Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

A co řemen?

Osobně jsem pro dodání hodinek bez řemenu, případně "proforma" na nějakém jednoduchém, který bude jen transportní. Každý asi bude hledat v řemenu svůj šálek čaje. Je to jediná možná individualizace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

A tady je dukaz misto slibu ;)

Jedna se o "syrove" pouzdro pred finalni povrchovu upravou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Kdyby někoho zajímal vzhled pouzdra na zápěstí 17,5 cm, koukněte do: Co mám dnes na ruce ...... :whistle:

Viktore, byl jsem tak ohromen, že už je to pouzdro na světě, že jsem Ti ho ani pořádně nepochválil ... :blush02:

Normálně jsem si teď nostalgicky stáhnul Verneho knihy do KindleBooku a večer s lampičkou budu číst ... Úplně se na to těším ....:thumbsup_anim:

Edit: Jó, a za mne zatím definitivně vede verze s kuličkama ....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

:crying_anim02: a já jsem jen náhradník

Nejsi, musím bohužel odstoupit.

Takže aktuální seznam:

1. sect

2. grga_pitic

3. pevo

4. ava

5. lukin_ova

6. habadej

7. honza71

8. pikec

9. tenge

10. kleofash

11. igor261069

12. flagolo

13. funf5

14. vikhra

15. vlasta66

16. Radim01

17. Skipi

18. francin

19. Saturnax

20. DuVen

21. ferrycz

22. Michal_R

23. cody

24. mrakodrap

25. gougy

26. mmako

27. kejklik

28. Vlcak

29. saida

30. Bert

----------------

Nahradnici

1. ...

Odkaz ke komentáři

nová zajímavá vydání Verneovek ..

odkaz

odkaz

Omlouvám se za OT, ale jako milovníkovi verneovek mi to nedalo. Tohle vydání je jistě krásné, ale přece jen vůči původním verneovkám je tak nějak za dva rohy. Za zhruba stejné (nebo o něco málo vyšší) peníze se dají koupit první vydání Vilímkova nakladatelství, která mají ilustrace tištěné přímo z galvan od Hetzela - tedy z galvanoplastických kopií originálních rytin provedených na dřevěném špalíčku. Kvalitu Vilímkovy tiskařské práce ocenil sám Hetzel, když dostal na ukázku první Vilímkovu Verneovku - Dva roky prázdnin. U prvních verneovek Vilímek použil i barevný tisk ilustrací - tzv. chromotypie. Tohle nové vydání bude mít ilustrace jen přefocené a moderní fotoprint nikdy nemůže nahradit původní tisk z galvanoplastického štočku.
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...