Přejít na obsah

Breitling SOH 42

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám modré 46 chrono-doporučoval bych je,přitahují pozornost,bílomodré jsou hůře čitelné a zelené se mi líbí.Zvaž to a myslím,že nic nepokazíš modrou.Ukazuje to na barvu moře a jaksi to podtrhuje charakter hodinek.MK

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mám modré 46 chrono-doporučoval bych je,přitahují pozornost,bílomodré jsou hůře čitelné a zelené se mi líbí.Zvaž to a myslím,že nic nepokazíš modrou.Ukazuje to na barvu moře a jaksi to podtrhuje charakter hodinek.MK

Tak aby som pravdu povedal modre-modre su moj favorit :smile_anim:
Odesláno

Z těchto bych bral modro-bílé.

Já volím černo-černé na meshi.

BTW: má někdo info, kdy by se mohly dostat do prodeje?

V Bratislave som ich uz skusal presne cierno-cierne na meshi cena nieco okolo 3000Euro
Odesláno

Ptát se na foru jaké hodinky si pořídit je už dost obtížné, natož ptát se na barvu... Dostaneš desítky různých odpovědí. Já ti radím koupit IWC Aquatimer :)

Odesláno

....i já se přidám s názory a zkušenostmi:

Modro/modré- pro B typická a nepřehlédnutelná kombinace,ryze sportovní kombinace nejde nosit ke všemu

Černo/černé - trochu okoukaná kombinace bez výstřelku,sportovní a elegantní,jde nosit úplně ke všemu

Modro/bílé - odvážná ne běžná a ryze sportovní("letní") kombinace - ale mít na paměti,že bílý číselník v kombinaci s barevnou lunetou opticky mírně zmenšuje

a bílé nebo ivory číselníky u Breitlingu jsou nádherné a elegantní při pohledu z úhlu,ale při přímém pohledu působí poněkud mdle,nikoliv však nečitelně-můj vjem :-))

Odesláno

No takhle jsem to kdysi také chtěl řešit,ale ciferníky bohužel u Breitling dokoupit nejdou,jdou pouze vyměnit :-((

Jasne..chod do nich. dokup par insertov do lunety a ciferniky roznych farieb a mas vystarane a tie postarane o zabavu

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...