Přejít na obsah

Ktere - Diver tool watch

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

MM300 ti tu pochvali 90% ludi, doxu 50% a oris asi 20%. Ani s jednymi chybu neurobis. Od Orisu by som ale urcite vyberal nieco s 47mm puzdrom. MM300 su asi najvyssie, co sa tyka kalibru a spracovania. Doxa je uplne jebla firma, ale SUBy ju drzia medzi normalnymi znackami. Oris je stred, co niekedy nie je na skodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oris pochválí 20% lidí? Já jsem tu zatím nezaznamenal moc negativních reakcí na Oris, spíše naopak. Takže bych těch 20% klidně zvýšil na 90% :)

Oris je jedna z mála firem, kde se mi líbí většina produkce. A navíc své Oris potápky stále mám, což je, vzhledem k tomu, jak často točím hodinky, docela úspěch této značky :D

A ano, MM300 ti tady pochválí skoro každý, ale skoro nikdo si je nekoupí. Což také o něčem svědčí. Jinak nic proti těmto skvělým hodinkám.

Odkaz ke komentáři

Oris pochválí 20% lidí? Já jsem tu zatím nezaznamenal moc negativních reakcí na Oris, spíše naopak. Takže bych těch 20% klidně zvýšil na 90% :)

Oris je jedna z mála firem, kde se mi líbí většina produkce. A navíc své Oris potápky stále mám, což je, vzhledem k tomu, jak často točím hodinky, docela úspěch této značky :D

A ano, MM300 ti tady pochválí skoro každý, ale skoro nikdo si je nekoupí. Což také o něčem svědčí. Jinak nic proti těmto skvělým hodinkám.

To ze niekto nepochvali Oris neznamena, ze na ne negativne reaguje, to urcite nie. Ale pre chronomagora z nasej oblasti je mm300 a doxa stale zoo, nie zvířena z našich luhů a hájů
Odkaz ke komentáři

ano, nekoupí, lebo vsetci riesia pichoviny typu machrindeks, swiss made, nemam paypal ani kreditku /zato pozlatene vidle s kotvičkou a zelenou šprckou mam troje/ atd

povím vám jak to je, dzeci, oris dajvrú je plný ebáj. su to pekne hodinky, vela ludi ich pochvali, ale malokto si ich kupi /toto sadne presne na vsetky tu premielane hodinky/. mne sa napriklad pacia, ale viem ze by rychlo isli z domu. porovnavame tu troje velmi rozdielne hodinky, a pochopitelne sme velmi subjektivni, takze to skor nechajme na autora vlakna.. a btw, zacinalo to tu s GMT :)

...takze Ovcane Megousi, co tak Rolady? :)

Odkaz ke komentáři

No,nečekal sem že se jich budou,tolik zbavovat.Co v tom asi bude...

tehle sarkasmus miluju... komentuješ takhle i prodeje jiných značek? Třeba u mě je to o tom, že chci jiné potápky a dvoje doma držet nebudu. S kvalitou a spokojeností s Doxama to nemá nic společného. Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...