Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ja to skratka nafotit nevem..

Tritium u Ballov svieti na zaklade uplne ineho princpu. (okrem luneta ta pouziva "konvencnu" technologiu)

A ako svietia?

takto

Kazdopadne dakujem kolegom za slova uznania

Gatulace. Ty Rolexy vypadají opravdu parádně.

Jak je to se svítívostí těch Ballů ? Svítí stejně jako Trassery ? Respektive stejně slabě ? Na fotce to vypadá, že svítí podobně jako ty Rolády a pokud byly před tím nasvíceny, bylo by to super.

Ještě jednou gratulace k oběma kouskům.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno (upraveno)

Jako bývalý vlastník pěti modelů Ball a několik Rolexů si troufám nesouhlasit. Bally jsou zdobné, mají krásné zpracovaní, zajímavou fíčuru v podobě zamykání korunky u HydroC, a samozřejmě pěkné světlo z trubic, ale s R bych je nesrovnával. Je to jako srovnávat chuť chleba se šlehačkovým dortem. Chleba je chuťově neutrální a jíst se dá pořád. Jak B, tak R jsou prostě každý jinde ( nejen cenou, ale i značkou, strojkem, i cílovou skupinou ). A rozhodně si nekonkurují, spíš se doplňují. Majiteli gratuluju, moc hezká kombinace !

Počkej neblázni. Přece nemůžeš nesouhlasit s tím, že se mně některý hodinky zdaj zajímavější. To je jako by jsi nesouhlasil s tím, že mám raději vanilkovou zmrzlinu než pomerančovou. :) Ale asi chápu jak to myslíš. S tím chlebem a tak... Nicméně já nevím, jak to co nejlíp říct. Prostě Rolexy se mně zdají nezajímavý, až fádní. U žádného modelu, kterej jsem kdy viděl nic nezajiskřilo. S jedinou výjimkou: DS. Ty mě dostaly. Jenže se bojím, že mě ve skutečnosti akorát popletla jejich velikost (prostě jsou to baga) a taky jsem chtěl už konečně najít nějakej model, kterej bych si od Rolexu mohl jednou koupit, protože jsem snob a Rolex jsem prostě chtěl mít. :) Ale jinak?

Já fakt nechci majitelům Rolexu házet hračky do kanálu, ale MNĚ OSOBNĚ připadají tyto hodinky nezáživné. Ale asi to bude taky tím, že u mě tak nějak přestává fungovat mantra "Rolex je prostě Rolex", když nevím, co jinýho bych o nich řekl.

Ale všem jejich majitelům upřímně gratuluju. Vážně. Protože co je lepší než mít hodinky, který chci? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Nesouhlasit s názorem snad můžu, nebo už je to zakázaný? :D

Dovolil jsem si jen napsat pocity uživatele. A to že Ball miluju psát nemusím.

Jasně, že není. :) Já jen myslel, že nesouhlasíš s mým DOJMEM. To mně přišlo divný. A že máš rád Ball vím. Celkem jsi tuhle značku popularizoval.

Nejhorší na tom asi je, že bych si ve skutečnosti možná přál, aby mě Rolex chyt jako spoustu lidí tady. Že bych měl od těch hodinek pak pokoj. :D Koupím si Rolex a simsalabim, už nic jinýho nechci. Jenže mě ty Rolexy prostě neberou. S tím nic nenadělám...

Odesláno (upraveno)

No že Tě neberou jsi už napsal v různých vláknech mockrát, já jen nechápu, proč to pořád opakuješ. :)

Myslím že to v Ženevě už nějak přežijou, a navíc Ti je přece nikdo nenutí s pistolí u hlavy. Nech Rolex Rolexem,

a kup si co Ti udělá radost, ať už to budou Paneraie, Damasko, nebo Omega. O tom přece tenhle web je,

o sdílení radosti a předávání zkušeností. Není o tom co se komu nelíbí. Toho jsou plný ostatní weby.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Gatulace. Ty Rolexy vypadají opravdu parádně.

Jak je to se svítívostí těch Ballů ? Svítí stejně jako Trassery ? Respektive stejně slabě ? Na fotce to vypadá, že svítí podobně jako ty Rolády a pokud byly před tím nasvíceny, bylo by to super.

Ještě jednou gratulace k oběma kouskům.

