Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

S tim pocitam, v tom miste bude rovna plocha.

Heleme se, tohle je pěkný, Bakere, díky! A to N má krásnej font, takhle přesně jsem si ho představoval :)

Jen z jediné věci mám strach, aby to nebylo jak u Prim Pavouk, tam to bylo zpracováno nejhůře, co jsem kdy viděl a totálně to zabilo krásný hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde ještě o to, jak výrazné (lépe řečeno nevýrazné) to gilošování bude. Bude-li takové, že prakticky nebude viditelné (viditelné bude pouze v určitém úhlu pohledu na ciferník), pak volím D. Bude-li výraznější, pak bych volil A. Jaká je tedy představa viditelnosti? Jako na obrázku?

Odkaz ke komentáři

Jaká je tedy představa viditelnosti? Jako na obrázku?

Na to Ti neodpovim, nevim jak mas nastaven jas a kontrast monitoru, obecne lze rict, ze bude velmi jemne.

Viditelne samozrejme bude, v podstate je to i zamer, pokud bude hodinova rucka cerna, nemela by z duvodu citelnosti zcela splynout s cifernikem, coz si u hladke varianty nejsem zcela jist.

Odkaz ke komentáři

Na to Ti neodpovim, nevim jak mas nastaven jas a kontrast monitoru, obecne lze rict, ze bude velmi jemne.

Viditelne samozrejme bude, v podstate je to i zamer, pokud bude hodinova rucka cerna, nemela by z duvodu citelnosti zcela splynout s cifernikem, coz si u hladke varianty nejsem zcela jist.

Jo, to je pravda, to mi nedošlo. Černá ručka na černém pozadí je ošemetná kombinace. Pak beru jemně viditelné gilošování jako praktické. Díky.
Odkaz ke komentáři

Jsem jasně za D, připomíná mi to právě ty rytiny v zemanovských verneovkách (jak už dříve psal Z.). Jinak jsem se chtěl optat - N a Nápis je jasné, ale je už definitivní font "Nautilus"? Přijde mi moc moderní...

Odkaz ke komentáři

Tak tedy já ABD, BD, BD nakonec tedy D Ale byla to fuška. Jsem i ovlivňován drahou polovičkou, ale tady jsem si to prosadil. :rolleyes: Od začátku to konzultujeme, zde jsme se neschodli ona je pro B. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...