Baker Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Podle mě jsme strašně ovlivnění různými obrázky ať už jsou staré, nové. Tak proč tam nedat to co je dnes opravdu lodním šroubem. S temi obrazky mas pravdu. Protoze dnesni (moderni) lodni sroub vypada imho jinak nez pres 100 lety, je pocitacove priveden k dokonalosti, proto jsou ruzne druhy, velikosti, s ruznou ucinnosti, apod. Mel jsem v tom taky jasno, nez sem Honza hodil prisvek c. 22, to je to co jsme hledali, tahle vypadal lodni sroub na ponorce Nautilus. Navic souhlasim Donutsem. Rucni ohybani lopatek nevidim jako dobry napad, i kdyz to udelas, neudelas to stejne na vsech a bude to videt. Otazka je zda vubec bude vrtulka "plasticka". Pokud je tam malo mista, nema smysl uvazovat o jine variante nez D Porad mate cas to do pondelka poradne promyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Mel jsem v tom taky jasno, nez sem Honza hodil prisvek c. 22, to je to co jsme hledali, tahle vypadal lodni sroub na ponorce Nautilus. Jo ten honza71 to je prevít, horší než vodní kámen. Sranda (tedy spíš tragedie) je, že teď se mi nejvíc líbí co postnul pevo a u "mé" varianty D, se držím jen silou svého chabého rozumu. P.S. Je težké dokázat se oprostit od toho, co má člověk v hlavě jako nějaké obecné standardy. Nemův lodní šroub může mít v podstatě libovolný tvar. Ale i když Verne předběhl svou dobu, "moderní" tvar by ta vrtule IMHO opravdu mít neměla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Odjíždím dneska k moři, sledovat lodní šrouby zblízka Dost pochybuju, že tam bude někde internet, takže pokud se příští dva týdny nevyjádřím k hlasování, nedivte se. Vzdávám se ho a podřídím se většině. Musím ale přiznat, že budu dost napnutej, tak rozum do hrsti a držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Ukoncil jsem hlasovani o tvaru vterinove rucky (vyhrala varianta "C") a pridavam dalsi nahledy s potiskem okruzi ciferniku.Hlasujte do patku 25.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Líbí se mi všechny kromě D, takže budu spokojen pokud nevyhraje D, ale cokoliv jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Prosim hlasujte jeste jednou, zase jsem to zapomel nastavit jako verejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Za mě A, B i C. Jde o to jak budou vypadat (barevně) velké ručky. Jestli hodinová černá a minutová výrazná, tak hlasuji pro "C"A možná bych to ještě malinko zvětšil a zvýraznil čísla a konec je hotovo. Ale asi to bude zase podobné moc leteckým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Hlasovasl jsem pro B. Bakere, ještě k tomu nápisu a logu na ciferníku. Chápu, že už jsi se asi rozhodl a máš na to právo, ale nešlo by alespoň zvážit variantu, kdy Nautilus bude do obloučku jako to Mobilis in Mobili a pod ním to N tak, jak je tam teď?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Bakere, ještě k tomu nápisu a logu na ciferníku. Chápu, že už jsi se asi rozhodl a máš na to právo, ale nešlo by alespoň zvážit variantu, kdy Nautilus bude do obloučku jako to Mobilis in Mobili a pod ním to N tak, jak je tam teď? Jasne, zadny problem, pripravim jeste jedno hlasovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Beru zpět to B.D se mi zdálo nejdříve husný, ale teď mi přijde správně minimalistický. Takže D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Já bych odsud vybral dvě varianty (B,D) a podle ruček finálně rozhodnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Bakere, ještě k tomu nápisu a logu na ciferníku. Chápu, že už jsi se asi rozhodl a máš na to právo, ale nešlo by alespoň zvážit variantu, kdy Nautilus bude do obloučku jako to Mobilis in Mobili a pod ním to N tak, jak je tam teď? Takhle nejak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 To se mi líbí více, jen nevím, zda by to N nemělo mít nějaký starobylejší font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Takhle nejak ? Ano, moc díky, takhle se mi to líbí. N bych klidně ještěé o fous zvétšil a maličko zvýraznil, ale i ten postnutej návrh se mi líbí hodně moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Ja bych teda okruzi vubec nepotiskaval...A jestli teda neco byt musi, tak C. pripada mi u A, B a D zbytcne delat hodinove indexy, kdyz misto nich jsou nyty. B mi navic prijde takove neukoncene... edit: doplneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Anketu jsem rozsiril na prani o logo na ciferniku.Hlasujte rovnez do patku 25.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Potisk okruží ciferníku - tuhle anketu bych spojil s anketou o ručičkách. Protože pak se může stát, že se nám k nim bude více zamlouvat jiný typ. Za sebe můžu říct, že krásně černý ciferník bez potisku by stál taky za zvážení. Ale jak říkám, chtělo by to vidět i s ručičkama. Z těchto 2 anket volím BB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Když to vidím vedle sebe, tak přece jen původní návrh loga je decentnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 To okruží by fakt chtělo řešit zároveň s ručkama. Pokud nebude kompletní náhled, tak nedokážu zvolit ani jednu z variant. Co se týče nápisu a loga - nějak se mi to nezdá. Dal bych tam buď jen to N nebo jen nápis Nautilus. Dohromady se mi to nelíbí, alespoň tedy ne v těch dosavadních verzích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Já už jsem z toho fakt nešťastnej, já si asi koupím provařený modrý Bondovky, tam už je všechno vymyšlený.Čím víc variant tady máme, tím jsem nerozhodnejší Maluju si to tady na papír, abych furt neotravoval a vycházím mi z toho, že nejlepší by byla kombinace A a B.Tzn. N nahoře a nápis Nautilus pod ním, ale do obloučku.Takže vlastně zase otravuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.