kamilb Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 To sem poznal,mám je poznačený.V tom rámečku na trojce mám napsanou sedmičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 No kdo ríká že nemají koule měl by si zkontrolovat svoje vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 MM300 ti tu pochvali 90% ludi, doxu 50% a oris asi 20%. Ani s jednymi chybu neurobis. Od Orisu by som ale urcite vyberal nieco s 47mm puzdrom. MM300 su asi najvyssie, co sa tyka kalibru a spracovania. Doxa je uplne jebla firma, ale SUBy ju drzia medzi normalnymi znackami. Oris je stred, co niekedy nie je na skodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Oris pochválí 20% lidí? Já jsem tu zatím nezaznamenal moc negativních reakcí na Oris, spíše naopak. Takže bych těch 20% klidně zvýšil na 90% Oris je jedna z mála firem, kde se mi líbí většina produkce. A navíc své Oris potápky stále mám, což je, vzhledem k tomu, jak často točím hodinky, docela úspěch této značky A ano, MM300 ti tady pochválí skoro každý, ale skoro nikdo si je nekoupí. Což také o něčem svědčí. Jinak nic proti těmto skvělým hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Oris pochválí 20% lidí? Já jsem tu zatím nezaznamenal moc negativních reakcí na Oris, spíše naopak. Takže bych těch 20% klidně zvýšil na 90% Oris je jedna z mála firem, kde se mi líbí většina produkce. A navíc své Oris potápky stále mám, což je, vzhledem k tomu, jak často točím hodinky, docela úspěch této značky A ano, MM300 ti tady pochválí skoro každý, ale skoro nikdo si je nekoupí. Což také o něčem svědčí. Jinak nic proti těmto skvělým hodinkám. To ze niekto nepochvali Oris neznamena, ze na ne negativne reaguje, to urcite nie. Ale pre chronomagora z nasej oblasti je mm300 a doxa stale zoo, nie zvířena z našich luhů a hájů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Ale pre chronomagora z nasej oblasti je mm300 a doxa stale zoo No pardon kolego, bych řek, že už Doxa až takové ZOO už není. Stačí se porozhlédnout po Prodám . Megouši, kup si Doxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Oris pochválí 20% lidí? Já jsem tu zatím nezaznamenal moc negativních reakcí na Oris, spíše naopak. Takže bych těch 20% klidně zvýšil na 90% Oris je jedna z mála firem, kde se mi líbí většina produkce. A navíc své Oris potápky stále mám, což je, vzhledem k tomu, jak často točím hodinky, docela úspěch této značky A ano, MM300 ti tady pochválí skoro každý, ale skoro nikdo si je nekoupí. Což také o něčem svědčí. Jinak nic proti těmto skvělým hodinkám. ano, nekoupí, lebo vsetci riesia pichoviny typu machrindeks, swiss made, nemam paypal ani kreditku /zato pozlatene vidle s kotvičkou a zelenou šprckou mam troje/ atd povím vám jak to je, dzeci, oris dajvrú je plný ebáj. su to pekne hodinky, vela ludi ich pochvali, ale malokto si ich kupi /toto sadne presne na vsetky tu premielane hodinky/. mne sa napriklad pacia, ale viem ze by rychlo isli z domu. porovnavame tu troje velmi rozdielne hodinky, a pochopitelne sme velmi subjektivni, takze to skor nechajme na autora vlakna.. a btw, zacinalo to tu s GMT ...takze Ovcane Megousi, co tak Rolady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Johó instante, to je boží nápad, Rolexy GMT se zelenou GMT ručkou, to je paráda. Nápad má však malý zádrhel, cenu Orisek jsme přešvihli cca o 200% . Mám celkem přesnou představu co nám Megouš řekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Doxa...,Stačí se porozhlédnout po Prodám No,nečekal sem že se jich budou,tolik zbavovat.Co v tom asi bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 To bych taky rád věděl !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Keď sa tu spomína už RLX..porovnanie MM300 & 16610LV, ja si ešte chvíľu počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ja si ešte chvíľu počkám A na co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Kým dám dokopy 2650 USD na Marinemastery od Higutchiho (cena bez dane vratane Fedexu). Asi si na ukľudnenie splaším Poor man´s Marinemaster od Harolda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Johó instante, to je boží nápad, Rolexy GMT se zelenou GMT ručkou, to je paráda. Nápad má však malý zádrhel, cenu Orisek jsme přešvihli cca o 200% . Mám celkem přesnou představu co nám Megouš řekne. ...no ono to chcel byt skor vtip, ze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ...no ono to chcel byt skor vtip, ze.. Pockaj pockaj, o Rolexe sa nezartuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Pockaj pockaj, o Rolexe sa nezartuje... to nestoji zato, mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 (upraveno) No,nečekal sem že se jich budou,tolik zbavovat.Co v tom asi bude... tehle sarkasmus miluju... komentuješ takhle i prodeje jiných značek? Třeba u mě je to o tom, že chci jiné potápky a dvoje doma držet nebudu. S kvalitou a spokojeností s Doxama to nemá nic společného. Upraveno 27. června 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ono celkovo, ruku na srdce, utvarat si na hodinky nazor na zaklade predajneho vlakna tohto fora.. treba to vobec komentovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ono celkovo, ruku na srdce, utvarat si na hodinky nazor na zaklade predajneho vlakna tohto fora.. treba to vobec komentovat? to je fakt, kde by teprve potom byly Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 ..ako hovori Sibir "tie ta nikdy neomrzia".. hlavne tie modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se