DarylVanHorne Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Chtěl bych poradit s koupí winderu - zatím prolézám web, je jich fakt spousta a hlava mi jde z toho kolem. Chtěl bych nějaký levný WINDER - tak do 5tis (samozřejmě lépe za méně) Alespoň na dvoje hodinky Možnost nastavení grilování pro každé hodinky zvlášť. Barva - bezpodmínečně černá Tvar krabice winderu - nejlépe hranatá (no prostě krabice) A nejlépe aby to mělo i tichý chod Příklad: Hlavně mi jde o vaše zkušenosti s internetovými obchody a také zkušenosti s windery samotnými. Rád bych odkaz nějaký šikovný obchod, který nemá problém zasílat do ČR Předem díky za help. Upraveno 3. července 2011 uživatelem DarylVanHorne
Leviathan Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 ahoj...okrem obligatneho nakupu na ebay, by som ti odporucil pozriet na stranky MODALO ich windery su slusne spracovane a spolahlive. Pri investicii 5000 CZK kupis aj gril na stvoro hodin.
DarylVanHorne Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 ahoj...okrem obligatneho nakupu na ebay, by som ti odporucil pozriet na stranky MODALO ich windery su slusne spracovane a spolahlive. Pri investicii 5000 CZK kupis aj gril na stvoro hodin. Díky... A k tomu "obligátnímu nákupu na E-Bay - mužeš mi doporučit nějaké ověřené / dobré prodejce? A co tyhle stránky? http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek/pro-2-ks-hodinek Jaké jsou zkušenosti s těmito windery?
Leviathan Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Pokial viem....tie windery z tej ceskej stranky su v stave nedostupne uz niekolko mesiacov. Ja som kupoval cez nemecky ebay od tohoto predajcu. Vydrazil som winder na 6 ks za velmi slusny peniaz. napr. tato aukcia konci za dve hodiny....
MutraBG Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Tedy překvapuje mě, že je tu tak málo rad. Sám bych se taky nechal poučit, co mají druzí již doma. S rozrůstajícími sbírkami hodinek přece rostou i skřínky a ty staré (již malé) by se měly prodávat třeba nám začátečníkům..
igor261069 Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 Nemáte někdo zkušenosti s tímto watch winderem Můj odkaz . Nebo se značkou Beco?
Leviathan Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Mam skusenost prave s tymto predajcom. Bral som od neho winder pred cca 8 mesiacmi. Hlasim spokojnost ako s komunikaciou tak aj s tovarom. Winder tichy..prevedenie takmer luxus. Akurat ma zaskocila velkost. Je na 6 kusov a je velky ako prasa. Je to v podstate..to, co v tvojom odkaze, akurat vacsie a regulacia je elektronicka s displejom. Nemáte někdo zkušenosti s tímto watch winderem Můj odkaz . Nebo se značkou Beco?
Bert Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Nemáte někdo zkušenosti s tímto watch winderem Můj odkaz . Nebo se značkou Beco? Beco jednoznačně OK.
igor261069 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 díky za odpověď, takže jdu objednat :-)
xoslic Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 mozem doporucit aj nemeckeho vyrobcu ODP na ebay.de mam tento gril a je ozaj tichy a spolahlivy, velkost aj vaha je uplne v pohode - nevyhodou je absencia akumulatoroveho pohonu, co maju Modalo windery
EpsteinBarr Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Ospravedlnujem sa, ze otvaram staru temu, ale do sekcie kupim/predam kvoli nizkemu poctu prispevkov nemozem pisat.Rad by som sa opytal, ci nahodou niekto nema "zvysny" winder, ktory by chcel predat. Idealne aspon na 2 hodinky. Pripadne by som poprosil o radu pri kupe noveho. Kadloo vyzeraju fajn, ale nechcem do toho dat 400+ eur... uz bolo na male, ze objednam Modalo, ale presiel som par nie celkom pozitivnych informacii, tak vaham.Ako som spomenul, aspon na 2 hodinky. Aby sa dali upevnit hodinky s dlhsim tahom, resp. xl kozenym remienkom.Vopred dakujem za rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se