stopa99 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Pohravam sa s myslienkou ze by som kupil tento model(vzdy sa mi pacil ale 38 bolo malo a 46 vela) a 42mm je super.Tak co myslite aku farebnu kombinaciu zvolit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Já preferuju černou, ale pokud z těchto tak modro-modrá kombinace.
Kalifx Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Za mě zelenou nee, modrou nic nezkazíš, ale pokud chceš přitáhnout pozornost, tak ber ty prostřední. Není to úplně tradiční kombinace (v této konkrétní podobě), takže maj u mě bod za originalitu.
ravo Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 modro biele.. aj ked z uvedeneho obrazku sa byt horsia citatelnost svetlych ruciciek na bielom ciferniku.
GentlemanT Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Já bych zvolil klasickou modro-modrou variantu (+ tah)
African Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 S námi si asi nevybereš Za mě modré, nebo zelené, ty bílé opravdu budou mít sníženou čitelnost, trochu nechápu Béčka, že na bílý ciferník použily stejný typ stříbrných ruček"
jankoxxx Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 za mna bud tie modre alebo modro biele. modro biele su moj favorit.. citatelnost na slnku bude aj na nich dobra bo tie niklove rucicky budu na slnku svietit jak svina..
Kalifx Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 modro biele.. aj ked z uvedeneho obrazku sa byt horsia citatelnost svetlych ruciciek na bielom ciferniku. S námi si asi nevybereš Za mě modré, nebo zelené, ty bílé opravdu budou mít sníženou čitelnost, trochu nechápu Béčka, že na bílý ciferník použily stejný typ stříbrných ruček" Ta čitelnost samozřejmě nebude tak dobrá, jako u černýho cifru, ale podle mě jsou u Breitlingu obavy s čitelností (alespoň co se světlejch ruček na světlým pozadí týká) zbytečný. Ručky jsou leštěný a hážou odlesky skoro v každý poloze, takže já bych to neřešil. EDIT: spíš tahle fotka z TZ je lepší: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT 2: janko mě předběh...
ravo Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Ta čitelnost samozřejmě nebude tak dobrá, jako u černýho cifru, ale podle mě jsou u Breitlingu obavy s čitelností (alespoň co se světlejch ruček na světlým pozadí týká) zbytečný. Ručky jsou leštěný a hážou odlesky skoro v každý poloze, takže já bych to neřešil. suhlas, akurat pouzita fotka v prvom prispevku by mohla byt pre potencionalnych kupcov skor odradzajuca. mohli to nafotit kontrastnejsie aby im to nesplyvalo.
Gustaf Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 za mně modro-bílá...a ještě k tomu by se hodili k fandění na hokej http://www.youtube.com/watch?v=uv4zVFdaV8M
jankoxxx Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 celkovo su to hodinky ktore musi clovek vidiet nazivo. plasticita indexov aj rucicky ich velmi ozivuju. cele je to leskle ako vylestene psie gulicky. velmo frajerske hodinky!
stopa99 Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 No chel by som ich videit nazivo hlavne tie modro-biele...a k nim nazivo prirovnat modro-modre...ale to sa mi asi v nasich obchodoch nepodari Nazivo som zatial videl iba cierne
vraby Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 modrobílé,jedno live foto(chrono)Myslím že čitelnost bude v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.