Klotzman Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 Tak si můžem udělat menší tipovací soutěž kdo bude blíž, já typuju stáří na 168. Na 168+ se mi zdají příliš placaté, já tipuju o 100 let míň, takže řekněme 1790+. Tak teď ještě ten punc.
orava Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Odesláno 28. července 2011 ...musím vas sklamať s tipovania nič nebude,punc letopočtu na nich nie je,sú tam len inicialy klenotníka.Ano poznám anglické puncovné značky napr.foto rok 1763
harasta Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Zdravím zase po delší době. Některým děkuji za rady (upřímně), některým za péči (trochu jedovatěji). V Litvě jsem konečně zabydlený na nějakou dobu a hodinky zůstaly pro jistotu v ČR. Jenom bych rád podotknul, že nejsem extrémní zažranec do hodinek a proto jsem necítil potřebu toto forum kontrolovat každý den, kór když mě čekala dovolená a pak přesun. Chtěl jsem pouze rady, které jsem dostal, za ty děkuji. Pro ty, které zajímá osud hodinek, tak byly vyčištěny (bylo vybráno i smetí z pod skla) a byly v nich napraveny nějaké nepravosti (Paravan, Brno). Řekl si o 1000,- Kč, pokud by to někoho moc zajímalo. Hodinky trochu prokoukly (spíše více), přestaly se nehorázně zpožďovat (v současné době - resp asi před dvěma týdny, když jsem je měl naposledy v ruce - se předbíhaly cca o půl minuty denně). Za rady ještě jednou děkuji.
kutilprim Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Zdravím zase po delší době. Některým děkuji za rady (upřímně), některým za péči (trochu jedovatěji). V Litvě jsem konečně zabydlený na nějakou dobu a hodinky zůstaly pro jistotu v ČR. Jenom bych rád podotknul, že nejsem extrémní zažranec do hodinek a proto jsem necítil potřebu toto forum kontrolovat každý den, kór když mě čekala dovolená a pak přesun. Chtěl jsem pouze rady, které jsem dostal, za ty děkuji. Pro ty, které zajímá osud hodinek, tak byly vyčištěny (bylo vybráno i smetí z pod skla) a byly v nich napraveny nějaké nepravosti (Paravan, Brno). Řekl si o 1000,- Kč, pokud by to někoho moc zajímalo. Hodinky trochu prokoukly (spíše více), přestaly se nehorázně zpožďovat (v současné době - resp asi před dvěma týdny, když jsem je měl naposledy v ruce - se předbíhaly cca o půl minuty denně). Za rady ještě jednou děkuji. Tisícovka za vyčištění, to pán nebyl z laciného kraje. Kolik by asi chtěl kdyby musel vyměnit nějakou součástku .
harasta Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Tisícovka za vyčištění, to pán nebyl z laciného kraje. Kolik by asi chtěl kdyby musel vyměnit nějakou součástku . No vzhledem k tomu, že se zpožďovaly skoro o hodinu za den, tak nevím jestli pomohlo jen čištění. Ale uznávám, že cenou jsem byl trochu překvapen, i když jsem se snažil počítat s lecčíms.
kutilprim Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 No vzhledem k tomu, že se zpožďovaly skoro o hodinu za den, tak nevím jestli pomohlo jen čištění. Ale uznávám, že cenou jsem byl trochu překvapen, i když jsem se snažil počítat s lecčíms. Dle mého názoru nic vyměňovat nemusel, stačilo jen vyčistit od starého zatuhlého oleje a znovu promazat. Na cenu se to chce zeptat předem, jinak tě natáhnou. Poctivej hodinář by ti cenu řek předem a zeptal by se, jestli to chceš nechat za ty prachy vyčistit. Ono to čištění dá docela práci, musí se komplet rozebrat celej strojek a pak zase složit. Je to práce cca na 2 hodiny. Takže 499 Kč na hodinu + trocha oleje tak za 2 Kč ( když to přeženu ). Asi začnu dělat hodináře, když je z toho takovej vejvar.
harasta Odesláno 11. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Dle mého názoru nic vyměňovat nemusel, stačilo jen vyčistit od starého zatuhlého oleje a znovu promazat. Na cenu se to chce zeptat předem, jinak tě natáhnou. Poctivej hodinář by ti cenu řek předem a zeptal by se, jestli to chceš nechat za ty prachy vyčistit. Ono to čištění dá docela práci, musí se komplet rozebrat celej strojek a pak zase složit. Je to práce cca na 2 hodiny. Takže 499 Kč na hodinu + trocha oleje tak za 2 Kč ( když to přeženu ). Asi začnu dělat hodináře, když je z toho takovej vejvar. Já se dopředu zeptal a on mi řekl, že něco mezi osmi a dvanácti sty mám počítat. Nakonec se trefil přesně mezi :-) A co se týká práce: pokud to neumím, tak to holt budu muset zaplatit no, nedá se svítit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se