Bally svítí tak, že si s nimi člověk může ve tmě svítit na cestu, pokud jde pomalu, a oko je přivyklé tmě. S Trassery nesrovnávat !

Počet trubic, délka trubic, a intenzita záření, je naprosto rozdílná. Trassery lze srovnávat s Marathony. Oboje svítí celkem slušně, ale Ball je jiný level.

Odesláno

No že Tě neberou jsi už napsal v různých vláknech mockrát, já jen nechápu, proč to pořád opakuješ. :)

Myslím že to v Ženevě už nějak přežijou, a navíc Ti je přece nikdo nenutí s pistolí u hlavy. Nech Rolex Rolexem,

a kup si co Ti udělá radost, ať už to budou Paneraie, Damasko, nebo Omega. O tom přece tenhle web je,

o sdílení radosti a předávání zkušeností. Není o tom co se komu nelíbí. Toho jsou plný ostatní weby.

Já ti nevím... když pominu to, že takhle jsem rozvedl svou jednoduchou prvotní myšlenku "Bally se mně líbí víc" až na základě tvý nesouhlasný odpovědi, tak budiž. Že v Ženevě nebudou hromadně skákat z oken je mně taky jasný. A řek bych, že většina soudnejch lidí na fóru pochopí, že o to mně ani nešlo. :) Asi jsem svůj názor vyjadřoval zbytečně četně. To může bejt pravda.

Akorát bych si ještě dovolil podotknout, že tvoji větu "Není o tom co se komu nelíbí." jsem fakt nepochopil. A nebo jestli je to tady jen o plácání po zádech, tak jsem fakt někde špatně odbočil. ;)

Odesláno

Musím súhlasiť s Kalifxom. Skúšal so zopár Rolexov a proste nič, s výnimku Dayton. To ale neznamená, že keď neoslovili mňa, tak nemóžu osloviť niekoho iného. To je absolútne v poriadku. Čo je trochu mimo sú tie vaše argumentácie o značke ako takej. To mi príde trocha na palicu, ale keď to tak cítite tak OK, len zbytočne neštartujte po každom kto to tak neprežíva.

Odesláno

Chlapi neblbnite. Ttoto vlakno je to tom, ze som sa chcel spolupacienom len pochvalit.

Mam za to, ze je to to stale aspon trochu "Gentlemansky klub". Tak mi prosim vsetci pochvalte dobry vyber. Nech investicia v cene maleho auta nevyjde nazmar:-) a nezacnem pochybovat

a..Ako pisal Cyber: BALLy svietia dost vyrazne. Trasery som nikdy nemal tak neviem posudit.

ALE...Vcera som trochu bruzdal po nete, nakolko som zistil, ze nemam ziadne chrona.

Chcel by som daco v strednej tiede a po lete pridu dva modely nad ktorymi uvazujem, no neviem sa rozhodnut..

...ale skor ma to taha opat k BALLom lebo sa mi zdaju nositelnejsie.

ale Ta limitka od Hamiltonu je akurat moj rok 1971...Je to znamenie?

a mozno este BALL Trieste

post-4349-082531100 1308467359.jpg

post-4349-029439400 1308467360.jpg

post-4349-080544500 1308467360.jpg

post-4349-045474700 1308467574.jpg

Odesláno

asi moj vyber posobi trochu nesurodo. Za normalnych okolnosti by som ten Hamilton vobec nezvazovaL

Ale nieco na nich je.

inak priemery

Hamilton 45mm

Ball trieste 43 ale su dost vysoke

a tie nove chrona od Ball...puzdro by malo byt totozne s Magnate GMT teda 40mm

Odesláno (upraveno)

Hamiltony jsou jedny z mnoha retro a to je teď trendy. Ale jak budou vypadat za pár let? Trendy věci si rychle omrzí. Lepší než retro je echt vintage.

Nový chrona od Ball jsou takový kompilát, část z Dayton...

Trieste jsou výborný. Svébytný. Nápadný i nápaditý. Všechno to ladí a evokuje právě nějaký ten podmořský stroj. U mě jasný vítěz téhle trojky.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Presne nieco take som potreboval pocut..:-

Dik

Hamiltony jsou jedny z mnoha retro a to je teď trendy. Ale jak budou vypadat za pár let? Trendy věci si rychle omrzí. Lepší než retro je echt vintage.

