Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Paráda, černá jim sluší (jako imho prvním Bondovkám) pořád nechápu přiteplený tah :) je odolný, neuvěřitelně pohodlný se sponou na kterou nejde nic špatného říct a bude mít konečně i šrouby, pro mě perfektní! Ve srovnání s tahy od Bček a např Tag monaco se neleskne skoro vůbec;)

Odesláno

Paráda, černá jim sluší (jako imho prvním Bondovkám) pořád nechápu přiteplený tah :) je odolný, neuvěřitelně pohodlný se sponou na kterou nejde nic špatného říct a bude mít konečně i šrouby, pro mě perfektní! Ve srovnání s tahy od Bček a např Tag monaco se neleskne skoro vůbec;)

podle me vypadaji paradne, a jedinou vadu maj to ze nemaji 8500 jinak teda bomba!!!

v nemecku jsou za 65k

Odesláno

Prave som na Oxford Street, kde maju nove PO vystavene. Pani poviem Vam jedno. Nove PO su dokonale! Dilema vyriesena. :)

tohle si mel dat o vlakno vedle, ale diky za super report, uz aby tu byly!!!
Odesláno

dalsia aktualna fotoochutnavka z WUS

vypadají naprosto skvěle, díky za link, osobně bych si je možná i zařadil před PO. už se těším, až je někde omrknu a porovnám naživo černou a modrou, možná kandidát na další hodinky do sbírky. Už dlouho pokukuju po 2531.80, ale možná rovnou počkám na tyhle.

Odesláno

tohle si mel dat o vlakno vedle, ale diky za super report, uz aby tu byly!!!

A fakt, sekol som sa, to kvoli tej rychlosti a radosti. Ak bude mat nejaky moderator cas, moze to prosim presunut. Inak cena na kozi je ?3700 chrono na tahu ?4900, PAM 312 ?4400 a Ingenieur7d ?9820
Odesláno (upraveno)

To cerny datum je velky krok vedle.

Naprostý souhlas.

Bez vlnek vypadají divně, ale to černý datum na modré verzi je vážně ošklivý.

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno

U původních SMPéček mne víc zaujaly modré (právě na ruce), ale u nové verze bych šel do černých. Ty nové v černé barvě se mi líbí víc i než obě původní barevná provedení.

Odesláno

Nemá náhodou někdo informaci kdy budou nové CHRONO DIVER??? Pořád se nikde nemůžu dopátrat odpovědi.

pockej si na basel 2012, mozna tam budou predstaveny nove chrona a to bude v breznu
Odesláno

Díky za info, snad do té doby nekoupím něco jiného:))

to v klidu kup:) pokud se vůbec představí, tak než se dostanou do prodeje máš dalších 7-X měsíců
Odesláno (upraveno)

to v klidu kup:) pokud se vůbec představí, tak než se dostanou do prodeje máš dalších 7-X měsíců

to jsem psat nechtel, aby to equipa nevydesilo, protoze PO vysly v breznu a jeste porad susim hubu:-) ale snad uz to nebude dlouho trvat... Upraveno uživatelem lastam
Odesláno
Jednoznacne se priklanim k tem starym SMP. Pripada mi, ze jediny, co je tak nejak zvyraznuje je ten cisty leskly cifr. Nelibi se mi zaobleny rohy na datumovce, spona a ten napis Professional nahore. Vic se mi libi na starych jen napis Omega, prislusnost k modelovy rade a zbytek v jednom pismu dole. Co ovsem hodnotim kladne je samozrejme luneta a sroubky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...