StanoBare Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Práve som dal vlákno o hodinkách Cyrus, a tam je retrográdna dátumovka...dá sa to považovať s prižmúrním oka za Big date? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Pane jo, docela marná přehlídka bezradnosti, to jsem nečekal. Marná sláva, asi to, pro mne poněkud překvapivě, dá tuhou fušku, zakomponovat do cifru nadměrné datum, aby to působilo jako vylepšení a né jako nedopatření. Prostě se s tím ty firmy nějak (vypadá, že nerady) perou: Podle mne vyhrávaj s převahou: Richard Mile, Blancpain, Lange, Moser, GO - až na ty potápěčský, ale třeba skvělý navigátory). Vyhrávaj o prsa: Winston, Peguinet ( jen ten první model), Chopard, GP. pak je mezera a následují ti, co remizují: ML, Prim, AP, Graham ostatní prděj, a dostávaj docela do těla Překvapuje mne to proto, že hodinky s big date jsou určený především prduchům, a to je majetná a stále početnější skupina. Upraveno 8. července 2011 uživatelem cigi
mrakodrap Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Moje oblíbené ZENITH CHRONOMASTER OPEN GRANDE DATE XXT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 ...ostatní prděj, a dostávaj docela do těla Nesouhlasím!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 (upraveno) zrovna todle je v mých očích bohužel dost nevyzrálej kousek kamile, fakt tak na tramal Krásně lasturově gilošovaný cifr a k tomu bum bác - vélký bílý disky s polochýma písmenkama !! ne ne. Ale ty zenith chronomaster open se mi osobně opravdu líbí !! Vyhrávaj, o prsa. Upraveno 11. července 2011 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se