Mira188 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Teprve se "učím",tak snad tímto dotazem neurazím.Myslím že se jedná o repliku,ale nejsem si jistý.Nesedí mi tučné písmo na ciferníku,lupa ani síla čísel na lunetě.Na originálech by ty indexy taky měli vydržet víc.Jsou mé doměnky správné?(Pokut je to vážně nevhodný dotaz prosím admina o smazání)Děkuji. Mira Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 To by mě zajímalo, odkaď upadl ten index na "8"
Jay Doll Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Jasně, že je to fejk. Nesedí font, tvar korunky, materiál tahu, lupa nezvětšuje jak má, někdo urazil tečku a lunetě, a okraj lunety je moc zubatý.
Micey Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Tvoje domněnky jsou správný. Stejnak se to pozná nejlíp podle toho, jak k nim člověk přijde.. echt Rolexy se bohužel jen tak nenacházej
Mira188 Odesláno 5. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Děkuji,to mi naprosto stačí.Ještě se mám co učit.Ale aspoň něco mne "koplo".Mira
svijanskymaz Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 To by mě zajímalo, odkaď upadl ten index na "8" No myslim,ze z 3 pod kyklopom... ale kde je lumi s 1?
Horhe Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 No myslim,ze z 3 pod kyklopom... ale kde je lumi s 1? Pod kyklopem je přeci datumka a vedle už žádnej index není (aspoň na origo).. Je to záhada.
Harry Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 To je tak, když chtěli do kulatýho indexu dát obdélníkovou lumi
svijanskymaz Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Pod kyklopem je přeci datumka a vedle už žádnej index není (aspoň na origo).. Je to záhada. Tak je to odtrhnute z lunety medzi 20 a 30 a strcene tou dierou na 0...
Pavlucha Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 To by mě zajímalo, odkaď upadl ten index na "8" Řekl bych, že je z "9" ... ale u tohodle šmejdu je to stejně asi jedno
Mira188 Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Děkuji všem za odpovědi.Jsem rád že jsem se s Vámi na většině odlišností schodl.Kde jinde nasbírat rozumy než zde.Mira
bandicoot Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Ahoj, většinou se stačí podívat na lupu. Ta pravá zvětšuje cca dva a půlkrát. Asi to tak jednoduchý udělat tu lupu nebude, neviděl jsem snad fejky nebo nápodoby, kde by ta lupa dobře zvětšovala. Jen RLX to umí.
Onisau Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Já také jednou našel Rolexky Dělal jsem tenkrát , cca v roce 92-93 pro jednu španělskou firmu a na hajzlu, na umyvadle, jsem našel suprový rolex :) Měl jsem z toho obrovskou radost, byla to úplná výhra. Pak jsem si, doběhnul k hodináři a ten už odedveří poznal, že je to fejk :D Prostě najít pravý, nefalšovaný rolexky (IWC, Panerai, Brajtle) je stejně pravděpodobný jako vyhrát ve sportce. To už je pravděpodobnější, že se mi je podaří šlohnout Hušákovi (ale nesmím se splést jako ten ruskej střelec) protože je skoro jisté, že se kolem něj bude vyskytovat nějakej trotl s falešnejma :) btw: všimli jste si, že výraz "fejk" nezní v obecné češtině tak ošklivě jako "falsum" , nebo slovní spojení "falešné hodinky"?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.