Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, najednou se mi na SOH objevila tečka uvnitř na sklíčku. Ptal jsem se na možnost odstranění u Dušáka a bylo mi doporučeno, že mám počkat až po skončení záruky. Není to sice nic, s čím by se nedalo vydržet, ale po záruce to budu muset platit. Jaký je váš názor? Děkuji.

Odesláno (upraveno)

Cožeto ti bylo doporučeno? Super Posted Image

EDIT: Já nevim, nedělali si třeba p...l? Jako vtip výborný, ale že by to mysleli, čistě hypoteticky, vážně..?

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

... bylo mi doporučeno, že mám počkat až po skončení záruky...

Jasný, aby Ti to mohli řádně vosolit :D

Já tam byl kdysi kvůli odstranění kosmetický chyby ruček na Breitlingu a pán mi říká, že se na hodinky má dívat z 30 cm, že to pak neuvidím. Výbornej fantasta :D

Odesláno

Já tam byl kdysi kvůli odstranění kosmetický chyby ruček na Breitlingu a pán mi říká, že se na hodinky má dívat z 30 cm, že to pak neuvidím. Výbornej fantasta :D

Na kterémsi zahraničním hodinkovém fóru jsem v diskusi na téma (špatná) kvalita servisu četl, že servis má v technologických postupech "30 cm naked eye test": co nevidíš okem ze 30 cm, to se podle výrobce z definice bere jako OK...
Odesláno

Čau, určitě reklamovat a pokud výrobce reklamaci neuzná, tak sem zkus hodit fotku toho poškozeného skla. Moc by mě totiž zajímalo, jak a jestli se může takové poškození běžným nošením stát :jawdrop: .Hodně štěstí.

Odesláno

no padla mi sanka nad radami u dusaka, najma tych 30cm..... omg...

a ta tecka co to je? Odpadlo nieco z ciferniku a prilepilo sa na sklo? Nejaky index? Skoda ze nie je foto.

Ja svoje becka chcem este v ramci zaruky nechat pozret, tesne pred koncom zaruky.

Odesláno

no padla mi sanka nad radami u dusaka, najma tych 30cm..... omg...

a ta tecka co to je? Odpadlo nieco z ciferniku a prilepilo sa na sklo? Nejaky index? Skoda ze nie je foto.

Vypadá to spíš na nějakou nečistotu. Možná tam byla, už když jsem je kupoval. Je to vidět jenom z určitého úhlu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

dik za foto, ozaj to moc nie je vidiet, ale chapem... aj ja som perfekcionista na taketo...

ALE... asi by som koli tomu nenechaval servisovat a davat dole sklo, moze sa tam dostat dalsi prach, zrejme to nerobia hodinari v bezprasnom prostredi, neviem...

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...