Přejít na obsah

Letecké PRIM automat - kolik nás tu je ?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co na ty 000722 a 001980 z Sbazaru říkají znalci? Já se neorientuju, jen mě zarazila ta červená vteřinovka, je to OK? Nějaká jiná zjevná zrada? Díky

K těm prvním: Dle mého se jedná o necitelně opravovaný kus. Ručky jsou špatně a chybí armovací kroužek. Cifeník je také ve značně špatném stavu. Zde má cenu snad jen origo číslované dýnko. To jsem ale neviděl.

K těm druhým: Těžko soudit podle jedné nekvalitní fotky. Za ručky bych ruku do ohně nedal (krásný slovní obrat :lol2: ). K viditelně poškozenému sklíčku nějak nepasuje ta luneta, která je ve velice dobrém stavu. Takže předpokládám, že také do těchto hodinek již mohl někdo vrtat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kabat2

Tak je fotni a zde vystav... :photo:

Rádi se pokocháme.

Nemám to zatím jak nafotit a nejsem vyloženě chlubící typ. A místní seznam čísel mi trochu připomíná číselnej seznam agentů Stb, nebo nepřátel komunistickýho režimu blahé paměti.

Odkaz ke komentáři

Nemám to zatím jak nafotit a nejsem vyloženě chlubící typ. A místní seznam čísel mi trochu připomíná číselnej seznam agentů Stb, nebo nepřátel komunistickýho režimu blahé paměti.

Tohle mi připadá fakt úsměvné a alibistické

Upraveno uživatelem klasik51
Odkaz ke komentáři

K těm prvním: Dle mého se jedná o necitelně opravovaný kus. Ručky jsou špatně a chybí armovací kroužek. Cifeník je také ve značně špatném stavu. Zde má cenu snad jen origo číslované dýnko. To jsem ale neviděl.

K těm druhým: Těžko soudit podle jedné nekvalitní fotky. Za ručky bych ruku do ohně nedal (krásný slovní obrat :lol2: ). K viditelně poškozenému sklíčku nějak nepasuje ta luneta, která je ve velice dobrém stavu. Takže předpokládám, že také do těchto hodinek již mohl někdo vrtat.

Dal jsem sem jen 2 fotky z Sbazaru,tam jsou čísla dýnek vyfocený. Dávám celej odkaz,ať si každý udělá obrázek sám.

https://www.sbazar.cz/master.otk/detail/23999520-prim-hodinky-vojenske-pilotni-

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kabat2

Kabáte,ty ses musel asi zbláznit,co tady chceš? To je pracně sestavenej seznam a divím se,že tě za tu urážku ještě odsud nevyhodili,ty šmejde.

Jsem něco jako tvůj odraz v zrcadle. Agenturní seznam udavačů i ten seznam nepřátel režimu dal Státní bezpečnosti určitě taky dost práce.

Upraveno uživatelem Kabat2
Odkaz ke komentáři

Horal: já si s ním psát nebudu.Ale podle mě by měl najít někoho,kdo umí fotit a umí fotky dát sem,že by mu vyfotil čísla dýnek,aby se mohlo podívat do seznamu,jestli nemá nějaký kradený.

Ale stejně si myslím,že si spletl stránky.Ty pro odhalování zločinů totalitního režimu jsou na jiné adrese.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Honza.manta - to mne zajímá, můžeš ty krádeže rozvést? A také by mne zajímalo, jak je to s červenou vteřinovkou. V tomhle vlákně je 670 příspěvků, pitvají se tu až neskutečné detaily, ale o červené vteřinovce čtu až nyní. Nebo jsem to přehlédl? Děkuji.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Na fotce v článku o leteckých na dnes již zaniklých stránkách Eltonu byly s červenou vteřinovkou. Ale správně tam má být bílá.

Hodinky s číslem jsou majetkem armády. Pokud se nepletu, tak se musely vracet. V případě ztráty je byl majitel nucen zaplatit(jeden takový kus prošel mýma rukama). Pouze v pár případech byly možná odprodány do civilního sektoru ty už vyřazené. Jediný případ, o kterém vím, je Accutron a ten jich koupil tuším deset kusů. Takže většina z těch, které jsou zde na seznamu, zřejmě opustila armádu nelegální cestou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...