Trieste jsou výborný. Svébytný. Nápadný i nápaditý. Všechno to ladí a evokuje právě nějaký ten podmořský stroj. U mě jasný vítěz téhle trojky.

Odesláno

Samozrejme gratulácia, mne sa viac páčia hodinky značky Ball. Tritium je fajn pridaná hodnota. Z toho výberu by som na tvojom mieste znova volil Ball, oboje sú krásne.

Odesláno

asi moj vyber posobi trochu nesurodo. Za normalnych okolnosti by som ten Hamilton vobec nezvazovaL

Ale nieco na nich je.

inak priemery

Hamilton 45mm

Ball trieste 43 ale su dost vysoke

a tie nove chrona od Ball...puzdro by malo byt totozne s Magnate GMT teda 40mm

Hamiltony jsou fajn, ale myslím že už jsi dál. Volil bych Ball, ty s tachografickou stupnicí, protože Trieste mají podobný design, a čísla jako už máš na Spacemasterech.
Odesláno

Neviem do akej miery na teba vplýva "omáčka" okolo modelov, ale od mala som frčal a vlastne aj doteraz na objaviteľských témach - hory, hlbiny, vzduch + technicky to vykoumať....viď ako si to zariadili v rodine Piccarda - otec do výšav, syn do hlbín......batyskaf Trieste je jednoznačná voľba, aj keď ich misia je skôr spájaná s Rolex Deep Sea Special.

Odesláno (upraveno)

Chlapi neblbnite. Ttoto vlakno je to tom, ze som sa chcel spolupacienom len pochvalit.

Mam za to, ze je to to stale aspon trochu "Gentlemansky klub". Tak mi prosim vsetci pochvalte dobry vyber. Nech investicia v cene maleho auta nevyjde nazmar:-) a nezacnem pochybovat

... ale však jsem ti je pochválil. Nebo to není z tohohle jednoduchýho příspěvku patrný? : "Gratuluju... skvělý kombo. Ale Ball se mně líbí víc. Respektive není to ani tak o vzhlednosti, ale spíš jsou zajímavější." Akorát se mně teda jedny z nich líbí víc. Což jsem asi přepísk. :)

Bandi, položím ti kontrolní otázku: Kolika členům Chronomagu vydrží nějaký hodinky víc jak pět let? Co myslíš? A nemyslím sběratelský. Mluvím o takovejch těch, jak si je všichni kupujeme "už nafurt"... Takže já bych z vyvanutosti nějakýho modelu po letech strach neměl...:D

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)

hahaha tak si ich nakoniec kupil ..gratulujem, ale neda mi nepochvalit svoje byvale GULE , su krasne a tie chrona su bez chyby..

Upraveno uživatelem shore
Odesláno (upraveno)

Kalifx: ...já se umím oprostit od subjektivního vnímání :)

A i když je moje chování přelétavého ptáčka poměrně konzistentní, tak i pro sebe se snažím VŽDY hledat hodinky s trvalým designem (nerovná se usedlým), hodnotou (morální i finanční) i levným servisem. A retrohodinky u mě prostě nemají místo. Hodinky nejsou botasky, tyčinka Deli a pistáciový Termix.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

... ale však jsem ti je pochválil. Nebo to není z tohohle jednoduchýho příspěvku patrný? : "Gratuluju... skvělý kombo. Ale Ball se mně líbí víc. Respektive není to ani tak o vzhlednosti, ale spíš jsou zajímavější." Akorát se mně teda jedny z nich líbí víc. Což jsem asi přepísk. :)

Ale to ano....:-) Myslel som to vase podpichovanie.....

kazdopadne....Rano, ked som siel do prace som mal Ball a pri soferovani som si ich obzeral a v praci som prezul na Rolex....a tie si budem obzerat cestou z prace. a ak bude priat pocasie dnes s nimi vhupnem do bezena..ved na to su nie?

som normalny?

:sad01_anim:

Bandi, položím ti kontrolní otázku: Kolika členům Chronomagu vydrží nějaký hodinky víc jak pět let? Co myslíš? A nemyslím sběratelský. Mluvím o takovejch těch, jak si je všichni kupujeme "už nafurt"... Takže já bych z vyvanutosti nějakýho modelu po letech strach neměl...:D

Upraveno uživatelem Leviathan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...