Návštěvník Kabat2 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 To si piš, tichá voda břehy mele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 To si piš, tichá voda břehy mele.Tak je fotni a zde vystav... Rádi se pokocháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Co na ty 000722 a 001980 z Sbazaru říkají znalci? Já se neorientuju, jen mě zarazila ta červená vteřinovka, je to OK? Nějaká jiná zjevná zrada? DíkyK těm prvním: Dle mého se jedná o necitelně opravovaný kus. Ručky jsou špatně a chybí armovací kroužek. Cifeník je také ve značně špatném stavu. Zde má cenu snad jen origo číslované dýnko. To jsem ale neviděl.K těm druhým: Těžko soudit podle jedné nekvalitní fotky. Za ručky bych ruku do ohně nedal (krásný slovní obrat ). K viditelně poškozenému sklíčku nějak nepasuje ta luneta, která je ve velice dobrém stavu. Takže předpokládám, že také do těchto hodinek již mohl někdo vrtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 S Jan Jan souhlasím,jen ta červená vteřinovka na prvních kusech leteckých byla,až pak se dávala bílá,která šla líp vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Tak je fotni a zde vystav... Rádi se pokocháme. Nemám to zatím jak nafotit a nejsem vyloženě chlubící typ. A místní seznam čísel mi trochu připomíná číselnej seznam agentů Stb, nebo nepřátel komunistickýho režimu blahé paměti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Předtím byl seznam,teď máš rovnou video záznamy na každém rohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Nemám to zatím jak nafotit a nejsem vyloženě chlubící typ. A místní seznam čísel mi trochu připomíná číselnej seznam agentů Stb, nebo nepřátel komunistickýho režimu blahé paměti.Tohle mi připadá fakt úsměvné a alibistické Upraveno 6. července 2017 uživatelem klasik51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Kabáte,ty ses musel asi zbláznit,co tady chceš? To je pracně sestavenej seznam a divím se,že tě za tu urážku ještě odsud nevyhodili,ty šmejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Poprosím o zklidnění. Že je ten svátek, tak budu shovívavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 K těm prvním: Dle mého se jedná o necitelně opravovaný kus. Ručky jsou špatně a chybí armovací kroužek. Cifeník je také ve značně špatném stavu. Zde má cenu snad jen origo číslované dýnko. To jsem ale neviděl.K těm druhým: Těžko soudit podle jedné nekvalitní fotky. Za ručky bych ruku do ohně nedal (krásný slovní obrat ). K viditelně poškozenému sklíčku nějak nepasuje ta luneta, která je ve velice dobrém stavu. Takže předpokládám, že také do těchto hodinek již mohl někdo vrtat.Dal jsem sem jen 2 fotky z Sbazaru,tam jsou čísla dýnek vyfocený. Dávám celej odkaz,ať si každý udělá obrázek sám.https://www.sbazar.cz/master.otk/detail/23999520-prim-hodinky-vojenske-pilotni- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Tohle mi připadá fakt úsměvné a alibistické Ano přesně, jsem zhnilej alibista. Upraveno 6. července 2017 uživatelem Kabat2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) Kabáte,ty ses musel asi zbláznit,co tady chceš? To je pracně sestavenej seznam a divím se,že tě za tu urážku ještě odsud nevyhodili,ty šmejde. Jsem něco jako tvůj odraz v zrcadle. Agenturní seznam udavačů i ten seznam nepřátel režimu dal Státní bezpečnosti určitě taky dost práce. Upraveno 6. července 2017 uživatelem Kabat2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Nechcete si psát SZ?Výše uvedené nemá s vláknem nic společného....Děkuji.Vlákno mě zajímá a tohle mu neprospívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Horal: já si s ním psát nebudu.Ale podle mě by měl najít někoho,kdo umí fotit a umí fotky dát sem,že by mu vyfotil čísla dýnek,aby se mohlo podívat do seznamu,jestli nemá nějaký kradený.Ale stejně si myslím,že si spletl stránky.Ty pro odhalování zločinů totalitního režimu jsou na jiné adrese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) I ty chytráku...skoro všechny letecký automaty s číslem jsou kradený včetně mojich....Kabat2 Upraveno 7. července 2017 uživatelem Kabat2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Bohužel má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Honza.manta - to mne zajímá, můžeš ty krádeže rozvést? A také by mne zajímalo, jak je to s červenou vteřinovkou. V tomhle vlákně je 670 příspěvků, pitvají se tu až neskutečné detaily, ale o červené vteřinovce čtu až nyní. Nebo jsem to přehlédl? Děkuji. Upraveno 18. července 2017 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Na fotce v článku o leteckých na dnes již zaniklých stránkách Eltonu byly s červenou vteřinovkou. Ale správně tam má být bílá.Hodinky s číslem jsou majetkem armády. Pokud se nepletu, tak se musely vracet. V případě ztráty je byl majitel nucen zaplatit(jeden takový kus prošel mýma rukama). Pouze v pár případech byly možná odprodány do civilního sektoru ty už vyřazené. Jediný případ, o kterém vím, je Accutron a ten jich koupil tuším deset kusů. Takže většina z těch, které jsou zde na seznamu, zřejmě opustila armádu nelegální cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Tak když byly jako ztracený a zaplacený,tak to asi je v pořádku,ne? Kradenýma jsem myslel ty,co jsou tady v seznamu označený jako kradený. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Ty byly ukradený přímo majiteli. Když se podíváš ve vláknu zpátky, tak to tam najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se