lastam Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Jednoznacne se priklanim k tem starym SMP. Pripada mi, ze jediny, co je tak nejak zvyraznuje je ten cisty leskly cifr. Nelibi se mi zaobleny rohy na datumovce, spona a ten napis Professional nahore. Vic se mi libi na starych jen napis Omega, prislusnost k modelovy rade a zbytek v jednom pismu dole. Co ovsem hodnotim kladne je samozrejme luneta a sroubky. me se tedy nelibi, ze nove smp maji lunetu ze stran takovou jakoby tlustsi, elegantnejsi bylo to, ze celkove ty hodinky pusobily jako vic do oblouku s tim sklem a lunetou, jinak se mi moc libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 za mna, ked modre SMPcka tak v starom prevedeni (2220) a cierne v novom - tym to slusi viac. Velke plus davam za novu lunetku, kt. budi masivnejsi dojem, ma hrubsi okraj a je menej zosikmena. Velkou nevyhodou bude poriadne mastna cena tejto lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Další majitel nových černých bondovek, vypadají famózně... http://forums.watchuseek.com/f20/my-graduation-gift-here-610694.html Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Skutočne pekné hodinky, ale ja by som ponechal pôvodný ťah. Nie som priaznivcom tuningu hodiniek strapom, ktorý ich vzhľad podstatne mení (v tomto prípade výrazne k horšiemu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Skutočne pekné hodinky, ale ja by som ponechal pôvodný ťah. Nie som priaznivcom tuningu hodiniek strapom, ktorý ich vzhľad podstatne mení (v tomto prípade výrazne k horšiemu). Strap je prisernej tuning, to je hnus!!! Tah bondovek je perfektni hlavne kdyz je novej, asi si ho chce tim strapem setrit na svatecni chvile:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Souhlas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Krásný hodinky, jen bych na střídačku s tahem volil místo strapu kaučuk (pokud peníze dovolí origo). Jinak mi obecně vadí, že nový model SMP nemá verzi s quartz - myslím, že by na tom mohli zapracovat a vytvořit i něco s pořádným baterkáčem jako má např. Breitling Colt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Pěkný jsou a náhodou mě se to na tom strapu docela líbí,i když PO jsou na strapu hezčí,včera jsem si jeden černej objednal,jsem zvědavej jak to bude vypadat v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 modre bondovky - su uplne perfektne! odtien modrej sa im vazne podaril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 modre bondovky - su uplne perfektne! odtien modrej sa im vazne podaril Kdyby byl ve skutečnosti takový, jako na první fotce, byla by to paráda, ale bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Kdyby byl ve skutečnosti takový, jako na první fotce, byla by to paráda, ale bohužel nuz, nazivo som ich este nevidel.. asi si spravim vylet a omrkenm, lebo pozerat len na fotky nie je ono ( a hlavne, ked vravis, ze v skutocnosti to taka pekna modra nie je.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 nuz, nazivo som ich este nevidel.. asi si spravim vylet a omrkenm, lebo pozerat len na fotky nie je ono ( a hlavne, ked vravis, ze v skutocnosti to taka pekna modra nie je.. ) No neměl jsem štěstí na sluneční světlo, jen indoor a jak jsem se těšil, tak mě to opadlo - ale je to o osobních preferencích a zvyku, to dá rozum. Já si k novým Bondovkám vysnil něco jako "původní univerzální modrošedá v modřejším a tmavším provedení" a je to prostě jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) další nový modrý bonďáky z WUS http://forums.watchuseek.com/f20/few-more-daylight-smp-cer-634076.html http://forums.watchuseek.com/f20/more-pics-my-blue-smp-ceramic-modem-burner-633830.html Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 parada! modra je dobra na tej prvej fotke vyzeraju ako bez skla a ze maju dost "hlboky" dial..uz len napratat do nich 8500ku, priehlad a hotovo: dokonale hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 parada! modra je dobra na tej prvej fotke vyzeraju ako bez skla a ze maju dost "hlboky" dial.. uz len napratat do nich 8500ku, priehlad a hotovo: dokonale hodinky jj ale 8500 je trošku tlustší než 2500D, bondovky by potom musely nabrat pár milimetrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Další majitel nových černých bondovek, vypadají famózně... http://forums.watchu...ere-610694.html Krása, snad lepší jak klasický modrý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Nedávno jsem modré viděl naživo u Dušáka a překvapilo mne, jak vypadají naživo dobře, na fotkách se mi totiž vůbec nelíbily.Nicméně hned před nimi byl starý model s vlnkami a tomu nemohly v mých očích konkurovat, mě tam ty vlnky prostě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 A už je tady i pěkná 007 limitka. http://www.freshnessmag.com/2012/01/24/omega-seamaster-professional-james-bond-007-50th-anniversary-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro17 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Modra verzia je krajšia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASV Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Postrádám tam vlnky, podle mě k SMP patří. A ten černý věc datumovky se mě moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se