Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dalsi previt....

http://aukro.cz/omega-hodinky-i5238110853.html

Hodinky omega našel jsem je jsou nenošené nové byly v igelit sačku i s náhradní baterkou. Nejsem odborník ale určitě se nejedná o originál.Vypadají super. ciferník průměr 45mm.

:frusty:  Oni na to přihazujou , to je hnus a svědčí to o lidské blbosti !  :eek:

Upraveno uživatelem Sláva Kelly
Odesláno (upraveno)

A co na to přihodit, koupit, počkat až dojdou a pak odnést PaCHům? S adresou a číslem účtu už by se mohli pochlapit... založil bych na to na CHronomagu fond a zvláštní sekci.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Ne vše, co je na aukru musí být fake, anebo?  ( řečnická otázka)......   Kamarád chce v brzké budoucnosti prodat své Certiny - kde tedy bez úhony možno prodat, bez toho, aby byl hned zaškatulkován, že je to taky podvodník. Podotýkám, že veškeré dokumenty od hodinek, včetně mezinárodní garance má. Tady na fóru hodinky prodávat nemůže - není zaregistrován.

Odesláno

Ne vše, co je na aukru musí být fake, anebo?  ( řečnická otázka)......   Kamarád chce v brzké budoucnosti prodat své Certiny - kde tedy bez úhony možno prodat, bez toho, aby byl hned zaškatulkován, že je to taky podvodník. Podotýkám, že veškeré dokumenty od hodinek, včetně mezinárodní garance má. Tady na fóru hodinky prodávat nemůže - není zaregistrován.

Tak napiš ještě pár příspěvků a za nějaký čas mu je tady můžeš prodat sám :smoke:

Odesláno

Tak napiš ještě pár příspěvků a za nějaký čas mu je tady můžeš prodat sám :smoke:

Tak jasně, o tomhle já vím. Jen jsem tím chtěl nastínit, že existuje velká spousta lidí, kteří toto či jiné fórum prostě neznají a neřeší to. Prostě si koupí nové hodinky a ty staré chtějí prodat. Osobně k aukru přistupuji taky s rezervou a hodinky bych si odtamtud taktéž nekoupil - teda pokud bych neměl po ruce někoho, kdo tomu doopravdy rozumí. A myslím, že ani tady na fóru nemáš stoprocentní jistotu ( pročítal jsem tu jiné vlákno a tam se řešilo něco, že někdo někoho podvedl).....  Tím vším neříkám to, že na aukru podvodníci nejsou a jak tu tak pročítám tohle vlákno, tak se spolu s Vámi děsím toho, co vše jsou lidé schopni prodat a co vše jsou schopni koupit!!!! A zároveň se u toho bavím...... :)

Odesláno

Tak jasně, o tomhle já vím. Jen jsem tím chtěl nastínit, že existuje velká spousta lidí, kteří toto či jiné fórum prostě neznají a neřeší to. Prostě si koupí nové hodinky a ty staré chtějí prodat. Osobně k aukru přistupuji taky s rezervou a hodinky bych si odtamtud taktéž nekoupil - teda pokud bych neměl po ruce někoho, kdo tomu doopravdy rozumí. A myslím, že ani tady na fóru nemáš stoprocentní jistotu ( pročítal jsem tu jiné vlákno a tam se řešilo něco, že někdo někoho podvedl)..... Tím vším neříkám to, že na aukru podvodníci nejsou a jak tu tak pročítám tohle vlákno, tak se spolu s Vámi děsím toho, co vše jsou lidé schopni prodat a co vše jsou schopni koupit!!!! A zároveň se u toho bavím...... :)

Nevidim duvod proc si na aukru hodinky nekoupit. Sam jsem tam koupil ctvery. Vse original. Mimo jine tez Certiny DS2

Tady se nejedna o to, ze vse je fake. Ovsem pokud je a navic hrozny, pocitej, ze se objevi zde

Odesláno

Nevidim duvod proc si na aukru hodinky nekoupit. Sam jsem tam koupil ctvery. Vse original. Mimo jine tez Certiny DS2

Tady se nejedna o to, ze vse je fake. Ovsem pokud je a navic hrozny, pocitej, ze se objevi zde

taky jsem na aukru koupil nekolikery hodinky. Krom jineho automaty Oris a qurtz Longines. Ani jedny faky. Ale uz je to nejaky patek. A kazdemu obchodu predchazela masivni komunikace.

Odesláno

Já jsem taky na aukru prodal několikero hodinek...to ale jenom dokud jsem nepotřeboval prodat Longinesky nebo Breitlingy... To už si myslím, že by je za víc vykoupili v nějakém shopu, než kolik bych za ně dostal na aukru...

Odesláno

Roboti a CNCéčka hold dneska uměj zázraky a Asie a Čína se nebojí ničeho. Asi to musíme vzít jako fakt. Občas koukám na Viasat Explore - pořady Jak se to vyrábí, Jak je to vyrobeno, Jak to funguje.........to hlava nebere co ty mašiny uměj.   

Odesláno

To mi pripomina ten klasicky prodejni argument...vis jak, dela se to ve stejny fabrice jako Rolexky (nebo cokoliv jineho), takze je to vlastne uplne to same, jenom to nema tu znacku :-p 

Odesláno

Vytlacit a zaplatit... "no jo, jsou to tzv. Fake koruny... ale velice kvalitní a bytelné"... :frusty:  quid pro quo!

Ježiš ale to je fakt dobrý !!! Fake Kč AAA  quality   by byla správná odpověď prodejcům...škoda že se za to chodí bručet...

Odesláno

Jde sice o tzv. Fake, ale jsou velice kvalitní a bytelné. Dovezené přímo z Číny u nás je není možné sehnat!

To je fakt moc :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...