Baker Odesláno 21. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 Já bych se hlavně snažil vyvarovat toho, abych něco tisknul (indexy, čísla, nápisy) na tu plánovanou giloš. Trošku se bojím, že to bude vypadat blbě. S tim pocitam, v tom miste bude rovna plocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2011 S tim pocitam, v tom miste bude rovna plocha. Heleme se, tohle je pěkný, Bakere, díky! A to N má krásnej font, takhle přesně jsem si ho představoval Jen z jediné věci mám strach, aby to nebylo jak u Prim Pavouk, tam to bylo zpracováno nejhůře, co jsem kdy viděl a totálně to zabilo krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Ukoncil jsem hlasovani o potisku (varianta "C") a logu (varianta "A") a pridavam dalsi nahledy s gilosovanim stredni casti ciferniku.Hlasujte do utery 28.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Ukoncil jsem hlasovani o potisku (varianta "C") a logu (varianta "A") a pridavam dalsi nahledy s gilosovanim stredni casti ciferniku. Hlasujte do utery 28.6. Chápu to dobře, že varianta A je jen hladká plocha ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Jde ještě o to, jak výrazné (lépe řečeno nevýrazné) to gilošování bude. Bude-li takové, že prakticky nebude viditelné (viditelné bude pouze v určitém úhlu pohledu na ciferník), pak volím D. Bude-li výraznější, pak bych volil A. Jaká je tedy představa viditelnosti? Jako na obrázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Jaká je tedy představa viditelnosti? Jako na obrázku? Na to Ti neodpovim, nevim jak mas nastaven jas a kontrast monitoru, obecne lze rict, ze bude velmi jemne. Viditelne samozrejme bude, v podstate je to i zamer, pokud bude hodinova rucka cerna, nemela by z duvodu citelnosti zcela splynout s cifernikem, coz si u hladke varianty nejsem zcela jist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Na to Ti neodpovim, nevim jak mas nastaven jas a kontrast monitoru, obecne lze rict, ze bude velmi jemne. Viditelne samozrejme bude, v podstate je to i zamer, pokud bude hodinova rucka cerna, nemela by z duvodu citelnosti zcela splynout s cifernikem, coz si u hladke varianty nejsem zcela jist.Jo, to je pravda, to mi nedošlo. Černá ručka na černém pozadí je ošemetná kombinace. Pak beru jemně viditelné gilošování jako praktické. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Jsem jasně za D, připomíná mi to právě ty rytiny v zemanovských verneovkách (jak už dříve psal Z.). Jinak jsem se chtěl optat - N a Nápis je jasné, ale je už definitivní font "Nautilus"? Přijde mi moc moderní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Jinak jsem se chtěl optat - N a Nápis je jasné, ale je už definitivní font "Nautilus"? Přijde mi moc moderní... Ano je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Jsem jasně za D, připomíná mi to právě ty rytiny v zemanovských verneovkách .......No právě, klasika nejen v knížkách, ale i ve filmech, je to nádhera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Ano je. Viktore a půjde to vůbec přečíst (stejně jako MiM nad mimostředkou)? Já to sotva přelouskám v kompu, kde je ta velikost mnohonásobně větší než ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Možná jsem úplně OT, ale dá se to gravírování trochu přirovnat k Balade III.?(pokud moc przním vlákno, tak to smažte) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Takže vlnky se nekonají Ještě váhám - A nebo B. Pokud by bylo A, bude ta střední část nějak odlišená od zbytku? Tzn. třeba matnej střed a lesklé to kolem (nebo obráceně)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Možná jsem úplně OT, ale dá se to gravírování trochu přirovnat k Balade III.?(pokud moc przním vlákno, tak to smažte) Velmi vzdalene, nenasel jsem nic podbneho. Ale varianta D by mela vypadat podobne jako toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Pokud by bylo A, bude ta střední část nějak odlišená od zbytku? Tzn. třeba matnej střed a lesklé to kolem (nebo obráceně)? To ne, pouze to bude bude mit zvyraznene okruzi. Fakt si myslim, ze na te hladke variante se ztrati ta cerna rucka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 To ne, pouze to bude bude mit zvyraznene okruzi. Fakt si myslim, ze na te hladke variante se ztrati ta cerna rucka. By mě fakt zajímalo, jak víš, že bude nějaká černá ručka, když jsme ještě o ručkách nehlasovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Mě se líbí A i D, D je lepší v odkazu k Vernemu, A je lepší v jednoduchosti a kráse...sakra to je dilema.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Sice jsem původně dával B, protože mi nejvíc připomínalo trup ponorky, ale když tady byly zmíněny ty rytiny a filmy, tak se mi čím dál více líbí D... Na barvách ruček jsme se tak předběžně shodli ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Tak tedy já ABD, BD, BD nakonec tedy D Ale byla to fuška. Jsem i ovlivňován drahou polovičkou, ale tady jsem si to prosadil. Od začátku to konzultujeme, zde jsme se neschodli ona je pro B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.