Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

koupil jsem tyto hodinky a chybi jim index na 10 hodine, jinak jsou ve skvelem stavu a zcela funkcni. Neporadite nekdo jak tento nedostatek odstranit? Predpokladam ze stejny cifernik nesezenu, stejny index take ne, myslite ze si s tim poradi nejaky hodinar a index vyrobi, pripadne upravi jiny?

Diky za kazdou radu!

Odesláno

myslite ze si s tim poradi nejaky hodinar a index vyrobi, pripadne upravi jiny?

Pěknej řemen...

Jinak já bych řekl, že ptát se tady je celkem zbytečný - zeptej se hodináře (hodinářů), který máš k dispozici, jestli by byl(i) schopní s tím něco udělat. Co ti bude platný, když ti tu někdo napíše "jó, to by mělo jít..." když tě pak hodinář pošle do pryč.

Odesláno

Ahoj, sem si rikal, jestli se treba nejaky hodinar tady neozve ze by to zmaknul, prpadne neporadi ;). Ale kazdopadne se k nejakemu chystam, remen ma peknou patinu, to je pravda :).

Hele, jeden takový index není vyrobitelný, jediná realistická šance je, že by nějaký hodinář našel něco podobného a nalepil to tam.
Odesláno

Hele, jeden takový index není vyrobitelný, jediná realistická šance je, že by nějaký hodinář našel něco podobného a nalepil to tam.

Mohu se zeptat proč? Jde o poměr pracnost a cena? Přijde mi že tohle musí zvládnout každý zlatník.

Odesláno

Mohu se zeptat proč? Jde o poměr pracnost a cena? Přijde mi že tohle musí zvládnout každý zlatník.

Viděls někdy takový index? :lol:

Ale vážně, je to technologicky náročná věc, příprava na výrobu by stála ranec a samotná výroba pak už skoro nic.

Odesláno (upraveno)

Viděls někdy takový index? :lol:

Ale vážně, je to technologicky náročná věc, příprava na výrobu by stála ranec a samotná výroba pak už skoro nic.

Viděl jsem to u mého známého zlatníka. Dělal to zhruba tak, že konec prutu vytvaroval, potom odřízl a nakonec doleštil a domatoval fasety. Neposoudím, zda li to bylo ťip ťop, ale výsledek se mi líbil.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Viděl jsem to u mého známého zlatníka. Dělal to zhruba tak, že konec prutu vytvaroval, potom odřízl a nakonec doleštil a domatoval fasety. Neposoudím, zda li to bylo ťip ťop, ale výsledek se mi líbil.

Takhle by to samozřejmě šlo, ale obávám se, že výsledek nestojí za tu námahu. Sám bych to takhle mít mohl, ale zákazníkovi bych se to bál nabídnout.

To už by se mi zdálo lepší, hledat někde ve vracích hodinek nějaký, co nejpodobnější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...