jktibet Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Mám modré 46 chrono-doporučoval bych je,přitahují pozornost,bílomodré jsou hůře čitelné a zelené se mi líbí.Zvaž to a myslím,že nic nepokazíš modrou.Ukazuje to na barvu moře a jaksi to podtrhuje charakter hodinek.MK
stopa99 Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Mám modré 46 chrono-doporučoval bych je,přitahují pozornost,bílomodré jsou hůře čitelné a zelené se mi líbí.Zvaž to a myslím,že nic nepokazíš modrou.Ukazuje to na barvu moře a jaksi to podtrhuje charakter hodinek.MK Tak aby som pravdu povedal modre-modre su moj favorit
fcmasakr Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Z těchto bych bral modro-bílé. Já volím černo-černé na meshi. BTW: má někdo info, kdy by se mohly dostat do prodeje?
stopa99 Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Z těchto bych bral modro-bílé. Já volím černo-černé na meshi. BTW: má někdo info, kdy by se mohly dostat do prodeje? V Bratislave som ich uz skusal presne cierno-cierne na meshi cena nieco okolo 3000Euro
igor261069 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 šel bych do zeleno černé, za prvé v reálu vypadá super a za druhé, je to limitka (a asi by bylo těžší ji sehnat), samozřejmě na meshy.
igor261069 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 tak tu limitku beru zpět, u těch 42mm to vypadá, že je to normální model. nicméně ta kombinace je v reálu fakt super. a nebál bych se ani 46mm
Hajek Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 jasně zeleno černý žabinec - na živo nemají chybu
quequeek Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 z toho výběru se mi nejvíc líbí zelený na gumě
lib Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Tady bych vybral černo-zelené a nechal ušít černý řemen se zeleným prošitím.
Bullet Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Asi modre, pote zelene, ikdyz se mi nejvice libi bily cifr, tak zde na techto hodinkach skoro nevidim rucicky a to by mne stvalo....
volfda Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Ptát se na foru jaké hodinky si pořídit je už dost obtížné, natož ptát se na barvu... Dostaneš desítky různých odpovědí. Já ti radím koupit IWC Aquatimer
obchodnik-o3 Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 tak fakt som zvedavy,ktore ta zlomia a co uvidime na ruke odfotene
Street Glide Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 ....i já se přidám s názory a zkušenostmi: Modro/modré- pro B typická a nepřehlédnutelná kombinace,ryze sportovní kombinace nejde nosit ke všemu Černo/černé - trochu okoukaná kombinace bez výstřelku,sportovní a elegantní,jde nosit úplně ke všemu Modro/bílé - odvážná ne běžná a ryze sportovní("letní") kombinace - ale mít na paměti,že bílý číselník v kombinaci s barevnou lunetou opticky mírně zmenšujea bílé nebo ivory číselníky u Breitlingu jsou nádherné a elegantní při pohledu z úhlu,ale při přímém pohledu působí poněkud mdle,nikoliv však nečitelně-můj vjem :-))
Leviathan Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Jasne..chod do nich. dokup par insertov do lunety a ciferniky roznych farieb a mas vystarane a tie postarane o zabavu
BrotHell Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Z těchto barevných kombinací mi nejvíc sedne modrá/modrá. Ty stim bílým cifernikem mi přijdou špatně čitelné.
Street Glide Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Odesláno 27. června 2011 No takhle jsem to kdysi také chtěl řešit,ale ciferníky bohužel u Breitling dokoupit nejdou,jdou pouze vyměnit :-(( Jasne..chod do nich. dokup par insertov do lunety a ciferniky roznych farieb a mas vystarane a tie postarane o zabavu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.