Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych poradit s koupí winderu - zatím prolézám web, je jich fakt spousta a hlava mi jde z toho kolem.

Chtěl bych nějaký levný WINDER - tak do 5tis (samozřejmě lépe za méně)

Alespoň na dvoje hodinky

Možnost nastavení grilování pro každé hodinky zvlášť.

Barva - bezpodmínečně černá

Tvar krabice winderu - nejlépe hranatá (no prostě krabice)

A nejlépe aby to mělo i tichý chod

Příklad:

post-17326-074769300 1309708886.jpg

Hlavně mi jde o vaše zkušenosti s internetovými obchody a také zkušenosti s windery samotnými.

Rád bych odkaz nějaký šikovný obchod, který nemá problém zasílat do ČR

Předem díky za help.

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

ahoj...okrem obligatneho nakupu na ebay, by som ti odporucil pozriet na stranky MODALO

ich windery su slusne spracovane a spolahlive. Pri investicii 5000 CZK kupis aj gril na stvoro hodin.

Díky...

A k tomu "obligátnímu nákupu na E-Bay - mužeš mi doporučit nějaké ověřené / dobré prodejce?

A co tyhle stránky? http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek/pro-2-ks-hodinek

Jaké jsou zkušenosti s těmito windery?

Odesláno

Tedy překvapuje mě, že je tu tak málo rad. Sám bych se taky nechal poučit, co mají druzí již doma. S rozrůstajícími sbírkami hodinek přece rostou i skřínky a ty staré (již malé) by se měly prodávat třeba nám začátečníkům..

:notworthy:

Odesláno

Mam skusenost prave s tymto predajcom.

Bral som od neho winder pred cca 8 mesiacmi. Hlasim spokojnost ako s komunikaciou tak aj s tovarom.

Winder tichy..prevedenie takmer luxus. Akurat ma zaskocila velkost. Je na 6 kusov a je velky ako prasa.

Je to v podstate..to, co v tvojom odkaze, akurat vacsie a regulacia je elektronicka s displejom.

Nemáte někdo zkušenosti s tímto watch winderem Můj odkaz . Nebo se značkou Beco?

• po měsíci...
Odesláno

Ospravedlnujem sa, ze otvaram staru temu, ale do sekcie kupim/predam kvoli nizkemu poctu prispevkov nemozem pisat.

Rad by som sa opytal, ci nahodou niekto nema "zvysny" winder, ktory by chcel predat. Idealne aspon na 2 hodinky.

Pripadne by som poprosil o radu pri kupe noveho. Kadloo vyzeraju fajn, ale nechcem do toho dat 400+ eur... uz bolo na male, ze objednam Modalo, ale presiel som par nie celkom pozitivnych informacii, tak vaham.

Ako som spomenul, aspon na 2 hodinky. Aby sa dali upevnit hodinky s dlhsim tahom, resp. xl kozenym remienkom.

Vopred dakujem za rady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...