gougy Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Až doma jsem si dal i audio tohle je video dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Vrtulka v akci ... Tak už jsem doma a super!!! A přeci se točí! Vypadá to na rychlost 1kn (1kn (uzel) = 30,867 metr za minutu) Chlapi super. Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Vypadá to na rychlost 1kn (1kn (uzel) = 30,867 metr za minutu)... Dead Slow Ahead Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Viktore paráda. Díky za to video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Tak ma napadlo, že lodný telegraf by mohol v budúcnosti poslúžiť ako súčasť ďalšej "morskej" limitky (dienko, ciferník...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Trošku blbo som to napísal, sorry chlapi Nie súčasť, ale inšpirácia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Sorry že Vám tady dotoho kecám, ale je to teda fakt super! ( A to mě nikdy verneovky a podobný věci nebraly :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Jakoby De Bethune na první pohled, ale je to fakt bomba. Škoda, že jdou poslední dobou hodinky velkým obloukem kolem mě. Tohle bych fakt chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Parada. I ta plocha vrtulka vypada nadherne. Jestli se podari nejaka zajimava povrchova uprava vrtulky, tim lip. Uz aby byly hodinky hotove. V drivejsi termin, nez posledne avizovane leto, asi nema cenu doufat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ram 21 Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Čas od času Vám nakouknu přez rameno, jak se v limitce daří, a byť potápník nejsem, musím říct.. opravdu pěkné. Dostalo mně video se Žlutou ponorkou , paráda. Tak ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Super......a neměl bys ještě o něco málo lepší fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 To jen navnada ... vydrz do soboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Jsem navnaděn a už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Na ruce ... Úžasný!! tak to je prima prototyp, šup s tím do "co máte dnes na ruce" ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Krása díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serengeti Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nejsou ještě jedny volné ?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Nejsou ještě jedny volné ?? :-) Co si nejdřív pročíst vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Si tak marně vzpomínám, že na lunetě byly naposledy leštěný hlavy nýtů a ne bradavky ! Doufám, že je to jen tou nezvykle nekvalitní fotkou jinak velmi schopného fotografa ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Si tak marně vzpomínám, že na lunetě byly naposledy leštěný hlavy nýtů a ne bradavky ! Doufám, že je to jen tou nezvykle nekvalitní fotkou jinak velmi schopného fotografa ! Máme několik prototypů pouzdra na kterých se zkouší různé možnosti. Nebudu hned vrtat do nejlepšího abych ho zk....l. Jsem sice šikovný, ale někdy ne dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.