kunstler Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Zdravím, najednou se mi na SOH objevila tečka uvnitř na sklíčku. Ptal jsem se na možnost odstranění u Dušáka a bylo mi doporučeno, že mám počkat až po skončení záruky. Není to sice nic, s čím by se nedalo vydržet, ale po záruce to budu muset platit. Jaký je váš názor? Děkuji.
Micey Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Cožeto ti bylo doporučeno? Super EDIT: Já nevim, nedělali si třeba p...l? Jako vtip výborný, ale že by to mysleli, čistě hypoteticky, vážně..? Upraveno 5. července 2011 uživatelem Micey
kunstler Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Bylo mi řečeno, že je to škoda otevírat, když je to v záruce. Když ale budu chtít, tak to udělají. Já bych to taky radši reklamoval, ale chtěl jsem se ujistit.
vojt Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 ... bylo mi doporučeno, že mám počkat až po skončení záruky... Jasný, aby Ti to mohli řádně vosolit Já tam byl kdysi kvůli odstranění kosmetický chyby ruček na Breitlingu a pán mi říká, že se na hodinky má dívat z 30 cm, že to pak neuvidím. Výbornej fantasta
kunstler Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Dík za názory. Jdu reklamovat.
sery.vlk Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Já tam byl kdysi kvůli odstranění kosmetický chyby ruček na Breitlingu a pán mi říká, že se na hodinky má dívat z 30 cm, že to pak neuvidím. Výbornej fantasta Na kterémsi zahraničním hodinkovém fóru jsem v diskusi na téma (špatná) kvalita servisu četl, že servis má v technologických postupech "30 cm naked eye test": co nevidíš okem ze 30 cm, to se podle výrobce z definice bere jako OK...
guca Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 vždy je pro ně zajímavější pozáruční placený servis
T1000 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Čau, určitě reklamovat a pokud výrobce reklamaci neuzná, tak sem zkus hodit fotku toho poškozeného skla. Moc by mě totiž zajímalo, jak a jestli se může takové poškození běžným nošením stát .Hodně štěstí.
vrcan Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 no padla mi sanka nad radami u dusaka, najma tych 30cm..... omg... a ta tecka co to je? Odpadlo nieco z ciferniku a prilepilo sa na sklo? Nejaky index? Skoda ze nie je foto. Ja svoje becka chcem este v ramci zaruky nechat pozret, tesne pred koncom zaruky.
kunstler Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 no padla mi sanka nad radami u dusaka, najma tych 30cm..... omg... a ta tecka co to je? Odpadlo nieco z ciferniku a prilepilo sa na sklo? Nejaky index? Skoda ze nie je foto. Vypadá to spíš na nějakou nečistotu. Možná tam byla, už když jsem je kupoval. Je to vidět jenom z určitého úhlu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vrcan Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 dik za foto, ozaj to moc nie je vidiet, ale chapem... aj ja som perfekcionista na taketo... ALE... asi by som koli tomu nenechaval servisovat a davat dole sklo, moze sa tam dostat dalsi prach, zrejme to nerobia hodinari v bezprasnom prostredi, neviem...
igor261069 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 (upraveno) tak servis Béček by měl vypadat nějak takto, tak toho bych se nebá :-) www.breitling.com/service Upraveno 26. července 2011 uživatelem igor261069
Yubari Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 No to bych nemohl nosit, takove penize stoji (kor od Dusaka) a mit tam nakej drobek..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se