Martz Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Ahoj chlapi, máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Už mě několikrát praštily přes nos, dnes jsem si je zkoušel u Koscomů a až na tah jsou parádní. Potřebuji něco s nádechem do modra a tohle se mi moc líbí. Nevlastníte je někdo? Na živo vypadají skvěle, hlavně ta luneta, vypadá úplně jinak než na té fotce.Jaké jsou obecně zkušenosti u Seika s qtz chronem? Model: Seiko SNN197u koscomů za asi 6500 CZK, ebay 250 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Martzi, asi ti to moc nepomuze, ja mel tyhle chronografy SNAB05P1, ale ty maji kalibr 7T62, ty tvoje 7T94. ale ptas se dost obecne, tak co. jo, spokojenost velka, prodal jsem je, abych si koupil svycarskej chronograf (taky quartz), Mondaine, ale ty Seika byly proste lepsi! ronda zastavila odpocet desetin vterin po pul minute, a i kdyz scitala dal a ukazala presny casovy usek po zastaveni odpoctu, nebylo to ono. Seiko odmerovalo cas plynule, rucicka krasne plavala po petinach sekundy, vsechno licovalo, proste parada. tolik ma trocha do mlyna.
petr_cha Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 Ty ručky jsou pěkný, jsou asi úplně stejný jako u Seiko Knight. Já jsem docela koukal po SNN213, které mají stejný kalibr, takže jakékoliv zkušenosti bych si taky rád přečet..
instant Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Odesláno 28. června 2011 tiez asi tak, mal som (na skusku) Sportury, tie maju tiez 7T62, spokojnost, posunul som svagrovi a uspesne nosi nonstop.. 7T94 by mali mat tiez 1/5s chod sekundovky na chronografe. vseobecne je seiko quartz chrono oblubeny a myslim ze bezproblemovy izé.. zalezitost. inac vyzeraju rozhodne dobre, modrasky seiko umí.. mne sa paci aj ich black verzia snn205, skoda ze maju na vysku "len" 11mm a nie su to automaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Jojo, 5 Hz chod vteřinovky chrona potvrzuji, vyzkoušeno. Co se mi na první pohled nelíbilo je tah, je to zjevně skládaný plech.. na pohled vypadá dobře, ale v ruce je to poznat. Ale zas je lehký..
instant Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 plechove veci na lacnych seikach treba upgradovat u yobokiesa - s tym niet inej pomoci.
Martz Odesláno 26. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Tak už jsou doma První pochlubení zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44466-seiko-chronograph-snn197/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se