Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Podle mě jsme strašně ovlivnění různými obrázky ať už jsou staré, nové. Tak proč tam nedat to co je dnes opravdu lodním šroubem.

S temi obrazky mas pravdu. Protoze dnesni (moderni) lodni sroub vypada imho jinak nez pres 100 lety, je pocitacove priveden k dokonalosti, proto jsou ruzne druhy, velikosti, s ruznou ucinnosti, apod.

Mel jsem v tom taky jasno, nez sem Honza hodil prisvek c. 22, to je to co jsme hledali, tahle vypadal lodni sroub na ponorce Nautilus. ;)

Navic souhlasim Donutsem. Rucni ohybani lopatek nevidim jako dobry napad, i kdyz to udelas, neudelas to stejne na vsech a bude to videt.

Otazka je zda vubec bude vrtulka "plasticka". Pokud je tam malo mista, nema smysl uvazovat o jine variante nez D :)

Porad mate cas to do pondelka poradne promyslet :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Mel jsem v tom taky jasno, nez sem Honza hodil prisvek c. 22, to je to co jsme hledali, tahle vypadal lodni sroub na ponorce Nautilus. ;)

Jo ten honza71 to je prevít, horší než vodní kámen. ;) Sranda (tedy spíš tragedie) je, že teď se mi nejvíc líbí co postnul pevo

a u "mé" varianty D, se držím jen silou svého chabého rozumu. :D

P.S. Je težké dokázat se oprostit od toho, co má člověk v hlavě jako nějaké obecné standardy. Nemův lodní šroub může mít v podstatě libovolný tvar. Ale i když Verne předběhl svou dobu, "moderní" tvar by ta vrtule IMHO opravdu mít neměla.

Odkaz ke komentáři

Odjíždím dneska k moři, sledovat lodní šrouby zblízka :snorkle: Dost pochybuju, že tam bude někde internet, takže pokud se příští dva týdny nevyjádřím k hlasování, nedivte se. Vzdávám se ho a podřídím se většině. Musím ale přiznat, že budu dost napnutej, tak rozum do hrsti a držím palce ;)

Odkaz ke komentáři

Za mě A, B i C. Jde o to jak budou vypadat (barevně) velké ručky. Jestli hodinová černá a minutová výrazná, tak hlasuji pro "C"

A možná bych to ještě malinko zvětšil a zvýraznil čísla a konec je hotovo. Ale asi to bude zase podobné moc leteckým.

Odkaz ke komentáři

Hlasovasl jsem pro B.

Bakere, ještě k tomu nápisu a logu na ciferníku. Chápu, že už jsi se asi rozhodl a máš na to právo, ale nešlo by alespoň zvážit variantu, kdy Nautilus bude do obloučku jako to Mobilis in Mobili a pod ním to N tak, jak je tam teď?

Díky.

Odkaz ke komentáři

Bakere, ještě k tomu nápisu a logu na ciferníku. Chápu, že už jsi se asi rozhodl a máš na to právo, ale nešlo by alespoň zvážit variantu, kdy Nautilus bude do obloučku jako to Mobilis in Mobili a pod ním to N tak, jak je tam teď?

Jasne, zadny problem, pripravim jeste jedno hlasovani.
Odkaz ke komentáři

Potisk okruží ciferníku - tuhle anketu bych spojil s anketou o ručičkách. Protože pak se může stát, že se nám k nim bude více zamlouvat jiný typ. Za sebe můžu říct, že krásně černý ciferník bez potisku by stál taky za zvážení. Ale jak říkám, chtělo by to vidět i s ručičkama.

Z těchto 2 anket volím BB.

Odkaz ke komentáři

To okruží by fakt chtělo řešit zároveň s ručkama. Pokud nebude kompletní náhled, tak nedokážu zvolit ani jednu z variant.

Co se týče nápisu a loga - nějak se mi to nezdá. Dal bych tam buď jen to N nebo jen nápis Nautilus. Dohromady se mi to nelíbí, alespoň tedy ne v těch dosavadních verzích...

Odkaz ke komentáři

Já už jsem z toho fakt nešťastnej, já si asi koupím provařený modrý Bondovky, tam už je všechno vymyšlený.

Čím víc variant tady máme, tím jsem nerozhodnejší :(

Maluju si to tady na papír, abych furt neotravoval a vycházím mi z toho, že nejlepší by byla kombinace A a B.

Tzn. N nahoře a nápis Nautilus pod ním, ale do obloučku.

Takže vlastně zase otravuju :(

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...