepochválil ... Normálně jsem si teď nostalgicky stáhnul Verneho knihy do KindleBooku a večer s lampičkou budu číst ... Úplně se na to těším .... Edit: Jó, a za mne zatím definitivně vede verze s kuličkama .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 a já jsem jen náhradník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 a já jsem jen náhradník Nejsi, musím bohužel odstoupit. Takže aktuální seznam: 1. sect 2. grga_pitic 3. pevo 4. ava 5. lukin_ova 6. habadej 7. honza71 8. pikec 9. tenge 10. kleofash 11. igor261069 12. flagolo 13. funf5 14. vikhra 15. vlasta66 16. Radim01 17. Skipi 18. francin 19. Saturnax 20. DuVen 21. ferrycz 22. Michal_R 23. cody 24. mrakodrap 25. gougy 26. mmako 27. kejklik 28. Vlcak 29. saida 30. Bert ---------------- Nahradnici 1. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 škoda, že musíš odstoupit, ale prima, že tě nahradím zrovna já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Také mam radost z pouzdra téměř "LIVE" ,ale jak teda s tím nápisem ! Také jsem pro ten bez číslovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 ale jak teda s tím nápisem ! Také jsem pro ten bez číslovky. viz příspěvek 1002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 do prd..e kur.a to je parada - prijel jsem z dovolene a pouzdro je na svete - je paradni - Bakere - RESPECT !!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Pěkný to budete mít, chlapi, jsi borec, Bakere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 nová zajímavá vydání Verneovek .. odkaz odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Diky vsem. Zasluhy, ze je pouzdro na svete ma predevsim Luk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 nová zajímavá vydání Verneovek .. odkaz odkaz Omlouvám se za OT, ale jako milovníkovi verneovek mi to nedalo. Tohle vydání je jistě krásné, ale přece jen vůči původním verneovkám je tak nějak za dva rohy. Za zhruba stejné (nebo o něco málo vyšší) peníze se dají koupit první vydání Vilímkova nakladatelství, která mají ilustrace tištěné přímo z galvan od Hetzela - tedy z galvanoplastických kopií originálních rytin provedených na dřevěném špalíčku. Kvalitu Vilímkovy tiskařské práce ocenil sám Hetzel, když dostal na ukázku první Vilímkovu Verneovku - Dva roky prázdnin. U prvních verneovek Vilímek použil i barevný tisk ilustrací - tzv. chromotypie. Tohle nové vydání bude mít ilustrace jen přefocené a moderní fotoprint nikdy nemůže nahradit původní tisk z galvanoplastického štočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Pekna prace Bakere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.