Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Všechny zdravím,

měl jsem dnes na ruce tyto krasavce (Hamilton Jazzmaster Auto Chrono, Reference No. : H32656133) a jsem jimi docela hodně unešený, takže nejsem už úplně objektivní pozorovatel. Víte o nějakých zásadních mouchách, které tyto hodinky mají. Máte s nimi vlastní zkušenost.

Díky za každý postřeh.

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/auto-chrono/H32656133

Pavel

Upraveno uživatelem PavelBr
Odesláno

Neznám. Ale čeho bych se bál? Toho, že stojí tisíc dolarů, něco bude stát pošta (možná je v ceně, jsem línej to tam číst), takže to bude v přepočtu zhruba nějakých 18 tisíc? Spíš víc. Když vynásobím 18 tisíc 1,2 (DPH 20%), uvědomím si, že to může být na celnici měsíc až dva, když si uvědomím, že to asi není oficiální AD (jsem línej se koukat), což znamená, že je záruka jen u tohoto prodejce, tak si troufám říct, že ty ušetřený peníze za to nestojí... Kdybys tam pro ně jel, tak je ušetřený peníz větší.

Odesláno

Já kupoval svoje od nějakého týpka z USA. Byly mírně jeté, ale za skvělou cenu a k tomu se ještě neplatilo clo a ani DPH, takže v poho...dnes je to asi jinak.

Ale jazzmaster jsou dobrý hodinky. Doporučuji. Vypadají na ruce skvěle!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...