Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER 2011

Hajek

Doporučené příspěvky

Jednoznacne se priklanim k tem starym SMP. Pripada mi, ze jediny, co je tak nejak zvyraznuje je ten cisty leskly cifr. Nelibi se mi zaobleny rohy na datumovce, spona a ten napis Professional nahore. Vic se mi libi na starych jen napis Omega, prislusnost k modelovy rade a zbytek v jednom pismu dole. Co ovsem hodnotim kladne je samozrejme luneta a sroubky.

me se tedy nelibi, ze nove smp maji lunetu ze stran takovou jakoby tlustsi, elegantnejsi bylo to, ze celkove ty hodinky pusobily jako vic do oblouku s tim sklem a lunetou, jinak se mi moc libi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Skutočne pekné hodinky, ale ja by som ponechal pôvodný ťah. Nie som priaznivcom tuningu hodiniek strapom, ktorý ich vzhľad podstatne mení (v tomto prípade výrazne k horšiemu).

Strap je prisernej tuning, to je hnus!!! Tah bondovek je perfektni hlavne kdyz je novej, asi si ho chce tim strapem setrit na svatecni chvile:-)
Odkaz ke komentáři

Krásný hodinky, jen bych na střídačku s tahem volil místo strapu kaučuk (pokud peníze dovolí origo).

Jinak mi obecně vadí, že nový model SMP nemá verzi s quartz - myslím, že by na tom mohli zapracovat a vytvořit i něco s pořádným baterkáčem jako má např. Breitling Colt.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

nuz, nazivo som ich este nevidel.. asi si spravim vylet a omrkenm, lebo pozerat len na fotky nie je ono ( a hlavne, ked vravis, ze v skutocnosti to taka pekna modra nie je.. )

No neměl jsem štěstí na sluneční světlo, jen indoor a jak jsem se těšil, tak mě to opadlo - ale je to o osobních preferencích a zvyku, to dá rozum. Já si k novým Bondovkám vysnil něco jako "původní univerzální modrošedá v modřejším a tmavším provedení" a je to prostě jinak :)
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Nedávno jsem modré viděl naživo u Dušáka a překvapilo mne, jak vypadají naživo dobře, na fotkách se mi totiž vůbec nelíbily.

Nicméně hned před nimi byl starý model s vlnkami a tomu nemohly v mých očích konkurovat, mě tam ty vlnky prostě chybí.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...