Přejít na obsah

Breitling SOH 42

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Za mě zelenou nee, modrou nic nezkazíš, ale pokud chceš přitáhnout pozornost, tak ber ty prostřední. Není to úplně tradiční kombinace (v této konkrétní podobě), takže maj u mě bod za originalitu.

Odesláno

S námi si asi nevybereš :smile_anim:

Za mě modré, nebo zelené, ty bílé opravdu budou mít sníženou čitelnost, trochu nechápu Béčka, že na bílý ciferník použily stejný typ stříbrných ruček"

Odesláno

modro biele.. aj ked z uvedeneho obrazku sa byt horsia citatelnost svetlych ruciciek na bielom ciferniku.

S námi si asi nevybereš :smile_anim:

Za mě modré, nebo zelené, ty bílé opravdu budou mít sníženou čitelnost, trochu nechápu Béčka, že na bílý ciferník použily stejný typ stříbrných ruček"

Ta čitelnost samozřejmě nebude tak dobrá, jako u černýho cifru, ale podle mě jsou u Breitlingu obavy s čitelností (alespoň co se světlejch ruček na světlým pozadí týká) zbytečný. Ručky jsou leštěný a hážou odlesky skoro v každý poloze, takže já bych to neřešil.

EDIT: spíš tahle fotka z TZ je lepší:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

EDIT 2: janko mě předběh... :)

Odesláno

Ta čitelnost samozřejmě nebude tak dobrá, jako u černýho cifru, ale podle mě jsou u Breitlingu obavy s čitelností (alespoň co se světlejch ruček na světlým pozadí týká) zbytečný. Ručky jsou leštěný a hážou odlesky skoro v každý poloze, takže já bych to neřešil.

suhlas, akurat pouzita fotka v prvom prispevku by mohla byt pre potencionalnych kupcov skor odradzajuca. mohli to nafotit kontrastnejsie aby im to nesplyvalo.

Odesláno

No chel by som ich videit nazivo hlavne tie modro-biele...a k nim nazivo prirovnat modro-modre...ale to sa mi asi v nasich obchodoch nepodari :crying_anim:

Nazivo som zatial videl iba cierne

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...